Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diagnostika a kontrola sedmy Praha - co nejdriv:)
Ahoj. Je to ta cerna 750long individual s oranzovym introsem ze slovenskeho bmwklubu. Uz jsem psal Snejkovi jenze zatim bez odpovedi - je to moc narychlo. Mory se mnou komunikuje ohledne mych dotazu timto mu dekuju i tady.
Mel by nekdo napad na koho se jeste obratit obledne prohlidky v Praze? Dekuju.
Mam jeste jedu vyhlidlou na morave. Tak to zkusim pak i tam;)
Diky za kazdy doporuceni. M.
Mel by nekdo napad na koho se jeste obratit obledne prohlidky v Praze? Dekuju.
Mam jeste jedu vyhlidlou na morave. Tak to zkusim pak i tam;)
Diky za kazdy doporuceni. M.
- vlastnemec
Neni to o tom, co by co MELO stat, ale o tom, kolik je pripadny kupec (trh) ochoten zaplatit.tomas777 píše:A kolik by jako podle tebe měla stát?dogeatdog píše:Jsem jeden z vaznych zajemcu o tohle auto, ale ne za tyhle penize.vlastnemec píše:Za ty prachy bude ještě dlouho na prodej, je nádherná ale cenovka, tak buď v klidu.
Aut je jak s*acek, spechat neni kam.
Ma nabidka je 14 tisic Euro, pokud ji majitel proda draz, nezbyva nez gratulovat k dobremu prodeji. Asi bych kyvl i na 14.500, vzhledem k usetrenym nakladum pri dovozu z Nemecka.
Jen dodám že nad 254 kW se při registraci platí 2997 EUR. (!) Prostě zlodějna za bílého dne.JaraX píše:v nemecku jsme stejně vybavenou koupili před rokem a něco o cca 100tkč mín, ale nutno dodat že na slovensku je dan z výkonu a že si myslím že to auto tam tu cenu má
Současný majitel ji musel každopádně již zaplatit, tudíž to není není to důvod, aby tato daň byla důvodem pro navýšení ceny. Není to investice do auta, je to prostě jen poplatek.
Nevíte někdo, zda se něco podobnýho nechystá i u nás?
Jen pro upřesnění: myslel jsem tím, za kolik bys ji byl ochoten koupit, ne že se dá cena objektivně stanovit. Cena je pomyslným průsečíkem poptávky a nabídky zainteresovaných subjektů.dogeatdog píše:Neni to o tom, co by co MELO stat, ale o tom, kolik je pripadny kupec (trh) ochoten zaplatit.tomas777 píše:A kolik by jako podle tebe měla stát?dogeatdog píše: Jsem jeden z vaznych zajemcu o tohle auto, ale ne za tyhle penize.
Aut je jak s*acek, spechat neni kam.
Ma nabidka je 14 tisic Euro, pokud ji majitel proda draz, nezbyva nez gratulovat k dobremu prodeji. Asi bych kyvl i na 14.500, vzhledem k usetrenym nakladum pri dovozu z Nemecka.
ikdyby se chystalo, tak to nikdo z nás nezmění. Co si soudruzi chtějí udělat, to udělají. Na druhou stranu se divím, že je to už dávno nenapadlo... To by byly příjmy do státní kasytomas777 píše:Nevíte někdo, zda se něco podobnýho nechystá i u nás?
edit: Osobně jsem na to tak, že bych ten poplatek zaplatil. Sice bych nadával jak špaček, ale mít vědomí, že mám pod kapotou motor ze sekačky bych nesnesl
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
No ta informace má pro toho, kdo v budoucnu uvažuje o koupi ojetiny, význam, že ji má koupit před platností příslušného zákona.
Lidi s tím můžou udělat to, že budou volit strany, které odmítají zásahy do tržního mechanismu. Tato daň je výsledkem lobbingu automobilek znevýhodnit koupi ojetých vozidel a vydává se to za opatření chránící životní prostředí.
Lidi s tím můžou udělat to, že budou volit strany, které odmítají zásahy do tržního mechanismu. Tato daň je výsledkem lobbingu automobilek znevýhodnit koupi ojetých vozidel a vydává se to za opatření chránící životní prostředí.
ok, nebudu Ti to vymlouvat. Jsem dost starý na to, abych vědět že jediné co funguje je zvyšování daní, cen alkoholu a cigaret.
Žádná politická strana NIKDY neslplní ani 10% volebních plků a je úplně jedno jestli volíš oranžový nebo rudý komunisty, či modrý. Jsou to všechno jen šm*j*i, který mají vlastní zájmy a ti co je volili je fakt nezajímají. Zavzpomínej na mítné brány - lidi je nechtěli, protože v tom viděli potencíální šikanu ze strany PČR. A co se nestalo, Ťok se nechal slyšet, že do konce října 2016 budou na mítných bránách průměrové radary a jakmile se "sejmou" za rychlost, přijde Ti rovnou obsílka s pokutou.
Stejně tak EU nebere zřetel na členské státy, prostě si to v Bruselu ohlasují a poserte se. Je to smutné...
Žádná politická strana NIKDY neslplní ani 10% volebních plků a je úplně jedno jestli volíš oranžový nebo rudý komunisty, či modrý. Jsou to všechno jen šm*j*i, který mají vlastní zájmy a ti co je volili je fakt nezajímají. Zavzpomínej na mítné brány - lidi je nechtěli, protože v tom viděli potencíální šikanu ze strany PČR. A co se nestalo, Ťok se nechal slyšet, že do konce října 2016 budou na mítných bránách průměrové radary a jakmile se "sejmou" za rychlost, přijde Ti rovnou obsílka s pokutou.
Stejně tak EU nebere zřetel na členské státy, prostě si to v Bruselu ohlasují a poserte se. Je to smutné...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex