Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje nova 760li
Hurvajs-mas svuj nazor ,ja svuj.To je cele.Nemyslim si ze 19je max na e 65,samozrejme se najde plno mudrlantu ze to je zbytecne ale hezkou sedmu delaji predevsim hezka kola.Na al 17 bude e65 vzdy tyfus a nazory ve smyslu komfortu ci levnejsi gumy neoobstoji,aspon u me.Pro me osobne ma sedma plno hovadin,jako vyhrivany volat ci soft,nepodstatne uplne.To bych ozelel a vzal dvojite okna napr.
jelikož jsem E65 projel už desítky, možna už se to bliži ke stovce tak si myslím že mužu hodnotit
E65 na 17kach vypadá blbě a ještě huř se chová, s těma kolama to auto prostě nefunguje jak má, kola už sou moc balony, houpe se to v nich místo v tlumičích a ztrácí to komfort.
18ky sou ideal na zimu, nejsou nachylne, dobře tlumí díry, nevypadaj uplně zle,
19ky sou zase ideal na leto, poskytnou dobrou oporu v zatáčkách, auto je na nich pěkné.
20ky maj smysl v individualu kdy to auto vypadá opravdu suprově, ovšem u auta bez EDC je to hruza, dost to mlatí, autu s EDC to ubere komfort ale dá se to furt přežít.
cokoliv většího je tak na německy cesty.
E65 na 17kach vypadá blbě a ještě huř se chová, s těma kolama to auto prostě nefunguje jak má, kola už sou moc balony, houpe se to v nich místo v tlumičích a ztrácí to komfort.
18ky sou ideal na zimu, nejsou nachylne, dobře tlumí díry, nevypadaj uplně zle,
19ky sou zase ideal na leto, poskytnou dobrou oporu v zatáčkách, auto je na nich pěkné.
20ky maj smysl v individualu kdy to auto vypadá opravdu suprově, ovšem u auta bez EDC je to hruza, dost to mlatí, autu s EDC to ubere komfort ale dá se to furt přežít.
cokoliv většího je tak na německy cesty.
Hoši, souhlasím se všema... :-D. O tom, že kola dělají auto není pochyb a každému se líbí něco jiného, což dokazuje i video s negrama. Proti tomu vážně nic nemám.
Jak píše JaraX, já mám teď na autě 20" individuály a jsem spokojen. Na zimu mám 18" a jsem také spokojený. 17" už budou vypadat opravdu divně.
Podle mě by měly ALU odpovídat auto, tzn. že si na E65 nedám kola z Jarise ani z traktora. Rozumná velikost mi přijde 18" - 21"
Jak píše JaraX, já mám teď na autě 20" individuály a jsem spokojen. Na zimu mám 18" a jsem také spokojený. 17" už budou vypadat opravdu divně.
Podle mě by měly ALU odpovídat auto, tzn. že si na E65 nedám kola z Jarise ani z traktora. Rozumná velikost mi přijde 18" - 21"
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tech 21 bych souhlasil,ideal na krasu.Vice je asi moc.Zimu mam 18 a vypada to uz nic moc,hrozna papuc.Je to ale podstatne mekci jizda nez na 19,profil 40.Dvacky nema, tak nemuzu hodnotit.Rekl bych ze to aj mene zere na tech zimnich aspon podle BC,nejak zvlast spotrebu nesleduji ale na uzkych 245 vzadu to bezne jezdi kolem 11,na 275 vzadu 13.Vse jen udaj BC,s pipetou to nemerim.
Tak jsem dnes podnikl jizdu do osterajchu celkem cca 500 km, a proste parada.
Hlavne spotreba moc hezka. 12.4L prumer, na necelou nadrz jsem najel 500 km,jeste tam zbylo,tzn na plnou to da cca 650 km,mozna vice,to jsem ani necekal,ze to bude tak malo zrat.
Rychlost na dalnici 120-150, mimo kolem 110.
Jsem spokojen,hlavne kdyz potrebuju predjet,tak se to auto nepta,a proste jede.
P.
Hlavne spotreba moc hezka. 12.4L prumer, na necelou nadrz jsem najel 500 km,jeste tam zbylo,tzn na plnou to da cca 650 km,mozna vice,to jsem ani necekal,ze to bude tak malo zrat.
Rychlost na dalnici 120-150, mimo kolem 110.
Jsem spokojen,hlavne kdyz potrebuju predjet,tak se to auto nepta,a proste jede.
P.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ropu nechci ani zadarmo, leda bych měl naftu z místního JZD po 15ti korunách/litr
Spotřeba v naftě na sto 9*35=315Kč, spotřeba v plynu na sto 13*18=234Kč.
Denně rozdíl 200Kč, týdně 1000, měsíčně 4000, ročně 48.000 Kč!!!
A k tomu problémy v zimě s naftou, turba, vstřiky. Děkuji, nechci!
Jezdím v podstatě jen dálnice, 150km/hod tempomat.
Pokud je to jen jako hobby car (jako já mám teď X5), tak OK, při 2.000km za rok by mi to asi bylo taky jedno, ale když najezdíš hodně tak je každá koruna znát.

Spotřeba v naftě na sto 9*35=315Kč, spotřeba v plynu na sto 13*18=234Kč.
Denně rozdíl 200Kč, týdně 1000, měsíčně 4000, ročně 48.000 Kč!!!
A k tomu problémy v zimě s naftou, turba, vstřiky. Děkuji, nechci!
Jezdím v podstatě jen dálnice, 150km/hod tempomat.
Pokud je to jen jako hobby car (jako já mám teď X5), tak OK, při 2.000km za rok by mi to asi bylo taky jedno, ale když najezdíš hodně tak je každá koruna znát.
No vzhledem k tomu, ze f01 ma V12 a k tomu nejaky to turbo, tak je vykon malinko jinde, zhruba o 100 koni.
A zda se, ze bych mel dodat, ze ty mas E66, zatimco F01 je uplne jina generace vozu. Takze predfl / pofl zde nehraje roli. No a cena je taky jeste porad dost jinde, takze moc lidi ji tady asi nema (F01 760), jestli vubec nekdo.
A jeste bych dodal, ze 760 co mas ty je dostatecne fesna kara. Me osobne se treba E65 predfl taky libi vic nez pofl a jeste mnohem vic nez Fxx, ktery vypadaj, jak kdyby je designoval Cinan...chytlo to takovy divny nabubrely tvary, sikmovoky svetla. Ty auta jsou posledni dobou na jedno brdo. Jeste ze aspon skodovka ma ty svoje strasny trojuhelniky, ale aspon nejaky odliseni od ostatnich znacek
A zda se, ze bych mel dodat, ze ty mas E66, zatimco F01 je uplne jina generace vozu. Takze predfl / pofl zde nehraje roli. No a cena je taky jeste porad dost jinde, takze moc lidi ji tady asi nema (F01 760), jestli vubec nekdo.
A jeste bych dodal, ze 760 co mas ty je dostatecne fesna kara. Me osobne se treba E65 predfl taky libi vic nez pofl a jeste mnohem vic nez Fxx, ktery vypadaj, jak kdyby je designoval Cinan...chytlo to takovy divny nabubrely tvary, sikmovoky svetla. Ty auta jsou posledni dobou na jedno brdo. Jeste ze aspon skodovka ma ty svoje strasny trojuhelniky, ale aspon nejaky odliseni od ostatnich znacek

Jj,taky mi to pripomina spis petku nez sedmu.
A s turbem bych to ani moc nechtel,dalsi zbytecna investice do oprav,driv nebo pozdeji.
Ta atmosfera bez turba je mi mnohem sympatictejsi.
Urcite si myslim ze to bude spolehlivejsi. Dnesni novy auta stojej za hov... jak designem tak i kvalitou.
Jaktoze ja mam e66? V tp je ale e65.
P.
A s turbem bych to ani moc nechtel,dalsi zbytecna investice do oprav,driv nebo pozdeji.
Ta atmosfera bez turba je mi mnohem sympatictejsi.
Urcite si myslim ze to bude spolehlivejsi. Dnesni novy auta stojej za hov... jak designem tak i kvalitou.
Jaktoze ja mam e66? V tp je ale e65.
P.
E65 je krátká sedma, E66 je long. Já mám longa a v TP je taky 65. Asi to na úřadech házej do jednoho pytle
Jinak včera jsem navštívil Big BMW a bylo to úplně nad moje očekávání. Pořád se něco dělo, sprinty, RZ, drifty, k vidění nádherný káry včetně E24 M635csi nebo G-POWER M5 Hurricane RR, kterých jezdí po světě jen 5. Lidi úplně v poho. I přítelkyně, která původně nechtěla o žádnym srazu ani slyšet, byla nakonec nadšená. Příští rok jedeme znovu. Jediný co musím vytknout je hnusná klobása....

Jinak včera jsem navštívil Big BMW a bylo to úplně nad moje očekávání. Pořád se něco dělo, sprinty, RZ, drifty, k vidění nádherný káry včetně E24 M635csi nebo G-POWER M5 Hurricane RR, kterých jezdí po světě jen 5. Lidi úplně v poho. I přítelkyně, která původně nechtěla o žádnym srazu ani slyšet, byla nakonec nadšená. Příští rok jedeme znovu. Jediný co musím vytknout je hnusná klobása....

e66 je long.to je cela zahada.Sere se kazde auto s turbem ci ne.Sam mam taky atmosferu,V8,tam odchazi ta trubka kde je treba rozkuchat cely motor.V12 bude mit taky nejake mouchy urcite.Zajimave je ze soudruzi ing v DDR i kdyz tam dali dve turba,proti predchozi 760,vykon stoupnul jen o sto koni cca.Mysleno iironicky,jak tady v okoli cipuje kazdy druhy oktavu o 50koni treba jen s notasem
.Asi dobre vedi proc taky vykon je konecny,myslim tim f01.