Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Účast na slavnosti LEGENDY 2016, 11. - 12. 6. - Akt. 28. 6.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
riman

#41 Příspěvek od riman »

Francis píše:Předposledním svým psaním jsem vás poněkud nezdvořile odbyl, dovysvětlím nyní.
Přihlášek odsud z fora je méně než jaké bylo očekávání. V současné době máme potvrzených 17 vozů, oslovujeme cíleně nám známé majitele legen-počkej si-dárních :-) BMW a abychom neurazili některé tím, že je oslovíme až po jiných :-) , nezveřejňujeme zde seznam vozů nebo jejich majitelů. Tímto děkujeme osloveným za potvrzení účasti a některým za tip na potenciální vystavovatele.
Vězte, klub má registraci a bude mít vyhrazené místo pro expozici vozů včetně stanu se zázemím.

Ahoj, kdy bude jasne, ktera auta jste vybrali z tech, ktera se prihlasila skrze klub?
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

riman: Upřímně, snad nečekáš, že to bude během následujícího týdne? V prvním zakládacím příspěvku od Alexe je napsán předpokládaný počet 25-30 vozů a tedy zatím nebylo nutno někoho odmítnout.
edit (dodatek): Pokud bude více zájemců o vystavení než je počet míst v expozici, pokud bychom chtěli nějakou "tuctovku" nahradit výjimečným klenotem, osobně to s majitelem nahrazovaného exponátu projednám. Včas a v dostatečném přestihu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
riman

#43 Příspěvek od riman »

Uprimne? Necekam, ze to bude behem nasledujiciho tydne, ale nejake konecne datum prihlasek behem mesice az dvou (podle pozadavku poradatelu) snad existuje. Nebo se pletu? Chapu, ze pripadne klenoty, ktere se objevi pozdeji, se budou resit operativne .... Diky.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Odpovědnost za naplnění smluvené expozice přebírá autoklub, jmenný seznam budeme předávat až počátkem týdne na jehož konci akce je. Pořadatel přenesením registrace na autokluby ulehčuje si práci.
323ti stock condition
Etien

#45 Příspěvek od Etien »

myslím, že je načase tu opět trochu rozvířit prach 8)

tak jak VH? jak to vypadá? je něco nového?
AlexZ4

#46 Příspěvek od AlexZ4 »

Dnes jsem měl schůzku s Martinem z Legend, vybrali jsme louku pro klub, je to hned za kostelem, na dohled od hlavní stage. Teď už to jen musí schválit Lubor Kos jako osoba nejpovolanější.

S tím se pojí jeden termín - kdo chce vystavovat, potřebujeme veškeré údaje o voze (požadavky viz. 1. příspěvek) !!! do 20. 4. 2016 !!! Kdo pošle pozdě, nebo vůbec, !!! NEBUDE VYSTAVOVAT !!!

Kdo poslal (a pošle), je ve hře.

Více informací v aktualizovaném 1. příspěvku!
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
sejcek

#47 Příspěvek od sejcek »

Jen takový dotazek. Ti co nějaké info už zaslali, ale v předešlém nebyla třeba hmotnost, ustájení atd to mají doplnit a zaslat znovu?
Tu prezencku vozu v PowerPointu, jen obrázky nebo i s povídáním :-)
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
AlexZ4

#48 Příspěvek od AlexZ4 »

Pokud vím, tak Kani psal jasně už někdy v únoru, že to všichni mají poslat, takže pokud to někdo neudělal, tak ano, pošlete tyhle údaje.

Prezentací je myšleno povídání... Bohužel tam nebudeme mít LED obrazovku jak kráva velkou, aby se na tom dalo promítat a bylo to vidět. Chceme návštěvníkům představit značku, klub a jednotlivé vozy v podobě zajímavého povídání, případně řízené diskuze.
sejcek

#49 Příspěvek od sejcek »

To mi je jasný, já se ptal ale na to když sem to info poslal do toho února dle instrukcí, tak tam se nechtěla třeba hmotnost, moznost fota, jizdy s vozem atd. zda tyto informace ti co už to zaslali mají doplnit, nebo není potřeba.
Takže se pak udělá nějaký časový harmonogram kdo kdy bude o jakém autě mluvit? Počítám s podáváním infu o autě plus fotky z realizace, když se někdo zeptá, nebo je to z důvodu když majitel nebude zrovna u auta aby mu podal o autě informace někdo jiný?
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
AlexZ4

#50 Příspěvek od AlexZ4 »

Pokud jsi to nezaslal, tak to pls pošli (to samé platí pro ostatní - kdo neposlal, pošlete teď).

Ta prezentace ve formě povídání je tam především z důvodu propagace klubu a naší exhibice a samozřejmě také aby se daly podávat informace o autě i v nepřítomnosti majitele.

Kromě obecného povídání o značce BMW a její historii, etc. tam právě chceme představit i jednotlivé modelové řady a ideálně je také přiblížit na konkrétních kusech. Celé je to postavené na tom, že chceme návštěvníky přilákat k nám, aby se dozvěděli něco nového a zajímavého, ale hlavně abychom se odlišili od ostatních klubů a neměli naši expozici jen statickou.

Rámcový časový harmonogram bude stanoven, aby všichni věděli kdy se má co dít.
pepam3

#51 Příspěvek od pepam3 »

no v únoru jsem psal nabídku hned dvou aut. o žádném povídání nikde řeč nebyla. a ani mi nepřišla žádná odpověd na moje zminované otázky. co byste chtěli jaké povídání??? o tom jak kdo si auto upravuje? technické dotazy a případné zajímavosti o modelech jsou na internetu dost. já bych to s povídáním nerozmazával, ikdyž chápu že prezentace klubu je důležitá. Ale to by bylo lepší třeba domluvit jako prezentaci spíš nějakou nabídku služby-třeba možnost se nechat svést s bmw v areálu atd. ale neberte to zle jsou to jen nápady :wink:
AlexZ4

#52 Příspěvek od AlexZ4 »

Všechno to je o prezentaci. Nikdo po vás nebude chtít, abyste si stoupli s mikrofonem před lidi a začli jim vykládst... Proto jsem psal, že buď to může odprezentovat majitel sám, nebo to nechá na našich mluvčích. Ale celkový koncept je přiblížit značku, naše auta (na která jsme všichni předpokládám patřičně hrdí) a klub široké veřejnosti. Ne každý je ochotný a má časoprostor si číst o technikáliích jednotlivých modelů... Ale od toho tam jsme my. Berte nás v podstatě jako vystavovatele na jakémkoliv jiném "veletrhu", tam taky návštěvníky neodkazujete na to, že o všech technických údajích si mohou přečíst někde na internetu.

V areálu není příliš volného prostoru a exhibiční jízdy jsou určeny spíš pro raritní kousky a závodničky a možný počet exhibičních vozů je značně omezený :(
Etien

#53 Příspěvek od Etien »

koukam, že se tady rozjíždí pěkná debata na téma buďme papežštější než papež...
já osobně jsem poslal stejné údaje, které jsem na Legendy posílal loni, chci podotknout, že ze strany Legend se v registraci proti minulému roku nic nezměnilo, tak jsem tedy zvědav, co tam vymyslíte...

asi by stálo za to, sem pověsit seznam lidí, se kterými počítáte a kteří mají registrace v pořádku, aby ti ostatní věděli, že mají problém
pepam3

#54 Příspěvek od pepam3 »

Chtěl bych touto cestou požádat lidi kteří organizují prezentaci bmwklubu na legendách o uveřejnění členů či maj. aut se kterými se počítá. co jsem koukal na fb. je poslední týden k případnému přihlášení vozů. myslím si že jste na to měli dost času. děkuji
AlexZ4

#55 Příspěvek od AlexZ4 »

Ok, tak ať máte všichni klid na duši, dal jsem do prvního příspěvku seznam majitelů vozů se kterými počítáme na expozici.

Máme i další vozy ze spřátelených klubů a jednotlivců, ale ty tady vypisovat nebudu. Pokud se tu někdo nenašel i přesto, že posílal údaje a fotky, nechť se mi ozve SZ nebo mailem a dořešíme to (je možné, že u něj jen nemám místní nick a tudíž spadl do kategorie "mimoklubové BMW").
xyron

#56 Příspěvek od xyron »

Pisu se s malym "x" :-)
AlexZ4

#57 Příspěvek od AlexZ4 »

Abyste se nikdo nehádal, jestli s velkým, nebo s malým, máte tam všichni velké :lol:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Chybí ti na seznamu odsud: Fikux (E30 M3), Fido (E24 635i Hartge), Huska (E30 344i convertible).
323ti stock condition
AlexZ4

#59 Příspěvek od AlexZ4 »

Francis píše:Chybí ti na seznamu odsud: Fikux (E30 M3), Fido (E24 635i Hartge), Huska (E30 344i convertible).

No... To by muselo pořádně fungovat vyhledávání na fóru podle nicků... Už jsem je našel (case-sensitive) - Doplněno
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Hledání funguje správně, stačilo Copy-Paste převzít přezdívky ze seznamu, který jsem ti poskytnul :-)
323ti stock condition
Odpovědět