Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Moje nova 760li
Jasně, v pohodě. Já odfuk také dříve neměl a myslel jsem si, že je to k ničemu. Pak jsem to měl v autě aniž bych to chtěl a dnes už nechci auto bez. Nevím jaká je na dotek Club kůže, JaraX i ty jste psali, že to je zase o třídu dál. Pro mne, kterému je furt vedro, má odvětrávání fakt cenu, protože se stává docela často, že ho zapínám i na i zimě... :-Dpivasek píše:...Jeste k tomu vetrani sedacek, ja ho v aute nikdy predtim nemel, tak mi to ani nechybi. Mozna ze bych mluvil jinak, kdybych to vetrani predtim pouzival, nevim. 2 kamaradi to maji v MB a ani jeden to nepouziva...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Děkuji :-). Ikdyž teď nebyla cenovka úplně super, nelituji. Je to fakt parádní auto. Kilometry jsou poctivé a interiér je opravdu zachovalý. Když porovnám 730d a 750Li, tak rozdíl v kůži je až brutální - krásně měkounká, vláčká. Radost dotýkat... :-D Mám to auto rád a dlouho budu ;-)pivasek píše:...Co jsem mel moznost videt E65/6 na vlastni oci, tak nej sedmicku ma tady Hurvajs, videl jsem ji v bazaru asi pred 2 lety, kdyz jeste mela nesmyslnou cenu. Fakt nadhernej kousek ;)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tesil-to bude tim ze byla ,,nacnuta,,taky proto to nekdo prodal.Navic ty auta nejsou zdaleka nove,naopak,maji svuj vek.Me by spise zajimalo zda tady ma nekdo e65 od nova,koupenou u nas,0km na tacho,prvni majitel.Puvodni ceny 4mega dnes nikoho neberou...Ja mel jen jedno auto od nova,Volvo,prvni a posledni asi.
Tuším, že jeden tu asi je, resp. to o sobě psal. Samozřejmě to nevím jistě. I kdybych měl 5mil na auto, tak bych si ho asi nové nekoupil. To bych na tom musel být opravdu kurevsky dobře, abych koupil nové.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:Jasně, v pohodě. Já odfuk také dříve neměl a myslel jsem si, že je to k ničemu. Pak jsem to měl v autě aniž bych to chtěl a dnes už nechci auto bez. Nevím jaká je na dotek Club kůže, JaraX i ty jste psali, že to je zase o třídu dál. Pro mne, kterému je furt vedro, má odvětrávání fakt cenu, protože se stává docela často, že ho zapínám i na i zimě...pivasek píše:...Jeste k tomu vetrani sedacek, ja ho v aute nikdy predtim nemel, tak mi to ani nechybi. Mozna ze bych mluvil jinak, kdybych to vetrani predtim pouzival, nevim. 2 kamaradi to maji v MB a ani jeden to nepouziva...
na co to je mít tu jemnější kůži? Copak na tom sedíte nahatý?

jozin7 píše:Tesil-to bude tim ze byla ,,nacnuta,,taky proto to nekdo prodal.Navic ty auta nejsou zdaleka nove,naopak,maji svuj vek.Me by spise zajimalo zda tady ma nekdo e65 od nova,koupenou u nas,0km na tacho,prvni majitel.Puvodni ceny 4mega dnes nikoho neberou...Ja mel jen jedno auto od nova,Volvo,prvni a posledni asi.
dá se nějak podle VIN zjistit původní cena? Mám podle mého názoru "téměř plnou výbavu" a zajímalo by mě kolik za to někdo vysolil

Kurevtor: najdi si na netu ceník z příslušného roku a spočítej si to...
http://www.bmwarchiv.de například...
http://www.bmwarchiv.de například...
zkoušel jsem to googlit a nenašel jsem to... neexistuje nějaký decoder? Protože normál vin decoder mi ani neříká kolik mam airbagů a hlavně: nevim co vše kreje záznam výbavy: S940A Sonderwunsch Ausstattung
to diodové osvětlení na klikách je separátní výbava nebo to mají pouze comfort access kliky?
díky
to diodové osvětlení na klikách je separátní výbava nebo to mají pouze comfort access kliky?
díky
já používám klasický ASAP na stránkách BMW: http://www.bmw.cz/cz/cs/owners/parts_20 ... logue.html
Jinak ta S940A - je v češtině přeložená jako "Výbava na přání", tak jestli to není jen příznak, že jde o Individuál a nebo jen info, že je tam něco navíc, co není v základu.
Jinak ta S940A - je v češtině přeložená jako "Výbava na přání", tak jestli to není jen příznak, že jde o Individuál a nebo jen info, že je tam něco navíc, co není v základu.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:to má každá
aha no

já měl za to, že je to příplatkový, protože mi kámoš vyprávěl jak kupovali novýho bramboráka a v salonu je přemluvili pro light packet? / night packet? ..prostě něco takovýho... a pak jim auto za půl roku dodali a oni zjisitili, že jsou to 4 diodky na klikách

hurvajs/xyron: to jsem pochopil, že je to prostě to vše ostatní individual, ale právě proto, bych radši nějaký automatizovaný dekodér než se sčítal s tim kolik byl příplatek za prošití nití "v lotosové bílé" a podobný nesmysly. Plno věcí mi navíc neni moc jasných, např.: Seamless image of the front and rear seats as U6.
já také nevím přesně co některý věci znamenají. Jestli se nepletu, mám doma fakturu, když se to auto kupovalo a jestli se nepletu, je tam částka kolem 4mil.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex