Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 750i - poraďte při koupi
přijde mi povědomá - ty ALU, takže jestli ji nemá někdo tady na klubu, prodává se určitě už delší dobu (já teď na inzeráty moc nekoukám, ale tahle má hnusný kola, proto mě opět trkly do očí)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
to má 95% inzerátů. Ono většina lidí, ani neví co může být, proto když má výhřev a komfortní sedáky, tak má TOTAL TOP FULL VÝBAVUklabos píše:Má tam napsáno plná, to musí stačit :D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
zajímavě teda podle mě nevypadá vůbec
navíc je to poctivá "plná obyčejná" výbava. To už prostě vidíš z fotek, bez comfort access klik, bez masáže, bez roletek, vzadu obyč. No prostě česká plná výbava. Kdyby měla černej interiér tak by za ty prachy nebyla špatná, na takový to pózování s kšiltem dozadu, víš co.

Zdarec , mužete poradit ,neznáte někdo tuto 7sedmu,nebo co na ni řikáte? jávim bez diag a jen z fotek a bez info co je v tom za lpg se toho moc nepozná. http://auto.bazos.cz/inzerat/52599512/B ... e-LPG-.php
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Uplne si nejsem jist,zda je to ona,ale pokud ano ,tak byla asi pred 1,5mes na prodej v BDK auto v Praze,byl jsem se na ni podivat a zadnej zazrak to nebyl,vizuelne omlaceny a interier takovej trochu omselej...
Co jsem mel info od snejka/pry ji kdysi servisoval,tak motor zral olej.No nakonec jsem ji nevzal...Cena tam byla 220kkc....
Vizuelne je to ona,kola,LPG,ten hnusne hnedej intos...moc jich tu takovejch nebude
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Co jsem mel info od snejka/pry ji kdysi servisoval,tak motor zral olej.No nakonec jsem ji nevzal...Cena tam byla 220kkc....
Vizuelne je to ona,kola,LPG,ten hnusne hnedej intos...moc jich tu takovejch nebude

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Za ty prachy s tou výbavou to vypadá docela dobře ne? Je to napraný, až na odvětrávaný sedačky... Taky jsem hnedka psal včera Snejkovi, jestli by se tam zajel se mnou podívat, ale jestli už je prověřená a nestojí to za to tak asi pass no
Ale kdyz koukám v deutchlandu tak v podstatě 750ky začínaj na 10k euro a je to slabota s výbavou...

ta 750 opravdu nemá klub kuži, spíš je to dost socka a má uplně tu základní hrubou nascu bez odvětrávání.
auto opravdu nedoporučuju. byl tu s ní bývalej majitel na prohlídce, když jsem mu řekl co tam je špatnyho tak to radši prodal a dobře udělal. to auto nemá ani výbavu ani stav a je lepší to nechat někomu kdo tomu nerozumí
auto opravdu nedoporučuju. byl tu s ní bývalej majitel na prohlídce, když jsem mu řekl co tam je špatnyho tak to radši prodal a dobře udělal. to auto nemá ani výbavu ani stav a je lepší to nechat někomu kdo tomu nerozumí
Jak se teda club vizuálně pozná?JaraX píše:ta 750 opravdu nemá klub kuži, spíš je to dost socka a má uplně tu základní hrubou nascu bez odvětrávání.

club poznáš podle
- tunelu obšitého do kůže
- jemné kůže, na fotce s idrive jde vidět že kuže je hroch
- podelných čar na prošití, tady na mém autě je to hezky viditelné
http://jaraxnet.rajce.idnes.cz/Fotky_sv ... C_4169.jpg
- podelných čar na hlavové opěrce, to nemam nafoceny
- tunelu obšitého do kůže
- jemné kůže, na fotce s idrive jde vidět že kuže je hroch

- podelných čar na prošití, tady na mém autě je to hezky viditelné
http://jaraxnet.rajce.idnes.cz/Fotky_sv ... C_4169.jpg
- podelných čar na hlavové opěrce, to nemam nafoceny
už je to jasný, díkJaraX píše:club poznáš podle