garden píše:Nemyslím ten dřevenej nebo možná plastouvej kruch ve volatu v individualu v e65
Vypada to mozna dobre, ale az ti po tom lestene povrchu sjede ruka... hodne neprakticke a uz jsem z toho videl par nebezpecnych situaci.
garden píše:Nemyslím ten dřevenej nebo možná plastouvej kruch ve volatu v individualu v e65
JaraX píše:745i není žádné silné auto
JaraX píše:to s tím jak to musíš furt krotit mi přijde strašně vtipné
JaraX píše:já litám jak hovado ale nepřišel bych že bych to musel nějak krotit, spíš mi to přijde slabé
JaraX píše: ale že bych se měl bát 745i bez stabilizace to fakt ne
JaraX píše:někdy se běž projet nějakym pořadnym autem, jasně že pokud jsi do ted jezdil v nějakych oktávkách tak je 745i raketa ale pro mě kterej celkem často jezdím Mkama tak mi to přijde slaby.
JaraX píše:víš že na zrychlení 745ku pojede i elektrická i3???
kurevtor píše: Já ti taky můžu radit, aby si sem už nepsal, když bys do všeho furt sral lpg, což jaksi k prémiové značce nepasuje, že?
Killingman píše:Pánové - JARAX to napsal přesně! Kdyby šla 760 zaplynovat, už mi stojí v garáži! Takze mám "jen" 5ti litr. Když najedu 40.000km ročně tak mě těch 80.000 Kč co mi to každý rok uspoří za to prostě stojí!
Mít to jako hobby car co s ním vyjedu jednou za měsíc na 100km projížďku tak mi je to u zadele...
Pechy píše:kurevtor píše: Já ti taky můžu radit, aby si sem už nepsal, když bys do všeho furt sral lpg, což jaksi k prémiové značce nepasuje, že?
+1
Ty vyhraněný řeči o tom, že 760i, která bere i trávu kolem silnice je nejlepší auto na vše, ve všem a vlastně spása bez který člověk nemůže vůbec žít, mě tlačí do kolen
JaraX píše:Killingman píše:Pánové - JARAX to napsal přesně! Kdyby šla 760 zaplynovat, už mi stojí v garáži! Takze mám "jen" 5ti litr. Když najedu 40.000km ročně tak mě těch 80.000 Kč co mi to každý rok uspoří za to prostě stojí!
Mít to jako hobby car co s ním vyjedu jednou za měsíc na 100km projížďku tak mi je to u zadele...
a kdyby jsi nechtěl LPG tak by sis koupil kterou?