Jasne, chapu k tematu: podle me staci obyc cistic alu kol ze supermarketu za +- 80 kc... Pak samozrejme vapka a proste si s tim pohrat mne to vzdy stacilo na umyti a vylesteni...
Wapku mam doma,i ty chemie ,jak pises.Ono ciste to je to kolo,i guma,z obou stran,jen to uz nema ten lesk.Chce to prelestit,asi tim tempem to udelam a uvidim.Svetla jsem ted prelestil to sadou ,od Jeziska ,a taky to omladlo.
Jasne,napisu.V pristim roce bych chtel neco investovat do sedmy,do kila maax.Ceka me ta trubka chlazeni,prelakovat par dilu,necham to profi vycisti atd..At to ma fazonu a uzivam si ji jako spravny deda.Tak uz hledam nekoho s dobrou diagnostikou na e65,ocekavam individualni pristup,at je spokojenost na obou stranach.
Pěkný, dělal jsi ručně nebo pomocí nějakých kravin na vrtačku? Na jaře moje taky takhle vypadaly, ale postupně jak umejváš vosk, jsou horší a horší, jo jaro je fajn.
Tempo nebylo.Pouzil jsem ten nesmysl za 80kc.Vse rucne zadna vrtacka.Jako leskle to je,nerikam ze ne.Jeste to doladim,Je chyba to delat v tkemmrazu,ty kola meli kolem nuly a bylo citit ze to neni ono,jakoby se to zdrclo.
jozin7 píše:Tempo nebylo.Pouzil jsem ten nesmysl za 80kc.Vse rucne zadna vrtacka.Jako leskle to je,nerikam ze ne.Jeste to doladim,Je chyba to delat v tkemmrazu,ty kola meli kolem nuly a bylo citit ze to neni ono,jakoby se to zdrclo.
Sám sis odpověděl Jen mi není jasné coby sis představoval na jedničku, páč podle fotek jsou ty kola jak nové ...
Tempo je hodne zoufaly pokus, zvlaste když jsou dostupne spickove prostředky i u nas a nejsou uplne nejdrahsi. Na jakekoliv lesteni baworaku, tak i laku tak kol velmi doporučuju pasty Menzerna, je to to nejlepší s cim jsem se setkal. Po prelesteni doporučuju nanest několik vrstev vosku na kola, budou se méně spinit a prach pujde lehce dolu. Na myti používat vhodne prostředky které nesundají ten vosk při prvním umyti.