Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Praha - Kafe Agip Modřanská KAŽDÉ ÚTERÝ!
byl.. nebylo tam ani jedno BMW tak jsem jel domů... mimochodem za tu hoďku jsem se hrozně hezky projel.. do Zbraslavi po pravé straně řeky, pak přes most na druhou stranu a přes ty vesnice zpátky.. lepší počasí na kabrio než dnešní a včerejší večer neexistuje..
vlastně jsem se tam cestou zpátky podíval už jen z principu, kultury už bylo dneska dost
vlastně jsem se tam cestou zpátky podíval už jen z principu, kultury už bylo dneska dost

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Ku.va xyrone teď si mě to pokazil
Já vím, že je to jeden z nich
to bylo takové rýpnutí ... zajímala mě jeho reakce
btw. by mě taky zajímalo, proč jim tak leží v žaludku, že tam nejezdíme, když jich tam jezdí tak strašně moc..

btw. by mě taky zajímalo, proč jim tak leží v žaludku, že tam nejezdíme, když jich tam jezdí tak strašně moc..
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Vita11: Proč bych jezdil někam kde nikdo nebude
Dřív jsem tam zajel cca tak 5-6x když jsem tam byl většinou sám nebo ve dvou tak mi to přišlo celkem nezáživný. Tak jsem zvolil místo kde si nemusim povídat s automatem na kafe...
Jinak jsem toho názoru že to nikomu v žaludku neleží, jestli ano tak né mě
Xyron: Uraženého ?
Vypadám uraženě ?
Je pro mě neskutečná čest potkat někoho kdo pozná lidi přes monitor
Co se týče toho co tam na vteřinu protočil "kolo" při otáčení, nebylo to úmyslný ale stalo se. Dostal zjebanec tak do budoucna bude vše Ok.
Pokud se pozastavím u toho magora, přijde mi hoodně pod úroveň někoho takhle korunovat když jsi tam nebyl a četl jsi to z nějakýho "Facebooku" kde se z komára dělá velbloud
Tohle mě celkem pobavilo
" i když u většiny přítomných dle fotek je to asi jedno" Víš né každej si může dovolit auto za 600-800 tisíc, tak proč rovnou neřekneš že nechceš jezdit mezi socky

Jinak jsem toho názoru že to nikomu v žaludku neleží, jestli ano tak né mě

Xyron: Uraženého ?

Co se týče toho co tam na vteřinu protočil "kolo" při otáčení, nebylo to úmyslný ale stalo se. Dostal zjebanec tak do budoucna bude vše Ok.
Pokud se pozastavím u toho magora, přijde mi hoodně pod úroveň někoho takhle korunovat když jsi tam nebyl a četl jsi to z nějakýho "Facebooku" kde se z komára dělá velbloud

Tohle mě celkem pobavilo

pokud vim, tak na Agipku jezdili vetsinou blizci pratele z bmw klubu, kteri meli takhle moznost jednou za tyden se sejit, pokecat a zasmat se spolu, proto se tam kazdy bavi s kazdym a maji si ti lide co rict, auta se tam probiraji minimalne. Hlavne na tenhle sraz jezdili jenom normalni lidi a ne namachrovani imbecilove v e36 atd.(btw. neni to o modelu auta, ale o mentalite cloveka), tam se neresi kdo prijede jakym autem, pokud se nechova jako kreten
tech normalnich co maji rozum je jen hrstka...
Proto se asi (j)elita presunula a udelala si svuj vlastni sraz a nikdo vas odsud neresi, je to vase vec a je fajn, ze delate takhle sraz, pro co nejvetsi pocet vozu a lidi, aspon je tady v Praze taky neco takoveho.
Musim vsak rict, ze posledni dobou to nejak upadlo, ale docela to chapu, uz je zase pekne pocasi a ne kazdy to tam stiha a ma volno, aby se tam dostavil. Tak doufam, ze kdyz bude pekne, tak se tam pristi tyden sejdem a nebo v nejhorsim ten dalsi na regionale

Proto se asi (j)elita presunula a udelala si svuj vlastni sraz a nikdo vas odsud neresi, je to vase vec a je fajn, ze delate takhle sraz, pro co nejvetsi pocet vozu a lidi, aspon je tady v Praze taky neco takoveho.
Musim vsak rict, ze posledni dobou to nejak upadlo, ale docela to chapu, uz je zase pekne pocasi a ne kazdy to tam stiha a ma volno, aby se tam dostavil. Tak doufam, ze kdyz bude pekne, tak se tam pristi tyden sejdem a nebo v nejhorsim ten dalsi na regionale

Batler: tak se zdrž hlasování, když chceš jenom držkovat
jo tak to se stalo náhodou a sjela mu noha ze spojky
nebo je to takový debil, že neví jak se rozjíždět na štěrku mezi zaparkovanýma autama
přemýšlel jsem, jak jim to diplomaticky napsat ... díky sete, vystihl jsi to přesně
poslední dobou se scházíme spíš na jiném srazu ... do kterého nám žgrindal zase druhý z té elity

jo tak to se stalo náhodou a sjela mu noha ze spojky

přemýšlel jsem, jak jim to diplomaticky napsat ... díky sete, vystihl jsi to přesně

poslední dobou se scházíme spíš na jiném srazu ... do kterého nám žgrindal zase druhý z té elity
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine