Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
g11 - nová sedma - design
- Don
Z jedne fotky interieru bych moc nehodnotil, kazdopadne "vesely klacik" pusobi stale dost divne. Meli ho nechat pod volantem jako u E65. Jinak prdka pekna, sice trochu "uni", ale pekna, cumak je velke zklamani - jeste vice "uni" nez F01. Uz fakt neni poradne poznat co je to za radu. BMW nikdy nemelo tak shodne tvary jako prave u rady F. Clovek vzdy vedel okamzite co potkal. No nic za me palec dolu.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
mno a co pokuta ? Ten kdo se tam vyfotil dostane asi docela mastnou pokutu až si borečka asi sekurity nebo kdo nosí takovou bundu dostane flastr. Je vidět že shodil z toho plachtu a vyfotil i sám sebe. ve světle a v kufru.
Auto interier pěknej a z boku taky pěkné ale zadek a předek nějak nezkousnu. Myslím si že rychle udělají facelift nebo toto není finální auto. Jen nějaká studie které testují a předek zadek a spojlery ještě předělají ...těžko říci...
za mě taky desing Fka vede na prvním místě.

Auto interier pěknej a z boku taky pěkné ale zadek a předek nějak nezkousnu. Myslím si že rychle udělají facelift nebo toto není finální auto. Jen nějaká studie které testují a předek zadek a spojlery ještě předělají ...těžko říci...
za mě taky desing Fka vede na prvním místě.
Zadek jednoznacke hezci nez F rada,predek tezko soudit,moc toho videt neni.Vnitrek ujde,az na to obr domaci kino a joystick ve stredovem tunelu ktery tam nema u 7er absolutne co delat,vypada to smesne.Trochu me desi ty "fuky" mezi pneu a blatnikem,tipoval bych ze prumer kol je 20" , mezera mi pripada jak na nejakem allroadu!Otazka je jak na tom bude technika,obzvlast ta bemzinova,pokud to bude jako u F verze tak potez 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ještě to asi bude mít přepravní zarážkySweden píše:Trochu me desi ty "fuky" mezi pneu a blatnikem,tipoval bych ze prumer kol je 20" , mezera mi pripada jak na nejakem allroadu!
Mě se to teda vůbec nelíbí. Je to jak X5 na kterou šlápla godzila. Pro mě pořád platí, že poslední pěkná 7er je E38
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Přijde mi divné když auto co má vyjet za rok a něco z fabriky takto lehce pod plachtou ukážou 7er jak bude vypadat. Stále o tom přemýšlím že to je jen tah automobilky a auto bude vypadat jinak.
Je to možná trochu konspirace ale možnost je to taky stím že předek auta může bejt pozměněný světla a zadek klidně taky. A interier to netuším.
Přece rok takto nic nedokážou utajovat. Jiné by to bylo pokud by auto bylo za měsíc dva na cestách. to bych tomu možná uvěřil.
Je to možná trochu konspirace ale možnost je to taky stím že předek auta může bejt pozměněný světla a zadek klidně taky. A interier to netuším.
Přece rok takto nic nedokážou utajovat. Jiné by to bylo pokud by auto bylo za měsíc dva na cestách. to bych tomu možná uvěřil.
mně se teda líbí hodně, zepředu i zezadu, ty laufy jsou fajn
líbí se mi víc než F. Ta nafocená v článku je jako mladší ségra mý E65
světlý interiér, černá kola a benzínovej lak
nevíte co je to za barvu laku? Hodně se mi to líbí, samozřejmě bych raději černou, ale tohle vypadá skvěle podlě me...
Ta řadící páka je opravdu škoda
Za volantem je to mnohem lepší a víc cool.. Vůbec nechápu proč tam je, když už chtěli řidiči umožnit sekvenční řadění tak to měli udělat pádlama nebo tlačítkama na volantu
zaujalo mě v textu: "Černě lakovaná kola se k prestižní limuzíně příliš nehodí, ale budiž, to už jsou mnichovské show posledních let, podobně jako očekávaný kožený potah motoru."
1) Černá kola na to sedí skvěle
2) Kožený potah motoru??
Co prosím? Proč???

Ta řadící páka je opravdu škoda

zaujalo mě v textu: "Černě lakovaná kola se k prestižní limuzíně příliš nehodí, ale budiž, to už jsou mnichovské show posledních let, podobně jako očekávaný kožený potah motoru."
1) Černá kola na to sedí skvěle

2) Kožený potah motoru??