Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Syndikat Asphaltfieber 2016 odjezd z Prahy v pá 15.7. 13:00
Odjezd Praha - Obermehler v pátek 15.7.2016 od OC Letnany/Praha u Tesco pumpy.. sraz 13:00, odjezd 13:30
Zatím jsme "predbezne" na tento přesný setup odjezdu:
xyron 335i e93
majkouch 335i e92
bmwszene 750i
FB 330d e46
VojtaD M3 e92
Porsacek 328i e36 ??
David 325i e46 kabrio
Petr 335i e91
etc
...
Na FB máme dalších cca 10 lidí ve statusu "mají zájem" .. co z toho nakonec bude se uvidí..
Jinak tam jezdi česká ekypa, plánujeme se k ní v místě přidat...
Zatím jsme "predbezne" na tento přesný setup odjezdu:
xyron 335i e93
majkouch 335i e92
bmwszene 750i
FB 330d e46
VojtaD M3 e92
Porsacek 328i e36 ??
David 325i e46 kabrio
Petr 335i e91
etc
...
Na FB máme dalších cca 10 lidí ve statusu "mají zájem" .. co z toho nakonec bude se uvidí..
Jinak tam jezdi česká ekypa, plánujeme se k ní v místě přidat...
Počítejte s čekačkou u vstupu tak na hodinu, možná půl při troše štěstí a a s hlavním problémem a to najít vůbec místo...
V pátek odpoledne je letiště totálně natřískané a budete max úplně vzadu.
Celý sraz je centralizovaný tj. za vším se jde do "centra dění". Pokud budete vzadu, je to tak 1-1,5 km pěšky si dojít pro pivo a currywurst
Nicméně sraz jako takovej za to stojí. letos jedu potřetí
V pátek odpoledne je letiště totálně natřískané a budete max úplně vzadu.
Celý sraz je centralizovaný tj. za vším se jde do "centra dění". Pokud budete vzadu, je to tak 1-1,5 km pěšky si dojít pro pivo a currywurst

Nicméně sraz jako takovej za to stojí. letos jedu potřetí

-
- Člen Klubu
Yeeaah.. hodilo by se dodat vodkaz: http://www.syndikat-asphaltfieber.de/
Už mě taky přišla pozvánka na email.
Tak na Bigu byla běžně 30min čekačka v polích. Jen by mě zajímalo o kolik je to větší co do počtu? Připadá mi to letiště s Bigem docela podobný.
Už mě taky přišla pozvánka na email.
Tak na Bigu byla běžně 30min čekačka v polích. Jen by mě zajímalo o kolik je to větší co do počtu? Připadá mi to letiště s Bigem docela podobný.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Asi se uvidíme až na místě, jedna z variant návratu z TrustTheRust - Porto 2016 je dlouhý výlet přes Sinsheim a Asphaltfieber.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Update : cesta
https://goo.gl/maps/eTsh17GHSM32
Jel bych severni nebo stredni trasu (oboje přes 400km), maximum po dálnici.. nejkratší trasu (360km) bych vynechal kvůli okreskám... pro vyžití bych navrhoval zvolit dvě konkrétní pumpy, kde bychom stavěli, aby ti co to chtějí po dálnici trochu prohnat se neodtrhli.
?
https://goo.gl/maps/eTsh17GHSM32
Jel bych severni nebo stredni trasu (oboje přes 400km), maximum po dálnici.. nejkratší trasu (360km) bych vynechal kvůli okreskám... pro vyžití bych navrhoval zvolit dvě konkrétní pumpy, kde bychom stavěli, aby ti co to chtějí po dálnici trochu prohnat se neodtrhli.
?
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Schůzi doporučuju u příležitosti kteréhokoli pražského regionálního srazu, pravidelně každý 1. čtvrtek v měsíci CČM a pravidelně každý 3. čtvrtek v měsíci OC Šestka, oboje od 19:00.
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Byli tam lidi z e30.cz a letos jedou znovu, nějaká společná schůzka by nebyla od věci, dá se to spojit s víkendovým výletem, např. 5. června je v Plzni sraz na letišti.
323ti stock condition
323ti stock condition
Ve vší úctě, společná schůzka samozřejmě od věci být nemusí, ale ne každý má čas a prostor se někde scházet, ne každej je z Prahy atd... proto "CO JE PSANO TO JE DANO" ... určitě i pro lidi, co se rozhodnou řešit sraz týden před ním, se víc hodí když se tu povede konstruktivní debata o tom co koho zajímá...
Moje a Majkouchova iniciativa je jedna z mnoha, s termínem odjezdu až v pátek 15.7. v časných odpoledních hodinách... to je to proč jsem tento thread zakládal, jako alternativu pro lidi kterým se hodí tento časový setup. Vím z FB že velká skupina lidí jede už na otvíračku ve čtvrtek, jsme s nima v kontaktu s tím že se nám pokusí podržet prostor a my se k nim přidáme... ale to je ve hvězdách zda se to podaří díky gigantické účasti.
Feel free
Moje a Majkouchova iniciativa je jedna z mnoha, s termínem odjezdu až v pátek 15.7. v časných odpoledních hodinách... to je to proč jsem tento thread zakládal, jako alternativu pro lidi kterým se hodí tento časový setup. Vím z FB že velká skupina lidí jede už na otvíračku ve čtvrtek, jsme s nima v kontaktu s tím že se nám pokusí podržet prostor a my se k nim přidáme... ale to je ve hvězdách zda se to podaří díky gigantické účasti.
Feel free
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Třeba je bmwszene rentiér a nudí se doma, třeba se rád odreagovává jízdou o víkendech, co my víme. To si musí vyhodnotit on sám 

323ti stock condition
323ti stock condition