Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Lze podle zámku vyrobit klíč?Prosím o radu...
-
Zdravím všechny, chci se zeptat, zda někdo neví, jestli se podle zámku dá vyrobit klíč..Koupil jsem auto,ale otevřít mi jde jenom centrálem, mechanicky do zámku klíč nepasuje..tak jestli se dá vyrobit nebo udělat třeba v BMW nějaký klíč do zálohy, kdyby se mi odjebal centrál, tak se nedostanu do auta..Díky za veškeré informace
-
-
Tak to je blby, kdyz jsem kdysi resil kodovani klice, taky jsem narazil, ze dokazou udelat klic podle zamku. Ale nemas zaruku, ze ve dverich a v kufru budou zamky stejne. Mohlo by to dopadnout tak, ze bys mel tri ruzne klice, jako to byvalo na trabantu
Anebo by sis nechal udelat pouze klic pro dvere ridice, ale i tak bys mel ruzne klice a cena za vyrobu klice dle zamku bude buhvijaka.
To uz je asi lepsi sehnat jetou sadu zamku, spinacky a klicu, prohodit to a klice nechat nakodovat, hadam, ze nakodovat pujdou (u BMW jsem kodovani zatim neresil). Cena taky nebude zdarma plus tam bude tvoje prace (ci servisu), ale budes to mit jednotny jak to ma bejt.

To uz je asi lepsi sehnat jetou sadu zamku, spinacky a klicu, prohodit to a klice nechat nakodovat, hadam, ze nakodovat pujdou (u BMW jsem kodovani zatim neresil). Cena taky nebude zdarma plus tam bude tvoje prace (ci servisu), ale budes to mit jednotny jak to ma bejt.
Odkud jsi? Tady u HK je borec,co dokáže nemožné-neříkám vše nemožné,ale nám bez problému přestavěl zámky dveří podle spínačky!Což by bylo asi lepší,nežli mít svazek klíčů,jak k východoněmeckýmu bakeliťákudarkw0nder píše:Zdravím všechny, chci se zeptat, zda někdo neví, jestli se podle zámku dá vyrobit klíč..Koupil jsem auto,ale otevřít mi jde jenom centrálem, mechanicky do zámku klíč nepasuje..tak jestli se dá vyrobit nebo udělat třeba v BMW nějaký klíč do zálohy, kdyby se mi odjebal centrál, tak se nedostanu do auta..Díky za veškeré informace

-