Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - blbne mi čidlo PDC
Zdar, na mojí e65 mám trochu problém s jedním zadním čidlem, často mi hlásí překážku, ikdyž tam nic není. Lak na něm je pokrabacený, takže to bude asi tím, myslíte, že by to šlo opravit zbroušením a znovu přelakováním?
Případně kdybych řešil nové čidlo, má někdo zkušenosti s čidly, co se prodávájí za cca nějakých 550 kč na inzerci?
Případně kdybych řešil nové čidlo, má někdo zkušenosti s čidly, co se prodávájí za cca nějakých 550 kč na inzerci?
tohle se mi čas od času stalo také. Ale nikdy jsem nevypozoroval proč. Teď to funguje v pořádku. Ale řekl bych že to u mě mělo neco společného s vlkým vzduchem a jen v létě.
Kdysi jsem kupoval na eBay za 5EUR, byl to BMW úplně nový, pak je bohužel zdražily. Pak jsem potřeboval nový, protože jsem jeden zničil a kupoval jsem od http://www.pdcsenzory.cz/. Naprostá pohoda, sensory šlapou dodnes.
Myslím si, že ty všichni prodávají stejné co jsi psal, jen si přirážejí. Co vím, je jen pár výrobců, kteří PDC dělají a dodávají snad všem výrobcům aut. Pokud nechceš vyloženě originál, asi bych se toho nebál
Kdysi jsem kupoval na eBay za 5EUR, byl to BMW úplně nový, pak je bohužel zdražily. Pak jsem potřeboval nový, protože jsem jeden zničil a kupoval jsem od http://www.pdcsenzory.cz/. Naprostá pohoda, sensory šlapou dodnes.
Myslím si, že ty všichni prodávají stejné co jsi psal, jen si přirážejí. Co vím, je jen pár výrobců, kteří PDC dělají a dodávají snad všem výrobcům aut. Pokud nechceš vyloženě originál, asi bych se toho nebál
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
objednával jsem od tohoto člověka a za 600,- včetně pošty (dobírky) a maximální spokojenost
http://auto.bazos.cz/inzerat/40707536/N ... oda-VW.php

Tiež som mal problém s jedným čidlom, ktoré stále hlásilo prekážku.. najskôr len sem tam a potom sa to zhoršovalo až nakoniec hlásilo prekážku vždy. Prezrel som si ho a zistil som, že sa na tom prašivom čidle oddelil lak od čidla o vznikla tam medzera ktorá mala hádam len niekoľko mikrometrov. Odlúpol som teda z čidla farbu a štetcom som naň naniesol novú vrstvu farby. Nič nie je vidieť a čidlo funguje 

-
- Kontaktovat uživatele:
Peeter píše:Zdar, na mojí e65 mám trochu problém s jedním zadním čidlem, často mi hlásí překážku, ikdyž tam nic není. Lak na něm je pokrabacený, takže to bude asi tím, myslíte, že by to šlo opravit zbroušením a znovu přelakováním?
Ahoj tak mě to občas od času udělá prostě problikne a pak funguje v klidu ale co jsem to řešil tak jsem jsem zistil že je vadné a nic jiné nezbude než dát nové

Nevím, pokud by tam byla opravdu hodně silná vrstva laku, tak pak možná, ale jsou to ultrazvukové sensory, tak že by to zase nemělo hrát až tak velký vliv. BMW není hjundaj, aby se museli PDC čidla utírat od prachu. Co mám zkušenosti já, tak pokud čidlo blbne, tak je vhodný ho vyměnit.Bembik píše:Ještě mě napadá - Není to auto (nebo nárazník) lakovaný?
Může to dělat i moc silná vrstva barvy/laku...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex