Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
HAGUSE na E66
U E65 budu na inom mieste take priehlbiny kam sa stresne priecky uchytuju. Musi to cele tvarom sediet na milimetre. Na longa je iny part number stresnych priecok a v ich manuale je vyslovne varovanie ich nezamienat.
Zohnat stresne priecky na longa je skoro nemozne, mozes to objednat z BMW a cakat pol roka, pokial to vobec dodaju. Ebay moc nepomoze, predajcovia to nechcu posielat do zahranicia.
Zohnat stresne priecky na longa je skoro nemozne, mozes to objednat z BMW a cakat pol roka, pokial to vobec dodaju. Ebay moc nepomoze, predajcovia to nechcu posielat do zahranicia.
Tak jenom tak pro informaci sem hodim fotky aby jste viděli jak to vypadá. Právě jsem pořídil hagusy a půjčil rakev. Názor jestli to na sedmu patří nebo nepatří si udělejte každý sám
Já osobně jedu zítra do alp
Pak přidám nějaký foto z hor

Já osobně jedu zítra do alp

Pak přidám nějaký foto z hor

- Přílohy
-
- IMG_3589-1.jpg (194.7 KiB) Zobrazeno 2089 x
-
- IMG_3582-1.jpg (198.81 KiB) Zobrazeno 2089 x
-
- IMG_3583-1.jpg (168.84 KiB) Zobrazeno 2089 x
-
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to spíš než hrozně - tak legračně - příjde mi to nepřirozeně malé:)
kecy o tom, že sedmička není náklaďák...to už se tu může znovu rozvířit debata 3vs5vs7 s názory sedmička není pro šoféry - ale pro pasažéry vzadu...ono někdy je potřeba něco převést a kupovat kvůli tomu druhý auto je asi nesmysl...
kecy o tom, že sedmička není náklaďák...to už se tu může znovu rozvířit debata 3vs5vs7 s názory sedmička není pro šoféry - ale pro pasažéry vzadu...ono někdy je potřeba něco převést a kupovat kvůli tomu druhý auto je asi nesmysl...
No tak podle nekterych bych asi kvuli tomu, ze jezdim sedmou mel prestat jezdit na hory. To jsou nazory ze bych se posral.
Taky davam pricniky a rakev a nevidim na tom nic spatnyho.
Edit: A do skivaku narvu 3 lyze a snowboard? Nepocitam, ze do rakve davam aji lyzaky a helmy. A kdyz jedu ze sjezdovky, nevim proc bych vsechno od snehu mel rvat do kufru a skivaku
Taky davam pricniky a rakev a nevidim na tom nic spatnyho.
Edit: A do skivaku narvu 3 lyze a snowboard? Nepocitam, ze do rakve davam aji lyzaky a helmy. A kdyz jedu ze sjezdovky, nevim proc bych vsechno od snehu mel rvat do kufru a skivaku

-
- Kontaktovat uživatele:
přesně moje slova zasrané všechno od sněhu si rvát do auta je úlet tady jde pozorovat jak někteří na hory nejezdí a že neznají nástrahy co je můžou potkat a druhá věc je sáhněme si na srdce kdo tady má tolik peněz aby si mohl koupit druhé pořádné auto jen na hory nebo tak
MOD fishmaker : smazána citace...příště použij pouze ODPOVĚDĚT

MOD fishmaker : smazána citace...příště použij pouze ODPOVĚDĚT

-
- Kontaktovat uživatele:
burysek píše:No,chce to od toho sněhu očistit a hlavně co na horách?Zima,zima,zima asi milíon na skipasech + další milíon v hospodách.Já si radší dám Dubai

Řekl bych to asi takhle za mě. Ja třeba skivak nemam a když jsem ho měl v Touaregovi tak jsem stejne daval na strechu rakev. Preste z toho duvodu ze jsem si nechtel zasirat vnitrek auta a ten skivak bordelem. Takhle je to mnohem pohodlnejsi. Nikomu jeho nazor neberu. Chapu ze se to nekomu nelibi, ale to ze je auto limizina neznamena ze nemuze clovek jezdit na hory. To je stejny jako nazory typu ze vykony benzinovy motor do limuziny nepatri. To je nesmysl.
Naopak me bavi jak to nektery lidi sere a rikaj si jak je to hnusny a jak se to nehodi a pak nasednou do Oktavky ktera je prece na hory lepsi
Kazdyho vec co si mysli.
Kazdopadne pro informaci hagusy staly cca 6500,- Kc
Naopak me bavi jak to nektery lidi sere a rikaj si jak je to hnusny a jak se to nehodi a pak nasednou do Oktavky ktera je prece na hory lepsi
Kazdyho vec co si mysli.
Kazdopadne pro informaci hagusy staly cca 6500,- Kc