No, jenže já mám ještě tuším MK3 - každopádně CD mechaniku.
Sice mi sežere co jí napálím, ale v současné době mám CZ z roku 2004 a podařilo se mi sehnat Německo 2013.
Každopádně díky za tip - mrknu tam, třebas tam jsou i CD verze.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
No, jestli to nebude tím, že má E39 je z r 1999 a tehdy se kolem DVD chodilo ještě po špičkách - byla to ještě poněkud nová (rozuměj "drahá") technologie.
Ze stejného důvodu se tam dnes nedává BR.
Jj, stahoval jsem to, ale už byl živý jen link s CD Německa. Ostatní nějaký dobrák již naprášil.
Btw, kdyby BMW nehamounilo a dalo to za pár stovek, tak by si to každý klidně koupil a nesnažil se to sehnat někde bokem. A ve finále by si BMW vydělalo podstatně více než takto. Chjo...
Vasek70 píše:.....nesnažil se to sehnat někde bokem. A ve finále by si BMW vydělalo podstatně více než takto. Chjo...
Nevěř tomu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
JaraX píše:lepší je upgradovat na MK4, k čemu je CD který tě dovede tak max po dvou státech.
To je určitě pravda, ale poněkud se prodraží... Už jsem do toho chtěl skočit předloni, jelikož je IV prý rychlejší s lepší grafikou, ale když jsem viděl, za kolik se samotná mechanika (jetá) prodává, tak mě to přešlo. O nové ani nemluvím...
pravda.... na bmwklub.sk v sekcii návody a manuály sú na stiahnutie mapy 2014 aj na DVD aj na CD. Ja mám vo svojej e65 navigáciu profesional, mechanika NAVI 01 na CD. Stiahnuté súbory som napálil a všetko funguje tak ako má
Vasek70 píše:Jj, stahoval jsem to, ale už byl živý jen link s CD Německa. Ostatní nějaký dobrák již naprášil.
Btw, kdyby BMW nehamounilo a dalo to za pár stovek, tak by si to každý klidně koupil a nesnažil se to sehnat někde bokem. A ve finále by si BMW vydělalo podstatně více než takto. Chjo...
Neremcej a bud rad, ze vubec nejake mapy jsou. Kdyz si clovek vezme jak stara auta ty E39tky jsou tak je naprosto ojedinelym zazrakem, ze pro ne BMW jeste dodava mapy. Treba takovy Mercedes uz nedodava mapy ani pro faceliftove S-klasse z roku 2004 a takove Infiniti nedodava nove mapy ani do novych aut, ktere maji na salone s cenovkou mega a pul.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex