Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupe 7 er
-
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že nafta co se týká bouračky je mnohem bezpečnější, než benzín, nebo LPG. Nafta může začít taky hořet samozřejmě, ale rozhodně je tam menší riziko, než u bouračky s benzínovým autem.. benzín blafne jak nic, a nedej bože být někde zaklíněný v autě..
Pokaždé, když přemýšlím o "novém" autě, tak mi v hlavě ta nafta vrtá, právě kvůli této věci, a to jsem měl pokaždé zatím jen benzín..
Prostě jsem asi posranej když se nad tím zamyslím, ale uhořet někde ve vraku je asi to nejhorší, co může být..
Pokaždé, když přemýšlím o "novém" autě, tak mi v hlavě ta nafta vrtá, právě kvůli této věci, a to jsem měl pokaždé zatím jen benzín..
Prostě jsem asi posranej když se nad tím zamyslím, ale uhořet někde ve vraku je asi to nejhorší, co může být..
vita11 píše:tím pádem moc nezáleží na tom, jestli je to benzí nebo nafta ne...?
Blafne to od výparů. Z nafty se nic nevypařuje
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
hurvajs77 píše:tak pan zkrat je prostě svině... To pak může blafnout skoro vše
Jakože Ampérův smrad?
Tak si schválně zkuste zapálit naftu. Oblouk snad ani nebudu komentovat. To je jako svařovat nádrž Triodinou
my zapomněli, že Vlasta ví vše nejlépe... K oblouku - zkus si něco najít třeba na Google, možné to je. Záleží na tom, kde ten zkrat je a co je kolem, pokud bude poblíž nějaký hořlavý materiál, blafnout to může.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 :
Vlasta rozhodně nezná vše nejlépe. Učí se celej život a nedělá chytrýho. Rád se nechá poučit. Ale oblouk je trochu něco jinýho, tam se tak s tím nějak počítá, viz. svařování obloukem - byť AC či DC. Ampérův smrad je situace, kdy se pálí izolace a nebo se z polovodičů stávají vodiče nebo izolanty
MOD fishmaker : odstraněna zbytečná citace
Vlasta rozhodně nezná vše nejlépe. Učí se celej život a nedělá chytrýho. Rád se nechá poučit. Ale oblouk je trochu něco jinýho, tam se tak s tím nějak počítá, viz. svařování obloukem - byť AC či DC. Ampérův smrad je situace, kdy se pálí izolace a nebo se z polovodičů stávají vodiče nebo izolanty
MOD fishmaker : odstraněna zbytečná citace
většinu bmw který jsem viděl shořelý jsou naftovy BMW do kterých někdo natankoval benzín, pak to blafne, jinak často hoří E53 v dusledku zatíkání do pojistkové skříně, no a nebo pak vinou majitele nebo nějakýho radoby servisáka. shořelý LPG auto jsem ještě neviděl a když vidím některý montáže LPG tak se divím že to nehoří víc. lidi sou hrozní koumáci a polovinu plynařů by patřilo zavřít.
A co řikáte na tuhle 7er? Nebyl se na ní někdo mrknout?Zdá se mi, že je na netu dost dlouho. 8/2004 vč. LPG za tyhle prachy?!
http://auto.bazos.cz/inzerat/35299412/B ... -20048.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/35299412/B ... -20048.php