No ted uz to vime teda(pokud teda nejsi dealer),to si mel napsat hned .Zminene Tempo jsem stejne nesehnal.Na druhou strani,na to ze ty disky jsou z roku 2001,videl jsem uz v horsim stavu
dealer nejsem, ale tempo bych na takove auto fakt nevzal. Nikdy. Ono to sice prokoukne na chvili, ale nevydrzi a zdaleka to neprinese vyborny vysledk adekvatni vynalozenemu usili. Dam sem obrazky jak vypada menzerna po 2,5 letech od prelesteni orbitem, takze zadny brutalni uber laku. Od te doby NELESTENO, před focenim jen umyte a nanesena V7 od chemical guys. Mam sedou barvu, na tmave by bylo mnohem vic lesku a odrazu. I tak je to pro mne teda pekne. Tempo fakt ne... Je spousta dobrych past, ale menzerna patri k tem hodne dobrym a lehce zaplatitelnym. Sice to není na sedme, ale pro ilustraci to bude dostacovat.
Jas jsem ale nelestil auto,ale kola.A ne tempem.Uz jsem koukal na ty jejich stranky,je fajn ze jezdim docela casto kolem,tak se tam asi stavim,treba budou mit nejakou podnikovou prodejnu.Jak pises,nejsou nejdrahsi,ale dat 500+ neni taky malo ale pokud to udela sve,nemam stim problem to investovat.
Je uplne jedno jestli lak nebo kola, výsledek bude stejny, proste zahladi ryhy, skrabance v rozumnem meritku a zvysi lesk. Ja kola udelal jen jednou, zase mne to tak netrapi. Ale proste vim, ze bezne koupene pripravky na benzince, v supermarketu atp nefunguji, respektive funguji, ale spickove věci funguji mnohem lepe a ano, i cena je jina...
Já použil Menzernu 400 na vyleštění laku a spokojenost
Bohužel nemám fotodokumentaci, ale rozhodně dobrý výsledek!
Je třeba být trpělivý, nespěchat a mít správný postup.