Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2014 - 15-17.8.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pepperab »

P3RF3KT píše:Show and shine:
Soutěž o nejlepší „leštěnky“ bude probíhat celý den u podia-kamionu. Zde bude mít každý možnost prezentovat svůj vůz. Auto přijede před kamion, kde majitel představí auto i veškeré úpravy. Zařazena bude i soutěž o nejlepší zvuk výfuku.
Parkování pro soutěžící leštěnky bude v zadní části viz. mapka. Důležité je, aby auta byla jasně označena přidělenými čísly z registrace.

Berete to formou tuning cupu? Tak to teda potěš prdel :roll: snažim se mít svoji e38 v co nejvíc top stavu, tak to tohle pro mě asi nebude jelikož na ni nemam hromadu blikajících pičovin, vzduchovej podvozek, atd. Tak to budu muset tuhle účast letos asi přehodnotit.. :roll:

Vůbec neee... kdo nechce, představovat nic nemusí. Ale ostatní pak těžko poznají co a jak na tom autě vlastně je. Kategorie jsou jasný, jako každý rok + jestli si pamatuju, ještě jedna kat. TUNNING. Takže v kategorii 7er máš dveře určitě otevřený :)
P3RF3KT

#22 Příspěvek od P3RF3KT »

Díky :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Lukáš »

Jen doplnim, chovejte se jako lidi s IQ vyssim nez splouchajiciho bahna.

Pokud poradatel rekne zaparkuj tam a tam, prosim zaparkujte tam, nekravte mezi lidma, pokud se rekne nejezdete na travu tak tam prosim nejezdete.

Dodrzujte nocni klid( t.j. nejezdete autama po arealu, nevjizdejte na drahu....), pokud vas sousedi pozadaji o stlumeni audia stlumte ho - ne kazdy ma naladu ve tri rano poslouchat "duc duc", nekteri z nas tam budou i s detma takze trochu ohleduplnosti neuskodi.

Dodrzujte pokyny organizatoru, jde o nasi i vasi bezpecnost a pohodovou atmosferu srazu. Nemam chut si opet vyrvat hlasivky ( a ne jen ja) behem patecni noci jen kvuli tomu, ze ste retardovani a neumite cesky.

Odpadky po sobe uklizejte do pytlu ktere dostanete u vjezdu( po odjezdu je zavazte a nechte idealne na kraji travy).

Doufam, ze letos vse probehne vklidu a v pohode a nebude se opakovat lonsky rok.

Diky
P3RF3KT

#24 Příspěvek od P3RF3KT »

Loni mi to přišlo jak když pustili tarzany z džungle mezi lidi. Absolutní fucking všech nařízení :roll: snad bude letos líp..
Rendis

#25 Příspěvek od Rendis »

Nebude. A nic moc se stim dělat nedá.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Lukáš »

Rendis píše:Nebude. A nic moc se stim dělat nedá.

Da a bude ;)

Odtahovkar vydela tezkej balik ;)
P3RF3KT

#27 Příspěvek od P3RF3KT »

CO bych určitě uvítal aby v místě kde bude show a shine plac nelítali od 6 ráno do zahájení blbci a pálili tam gumy. Člověk si chce připravit auto, otřít, naleštit a místo toho tam lítají kusy gum a prach z nich a nelze s tim nic dělat. Museli jsme minulej rok odjet na konec dráhy na srpinty kde jsme auta do zahájení nechali schovaný. Za odměnu nás pořadatelé zjebali že tam nemáme co dělat.. :roll:
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pepperab »

P3RF3KT píše:CO bych určitě uvítal aby v místě kde bude show a shine plac nelítali od 6 ráno do zahájení blbci a pálili tam gumy. Člověk si chce připravit auto, otřít, naleštit a místo toho tam lítají kusy gum a prach z nich a nelze s tim nic dělat. Museli jsme minulej rok odjet na konec dráhy na srpinty kde jsme auta do zahájení nechali schovaný. Za odměnu nás pořadatelé zjebali že tam nemáme co dělat.. :roll:

Gumovat se tam nebude, pohlídáme to.
Jinak když jsem u toho sobotního rána, upozorňuju všechny lidi, že jezdit se začne nejdříve v 8hod na RZ. Sprintovaní bude zahájeno cca kolem 9hod.
Tzn. že neexistuje túrování motoru po runwayích v 6hod ráno jako v minulých ročnících. Prostoru na vyblbnutí bude po celý den víc než dost....
P3RF3KT

#29 Příspěvek od P3RF3KT »

Zní to všechno výborně tak uvidíme jak to kluci zmáknete :)
fishmaker Moderátor
Moderátor

#30 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

navrhuji rozhodit do začátku ježdění na runway zpomalovací pásy s hroty jako maj dostat policajti...

http://zpravy.idnes.cz/policie-koupi-no ... _domaci_jj

neuposlechneš...prorazíš si gumy...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lukáš »

fishmaker píše:navrhuji rozhodit do začátku ježdění na runway zpomalovací pásy s hroty jako maj dostat policajti...

http://zpravy.idnes.cz/policie-koupi-no ... _domaci_jj

neuposlechneš...prorazíš si gumy...

Neposlechnes, budes odchycen a deportovan.... ;)
bobo-mb

#32 Příspěvek od bobo-mb »

Zdar, chtěl bych jasnou odpověď, zda mě semislicky (yokohama parada) neposunou o třídu vejš ve sprintech??? O semislickách se píše pouze u RZ.
Díky
marecekoi

#33 Příspěvek od marecekoi »

P3RF3KT píše:CO bych určitě uvítal aby v místě kde bude show a shine plac nelítali od 6 ráno do zahájení blbci a pálili tam gumy. Člověk si chce připravit auto, otřít, naleštit a místo toho tam lítají kusy gum a prach z nich a nelze s tim nic dělat. Museli jsme minulej rok odjet na konec dráhy na srpinty kde jsme auta do zahájení nechali schovaný. Za odměnu nás pořadatelé zjebali že tam nemáme co dělat.. :roll:

Velká pravda toto......každopádně jsem dost zklamán tím, že Big bude spojenej s kolem CDS....to tam prostě nepatří.Na drifty jezdíme s klukama koukat,ale Big je sraz a ne závod.To je můj názor.
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Pepperab »

bobo-mb píše:Zdar, chtěl bych jasnou odpověď, zda mě semislicky (yokohama parada) neposunou o třídu vejš ve sprintech??? O semislickách se píše pouze u RZ.
Díky

To je velice diskutabilní věc. Vím že semislicky jsou v podstatě gumy do běžného provozu, ale zde bude platit pravidlo : slicky + semislicky + odlehčení = násobek koeficientem 1,1x obsah motoru.
Omlouvám se za nepřesnost v pravidlech, bude doplněno.

Jinak odlehčením se rozumí jakákoliv úprava od sériového stavu automobilu (sedačky, tapecírunky, koberce, vyřezání interiéru, laminátové či karbonové dveře, blatníky, kapoty, atd ...) Nevztahuje se na povinnou výbavu vozu a rezervní kolo :-)
bobo-mb

#35 Příspěvek od bobo-mb »

Pepperab píše:
bobo-mb píše:Zdar, chtěl bych jasnou odpověď, zda mě semislicky (yokohama parada) neposunou o třídu vejš ve sprintech??? O semislickách se píše pouze u RZ.
Díky

To je velice diskutabilní věc. Vím že semislicky jsou v podstatě gumy do běžného provozu, ale zde bude platit pravidlo : slicky + semislicky + odlehčení = násobek koeficientem 1,1x obsah motoru.

Jinak odlehčením se rozumí jakákoliv úprava od sériového stavu automobilu (sedačky, tapecírunky, koberce, vyřezání interiéru, laminátové či karbonové dveře, blatníky, kapoty, atd ...) Nevztahuje se na povinnou výbavu vozu a rezervní kolo :-)

Hm, tak to je čára přes rozpočet, já na nich jezdim normálně. Bude aspoň stačit, když si seženu klasický gumy na zadek, ale na předku budu mít stále semislicky? No a kapotu si hold přehodim zpět normální :(
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Pepperab »

bobo-mb píše:
Pepperab píše:
Díky

Hm, tak to je čára přes rozpočet, já na nich jezdim normálně. Bude aspoň stačit, když si seženu klasický gumy na zadek, ale na předku budu mít stále semislicky? No a kapotu si hold přehodim zpět normální :(

Jde ti o to udělat výsledek, nebo se radši povozit??? Jestli je auto ve své kategorii konkurenceschopné , pak tvé rozhodnutí chápu ... jinak bych radši ale auto nechal jak je a jen jezdil. Na sprintech tě nikdo za slicky na předku kárat nebude :wink:
krtecek39

#37 Příspěvek od krtecek39 »

Chlapci, jedu na BIG poprvé a trošku jsem podcenil registraci, chci jen dojet na pokec a tak, žádných "atrakcí" se s mojí e39 účastnit nebudu, platí i pro mě registrace? Nerad bych jel z Brna a tam pak z toho byl akorat smutnej. Díky
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Pepperab »

krtecek39 píše:Chlapci, jedu na BIG poprvé a trošku jsem podcenil registraci, chci jen dojet na pokec a tak, žádných "atrakcí" se s mojí e39 účastnit nebudu, platí i pro mě registrace? Nerad bych jel z Brna a tam pak z toho byl akorat smutnej. Díky

Přijedeš jako neregistrovaný účastník, nic se neděje.
Jen na bráně řekneš, že nejsi v registraci ...
loyd-krismas

#39 Příspěvek od loyd-krismas »

Tak se zeptám ještě jednou. Registroval jsem se s E38, ale není hotová, tak přijedu s X5, můžu to nějak změnit v registraci, nebo je to jedno?
Díky
Derek328

#40 Příspěvek od Derek328 »

koukám že z BIGu se stává pouze a jenom pouze výdělečná činnost, a též organizece upadá. Jak vůbec někoho mohl napadnou pakrovat jako u obchoďáků????? Napadlo někoho třeba kde budou stany? Jestli to takhle půjde dál tak tento sraz organizátoři zničí.
Odpovědět