Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nová 7er 2016 už jste viděli?
Myslím si že když diktátor dokáže poslušně vychovat určitou skupinu lidí kteří byli předtím tlupa darmošlapů tak by i drezura českých řidičů dokázala vychovat řidiče srovnatelní v německu. Musel by tady bejt prostě nějakej čas přísnej dohled a stále a stále drezůra. Je to asi něco co nikdo moc nerad slyší tady ti svobodomyslní řidiči co jsou pány silnic. Ale hned by bylo líp.
Rychlost není problém. Problém je soudnost lidí a zpusob jakým přemýšlí.
V takovém Rumunsku či polsku nebo ukrajině je to zase uplně někde jinde. No a rakousko či německo je zase jinde. My jsme takovej střed. Ale není to uplnáí džungle ikdyž občas jezdí zajimavý lidé.
Rychlost není problém. Problém je soudnost lidí a zpusob jakým přemýšlí.
V takovém Rumunsku či polsku nebo ukrajině je to zase uplně někde jinde. No a rakousko či německo je zase jinde. My jsme takovej střed. Ale není to uplnáí džungle ikdyž občas jezdí zajimavý lidé.
souhlasím s Filosofem. Podle mne není problém v rychlosti, ale v tom, že si čecháčci musí furt něco dokazovat. Kdejaký chudák v pochcávce, ať už služební to musí po dálnici rvát 170, tlačí vočima, ale hlavně že předjede 7er nebo Maseraty.
Stav aut nechci snad ani komentovat. Když to vidím na silnici, tak nechápu jak mohou projít na STK, resp. proč jim policajti neseberou techničák.
Ačkoliv nejezdím podle předpisů, tak ve městě se snažím opravdu 50 dodržovat a dost často to řeším díky tempomatu. Souhasím s tím, že překročení rychlosti ve městě by mělo být trestáno více. Ale samozřejmě, 50 či omezená rychlost jen někde, kde má opravdu opodstatnění. Což se o 90% případech v Praze nedá říci.
Češi jsou obecně zmrdi, neuvěřitelně všechno jen vojebávají, snaží se kličkovat, vymejšlet píčoviny. Z tohohle národa je dost často blivno... Nechci být pesimista, ale asi to nebude nikdy jiné. Tenhle národ nemá být na co hrdý (to co bylo za 1. republiky je dávno pryč), ani lidi se sami sebe neváží. Poměrně dost obchoduji s němci a nechtějí moc mluvit anglicky. Prostě oni jsou Němci, jsou na to hrdí. Čecháček si nechá pro euro vrtat koleno, nastaví řit. Klidně bude mluvit německy, rusky, slovensky... Jen když mu tu prdel někdo pořádně narve eurem. Můj krapet starší kámoš byl zvonit klíčema a když vidí, za co bojoval o sametové revoluci, tak je nasranej do běla.
Stav aut nechci snad ani komentovat. Když to vidím na silnici, tak nechápu jak mohou projít na STK, resp. proč jim policajti neseberou techničák.
Ačkoliv nejezdím podle předpisů, tak ve městě se snažím opravdu 50 dodržovat a dost často to řeším díky tempomatu. Souhasím s tím, že překročení rychlosti ve městě by mělo být trestáno více. Ale samozřejmě, 50 či omezená rychlost jen někde, kde má opravdu opodstatnění. Což se o 90% případech v Praze nedá říci.
Češi jsou obecně zmrdi, neuvěřitelně všechno jen vojebávají, snaží se kličkovat, vymejšlet píčoviny. Z tohohle národa je dost často blivno... Nechci být pesimista, ale asi to nebude nikdy jiné. Tenhle národ nemá být na co hrdý (to co bylo za 1. republiky je dávno pryč), ani lidi se sami sebe neváží. Poměrně dost obchoduji s němci a nechtějí moc mluvit anglicky. Prostě oni jsou Němci, jsou na to hrdí. Čecháček si nechá pro euro vrtat koleno, nastaví řit. Klidně bude mluvit německy, rusky, slovensky... Jen když mu tu prdel někdo pořádně narve eurem. Můj krapet starší kámoš byl zvonit klíčema a když vidí, za co bojoval o sametové revoluci, tak je nasranej do běla.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Diky bohu ze je tady takovej bordel v tejhle republice. Uz vidim jak by ste vsichni byli radi ,ze by ste se bali prekrocit je o trochu rychlost a sedmu poradne protahnout,pod strachem z vysoke pokuty sebrani papiru apod...
Me osobne tenhle bordel docela vyhovuje. Jezdim si nak tak podle sebe,sviznou jizdu,a kdyz neni provoz,navecer apod,tak si proste jedu...
Ale snazim se jezdit tak abych nikoho neohrozoval apod...
P.
Me osobne tenhle bordel docela vyhovuje. Jezdim si nak tak podle sebe,sviznou jizdu,a kdyz neni provoz,navecer apod,tak si proste jedu...
Ale snazim se jezdit tak abych nikoho neohrozoval apod...
P.
Z hlediska motorů je jisté to, že řadové šesti a vidlicové osmiválce jsou zcela nové a mají nabízet výtečný výkon při nízké spotřebě. Základním a zatím jediným naftovým agregátem je třílitrový šestiválec 730d se 195 Kw a 620 N.m točivého momentu. Ten zrychlí automobil z klidu na sto kilometrů v hodině za 6,1 sekund při udávané průměrné spotřebě 4,5 až 4,9 litru na sto kilometrů.
tak to je mazec ten 3litr je hodně slušnej a bohatě bude stačit každému běžnému managerovi.
Po upravení jednotky to bude před 220KW a to mi přijde moc pěkné.
Před 15lety měli 3litry kolem 142KW pak 160 - 170 a dneska 195kw.
by mě zajímalo čím to dělají a co tam upravují. Nebejt DPF filtru věřím že to má ještě o 5-10kw více a menší spotřebu.
Jinak
Z benzinových pohonných jednotek je dostupný rovněž třílitrový šestiválec 740i, který nabízí 240 kW a 450 N.m. S ním je vůz na sto kilometrech v hodině za 5,5 sekund a spotřebuje 6,6 až 7.0 litrů paliva na sto kilometrů. Vrchol řady pak tvoří přeplňovaný osmiválec o objemu 4,4 litru, který se chlubí výkonem 330 kW a točivým momentem 650 N.m. To stačí ke zrychlení na stovku za 4,4 sekundy při spotřebě 8,1 až 8,3 litru na sto kilometrů, přičemž standardem je pohon všech kol.
Dostupný je inovovaný osmistupňový automat ZF, stejně jako pohon všech kol xDrive. S novým, v pořadí již šestým BMW 7, se automobilka chce dostat na vrchol třídy a tomu bylo přizpůsobeno vše.
no to jsem zvědavej a co bude za motor v 760iL ví někdo ?
tak to je mazec ten 3litr je hodně slušnej a bohatě bude stačit každému běžnému managerovi.

Po upravení jednotky to bude před 220KW a to mi přijde moc pěkné.
Před 15lety měli 3litry kolem 142KW pak 160 - 170 a dneska 195kw.
by mě zajímalo čím to dělají a co tam upravují. Nebejt DPF filtru věřím že to má ještě o 5-10kw více a menší spotřebu.
Jinak
Z benzinových pohonných jednotek je dostupný rovněž třílitrový šestiválec 740i, který nabízí 240 kW a 450 N.m. S ním je vůz na sto kilometrech v hodině za 5,5 sekund a spotřebuje 6,6 až 7.0 litrů paliva na sto kilometrů. Vrchol řady pak tvoří přeplňovaný osmiválec o objemu 4,4 litru, který se chlubí výkonem 330 kW a točivým momentem 650 N.m. To stačí ke zrychlení na stovku za 4,4 sekundy při spotřebě 8,1 až 8,3 litru na sto kilometrů, přičemž standardem je pohon všech kol.
Dostupný je inovovaný osmistupňový automat ZF, stejně jako pohon všech kol xDrive. S novým, v pořadí již šestým BMW 7, se automobilka chce dostat na vrchol třídy a tomu bylo přizpůsobeno vše.
no to jsem zvědavej a co bude za motor v 760iL ví někdo ?
- Přílohy
-
- bm77011_5578ba0e4a0c8.jpg (178.15 KiB) Zobrazeno 1168 x
o kolik narostl oproti starší fku či e65 ? je to hodně poznat nebo jen centimetr na každou stranu ?
jinak video je luxusní ...
tady taky jedno .
https://www.youtube.com/watch?v=dK_YWOBrMy8

jinak video je luxusní ...
tady taky jedno .
https://www.youtube.com/watch?v=dK_YWOBrMy8
https://www.youtube.com/watch?v=6Viyt2aIOG8
https://www.youtube.com/watch?v=2eBAGKpf8p8
sakra ta vypada
F01 vedle ni bude vypadat jako chudy přibuzny
https://www.youtube.com/watch?v=2eBAGKpf8p8
sakra ta vypada

ten chlap je docela dost vysokej navíc má tam ještě rezervu on by je klidně natahl ale nebude to pěkné v reklamě na BMW 7.
Zkus so to pak v saloně jak to pujde ... podle mě to 99procent lidí v pohodě natáhne.
Navíc sním sedačka zadní popojela dopředu pokud jsis všiml.
uvidíme v realu jak to bude vypadat.
Zkus so to pak v saloně jak to pujde ... podle mě to 99procent lidí v pohodě natáhne.
Navíc sním sedačka zadní popojela dopředu pokud jsis všiml.
uvidíme v realu jak to bude vypadat.