Jjj dojedu, to je jasný!! Jen dotaz, ta "naše" lednička pojede celou dobu? Ze bych si tam vzal nějaký to pivko a nechal si ho v ní (pokud by bylo místo). Pak už tam asi nic pronést nepůjde?
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Tak je to psany v mailu, takze se vjede do Ustavni, pokracuje se k brane, tam je check point, dal se pokracuje na konec ustavni, doprava az do ulice U Drahane a tam pak bude vjezd...
teoretizuju z mapy...
Budu tam cca kolem 4
zavarenec píše:Jedna technická : U brány z Ústavní ulice dostanu kartičku a do areálu vjedu z ulice U Drahaně?
Jde mi o to že časově to mám jen tak tak, abych se někde nezaseknul...
Ahoj, jaká je výstava? Zítra bych mohl dorazit na kukačku a chci se zeptat, jestli náhodou nemá BMW klub slevu na vstup a v případě front nějaké lepší odbavení, jak se to zmiňovalo na poslední valné hromadě. Díky
Dík všem vystavovatelům za nervy se zapůjčením vozů,
díky organizačnímu týmu (VR + dobrovolnice) za celý víkend,
díky blackjackovi za letáky, klubová trika a propagaci vlastním vozem,
největší dík AlexoviZ4 za organizaci všeho (namátkou stan, podlahy, TV, ...) i sousedních německých vozů.
Není komu "poděkovat" za počasí, za rok snad bude lepší.
dotaz, v lonskem roce obdrzel nasledne kazdy vystavovatel certifikat o sve aktivni ucasti na Legendach... pro zucastnene kluby byly tyto certifikaty distribuovany pres vedouci jednotlivych klubovych expozici... chci se zeptat, zda a kdy budou tyto certifikaty letos?
dik
Etien píše:dotaz, v lonskem roce obdrzel nasledne kazdy vystavovatel certifikat o sve aktivni ucasti na Legendach... pro zucastnene kluby byly tyto certifikaty distribuovany pres vedouci jednotlivych klubovych expozici... chci se zeptat, zda a kdy budou tyto certifikaty letos? dik
Jelikož jsi "zdrhnul" jak se objevilo pár kapek vody, máš svůj certifikát u mě To platí i pro všechny ostatní, kteří odjeli a nemají ho.
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi