Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Účast na slavnosti LEGENDY 2016, 11. - 12. 6. - Akt. 28. 6.
Dnes začala registrace exponátů
http://www.legendy.cz/novinky/registrac ... tu-zacala/
http://www.legendy.cz/novinky/registrac ... tu-zacala/
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Z klubů tam vidím pouze Rolls-Royce klub, takže stejné zděšení jako tady se dá předpokládat klubech Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Opel, Ford, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
sejcek: Klikni na loga, nejsou to kluby ale zastoupení/prodejci.
Danny: Stan ano, závoďák též, Sprinter smí vjet jen při závozu nebo odvozu, parkovat musí mimo areál. Vím o klidném tichém místě, to je pořešené.
Danny: Stan ano, závoďák též, Sprinter smí vjet jen při závozu nebo odvozu, parkovat musí mimo areál. Vím o klidném tichém místě, to je pořešené.
323ti stock condition
323ti stock condition
Už jste v procesu. Budu potřebovat od valné většiny z vás podrobnější údaje k jednotlivým vozům, ale dejte mi čas do tohoto víkendu, ať to můžu dát dohromady a všechny vás postupně obeslat a kontaktovat.
Pokud byste měli v mezičase dotazy, ideální cesta je na můj mail, prosím žádné SZ - to se pak nedá rozumně archivovat a indexovat...
Pokud byste měli v mezičase dotazy, ideální cesta je na můj mail, prosím žádné SZ - to se pak nedá rozumně archivovat a indexovat...
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
Etien píše:panove radni nechci tlacit, ale bylo by dobře dat vedet... jinak udelame registrace individualne...
Zachovejte paniku z nejhorsiho jsme uvnitr!
A ted vazne, aktualizovane pozadavky legend budeme mit v radu hodin. Pote vas vsechny obesleme, protoze uz ted vime, ze bude treba hodne doplnujicich informaci. Takze se uklidnime a vydrzime
Netreba plasit.
Damy a panove, z duvodu, ktere jsou mimo nasi kontrolu se nam trochu protahlo jednani s poradateli legend a stale cekame na nektere doplnujici info.
Kazdopadne mame predbezne informace k prihlaskam aut za klub, ktere prekvapive kopiruji oficialni prihlasku
Prosime vsechny zajemce, kteri se jiz ozvali, aby si nachystali doplnujici info ke svym prihlaskam. A sice nasledujici:
- Tovarni typ a znacka
- Obsah motoru v cm3
- Vykon v k (mysleno kone, prosim kouknete do technicaku a dodejte kw a kone)
- Hmotnost v kg
- Maximalni rychlost v km/h
- Rok vyroby
- Popis vozu - historie, technicke zajimavosti. Pouze fakticke udaje a strucne, max. 140 znaku. Nemusite hlasit, ze jste ve sve kare pripravili Gertrudu z vedlejsi vesnice na placku za kravinem o pocestnost
- Foto - 5 x reprezentativni foto sveho vozu (myslete u toho a uzpusobte format tak at to nema pul giga a velikost, ktera by zakryla Strahov)
Pro potreby klubove databaze dale potrebujeme:
- Jmeno, prijmeni a klubovy nick
- Misto ustajeni vozidla (staci mesto)
- Moznost zapujceni k fotu, zkusebni jizde atd. (presna formulace bude ve formulari)
Vsichni, kteri projevili zajem dostanou do nedele 14.2. 20:00 CET formular mailem k vyplneni. Pokud by se nahodou stalo, ze k tomu u nekterych nedojde, okamzite mate pravo mi poslat velmi nasranou SZ a ja tento omyl napravim a budu se velmi stydet po dobu minimalne dvou minut.
Formular bude taky soucasti tohoto vlakna pro vsechny dalsi zajemce ke stazeni. Pokud dojde k nejakym dodatecnym zmenam, info bude vyveseno zde a pujde opet na vsechny zajemce.
Dekuji za spolupraci a trpelivost.
Kazdopadne mame predbezne informace k prihlaskam aut za klub, ktere prekvapive kopiruji oficialni prihlasku

Prosime vsechny zajemce, kteri se jiz ozvali, aby si nachystali doplnujici info ke svym prihlaskam. A sice nasledujici:
- Tovarni typ a znacka
- Obsah motoru v cm3
- Vykon v k (mysleno kone, prosim kouknete do technicaku a dodejte kw a kone)
- Hmotnost v kg
- Maximalni rychlost v km/h
- Rok vyroby
- Popis vozu - historie, technicke zajimavosti. Pouze fakticke udaje a strucne, max. 140 znaku. Nemusite hlasit, ze jste ve sve kare pripravili Gertrudu z vedlejsi vesnice na placku za kravinem o pocestnost
- Foto - 5 x reprezentativni foto sveho vozu (myslete u toho a uzpusobte format tak at to nema pul giga a velikost, ktera by zakryla Strahov)
Pro potreby klubove databaze dale potrebujeme:
- Jmeno, prijmeni a klubovy nick
- Misto ustajeni vozidla (staci mesto)
- Moznost zapujceni k fotu, zkusebni jizde atd. (presna formulace bude ve formulari)
Vsichni, kteri projevili zajem dostanou do nedele 14.2. 20:00 CET formular mailem k vyplneni. Pokud by se nahodou stalo, ze k tomu u nekterych nedojde, okamzite mate pravo mi poslat velmi nasranou SZ a ja tento omyl napravim a budu se velmi stydet po dobu minimalne dvou minut.
Formular bude taky soucasti tohoto vlakna pro vsechny dalsi zajemce ke stazeni. Pokud dojde k nejakym dodatecnym zmenam, info bude vyveseno zde a pujde opet na vsechny zajemce.
Dekuji za spolupraci a trpelivost.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Předposledním svým psaním jsem vás poněkud nezdvořile odbyl, dovysvětlím nyní.
Přihlášek odsud z fora je méně než jaké bylo očekávání. V současné době máme potvrzených 17 vozů, oslovujeme cíleně nám známé majitele legen-počkej si-dárních
BMW a abychom neurazili některé tím, že je oslovíme až po jiných
, nezveřejňujeme zde seznam vozů nebo jejich majitelů. Tímto děkujeme osloveným za potvrzení účasti a některým za tip na potenciální vystavovatele.
Vězte, klub má registraci a bude mít vyhrazené místo pro expozici vozů včetně stanu se zázemím.
Přihlášek odsud z fora je méně než jaké bylo očekávání. V současné době máme potvrzených 17 vozů, oslovujeme cíleně nám známé majitele legen-počkej si-dárních

Vězte, klub má registraci a bude mít vyhrazené místo pro expozici vozů včetně stanu se zázemím.
323ti stock condition
323ti stock condition
Ahoj, já se budu registrovat s individuálem asi individuálně přes web (ať Vám tu neblokuju místa pro legendárnéjśí auta) , ale chtěl jsem se zeptat, zda jde možné si trochu dovolit "diktovat" a dát si při přihlášení poznámku, že bych rád měl svůj vůz nějak ohraničen.. aby nebyl tkzv. na dosah
... ?
Hned objasním... minulý rok jse byl prvně na Legendách a neskutečné mne štvalo když se někteří lidé pohybovali okolo exponátů dost nekultivované a matlali rukama po laku rukama nebo se opírali při focení atd. z toho mám hrůzu, jelikož budu na jaře lakovat a lešťit
takže taková páska decentně pár desítek cm okolo auta by to vyřešila... nehledě na to, že nejsem zvědavej aby mě tam nékdo odklepnul cigáro do interiéru apod. , pak mě ještě budou vyšetřovat za ublížení na zdraví... jak je možné řešit tohle? Nebo jak to chodí u Vás co jste tam jiź měli auto minulý rok?
Je tam hodné lidí (což je super), většina jich je normálních a s láskou k autům (bezva), ale bohužel mezi tím množstvím se zákonnitě najdou kreténi co nemyslej, tím jsem si jist (achjo)...
Díky.
P.

Hned objasním... minulý rok jse byl prvně na Legendách a neskutečné mne štvalo když se někteří lidé pohybovali okolo exponátů dost nekultivované a matlali rukama po laku rukama nebo se opírali při focení atd. z toho mám hrůzu, jelikož budu na jaře lakovat a lešťit

Je tam hodné lidí (což je super), většina jich je normálních a s láskou k autům (bezva), ale bohužel mezi tím množstvím se zákonnitě najdou kreténi co nemyslej, tím jsem si jist (achjo)...
Díky.
P.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, registrovat indivindy se můžeš, ale je škoda tříštit expozici po celém areálu.
My tam budeme mít během otvírací doby dohled.nad naší expozicí, zvaž účast s námi
Více v SZ.
My tam budeme mít během otvírací doby dohled.nad naší expozicí, zvaž účast s námi

Více v SZ.
323ti stock condition
323ti stock condition
na ohraniceni exponatu zapomen... od toho tam jsi Ty jako majitel exponatu, aby jsi si ho nejen ohlidal, ale hlavne aby jsi byl k dispozici pri poskytovani informaci ohledne exponatu...
co se tyce nebezpeci ze strany navstevniku jsou nejhorsi male deti bez dozoru... a ty stejne zadna snura nezastavi...
co se tyce nebezpeci ze strany navstevniku jsou nejhorsi male deti bez dozoru... a ty stejne zadna snura nezastavi...

Etien píše:na ohraniceni exponatu zapomen... od toho tam jsi Ty jako majitel exponatu, aby jsi si ho nejen ohlidal, ale hlavne aby jsi byl k dispozici pri poskytovani informaci ohledne exponatu...
Děkuji za info.
Myslíš napŕíklad dotazy typu... " a kde to má ventilky?"

S těma dětma souhlas..těch se bojím nejvíc. Ale tak třeba elektrický ohradník by fungoval...