Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 - co je adaptive Drive ?
- Don
Jestli stojis venku tak webasto. Jinak rozhodne sexy nejake pekne drevene oblozeni i ve volantu, kozeny strop a dalsi dily - palubka, tunel, dvere atd. Rozhodne L7 (u starsich se psalo DSP - to je porek). Zadni stolky, i kdyz je z toho pak jen ctyrmistna verze a spatne se v tom soulozi, coz mi pripomina, ze by to mel byt rozhodne long
pak takove ty blbosti jako DVD changer, zadni televize, zadni komfortni sedacky (topeni/vetrani)... je toho docela dost 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
to je spíše dle vkusu každého soudruha.
Slyšel jsem že adaptivní tempomat v E65 stojí za bačkoru, to samé o masážích. V autě nenemám, takže nemohu soudit.
Jinak za mě:
- long verze,
- individuál,
- keyless + soft close,
- dvojitá skla + roletky (zadní i boční),
- L7, TV, DVD (iPod adapter) + odblok za jízdy
- alcantra,
- celkožený interiér,
- komfotní sedáky s odfukem a výhřevem,
- adaptivní podvozek,
- adaptivní světla,
- Night Vision
Plus dalších pár blbostí. Ale taková auta je docela potíž sehat, resp. tak aby to nebyl průser.
Slyšel jsem že adaptivní tempomat v E65 stojí za bačkoru, to samé o masážích. V autě nenemám, takže nemohu soudit.
Jinak za mě:
- long verze,
- individuál,
- keyless + soft close,
- dvojitá skla + roletky (zadní i boční),
- L7, TV, DVD (iPod adapter) + odblok za jízdy
- alcantra,
- celkožený interiér,
- komfotní sedáky s odfukem a výhřevem,
- adaptivní podvozek,
- adaptivní světla,
- Night Vision
Plus dalších pár blbostí. Ale taková auta je docela potíž sehat, resp. tak aby to nebyl průser.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
ACC je nahodou uplně super, jsem z něj nadšenej, horší je když pak sedneš do auta co ho nemá a čekáš kdy to začně brzdit.
ještě bych do tvýho seznamu přidal webasto
jo a k tomu night visionu, řeším jestli jít do retrofitu, a tak otázka zní, Vy co máte nightvision, používáte to často? zajímá mě jeslti to někdy prakticky používá
ještě bych do tvýho seznamu přidal webasto
jo a k tomu night visionu, řeším jestli jít do retrofitu, a tak otázka zní, Vy co máte nightvision, používáte to často? zajímá mě jeslti to někdy prakticky používá
ACC - jak jsem psal, nemám v autě. Ukazoval mi to Snejk na 760 před FL a nic extra to nebylo. Musel bych to řídit, resp. pokud bych sehnal lěvně kameru, tak bych to možná dodělat.
Webasto - jo význam má. Mám garáž, takže Webasto bych využil spíše tak na horách. Ale už ho mám v garáži v krabici a čekám, až ho tak Snejk dá
NightVision - ano, používám ho vždy když jedu mimo Prahu. 3x mne už zachránil před srážkou. Je to parádní věc, podle mne je to hodně užitečná věc. Samozřejmě pokud bude člověk jezdit v PHA nebo po dálnici, význam moc mít nebude
Webasto - jo význam má. Mám garáž, takže Webasto bych využil spíše tak na horách. Ale už ho mám v garáži v krabici a čekám, až ho tak Snejk dá
NightVision - ano, používám ho vždy když jedu mimo Prahu. 3x mne už zachránil před srážkou. Je to parádní věc, podle mne je to hodně užitečná věc. Samozřejmě pokud bude člověk jezdit v PHA nebo po dálnici, význam moc mít nebude
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
ano, přesně to tím chci říct... Jednou mi to zachránilo prdel na dálnici a 1x na okresce a naposledy v lese. Jel jsem jako prase a ejhle bílej flek, tak jsem na to hamstnul. V pravotočié zatáčce bylo stádo srnek, které se chystaly přecházet. Byla totální tma, takže s ani s adaptivními světly jsem je neviděl. Ke všemu byly za křovím a trochu níže než silnice, takže bez NV bych je sejmul.
Původně jsem si myslel, že NV je blbost, taková hračička dobrá akorát na chlubení se, ale fakt jsem to ocenil. V E65 to není ještě nic moc, ale CIC / NBT to mají mnohem více promakaný, sám systém na Tebe vyskočí žlutý trojúhelník, označí objekt na MMI a tuším polácne info do headup a budíků.
Původně jsem si myslel, že NV je blbost, taková hračička dobrá akorát na chlubení se, ale fakt jsem to ocenil. V E65 to není ještě nic moc, ale CIC / NBT to mají mnohem více promakaný, sám systém na Tebe vyskočí žlutý trojúhelník, označí objekt na MMI a tuším polácne info do headup a budíků.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
tak to chválím. Já měl E61 a teď ať mi majitelé 5er prominou, ale v porovnání s 7er je to je čínskej zmrd. Bohužel, kdo neřídil 7er a nemá možnost s ní jezdit, tak to nepochopí. E61 byla tenkrát 3 roky staré auto a i tak to bylo v porovnání s 7er utrpení.
Ale bacha, u E65 je plno pleček, který by se měli hodit raději ze skály. Najít zachovalou a opečovávanou E65 s výbavou, je nelehký úkol. Jezdí i plno holomám...
Ale bacha, u E65 je plno pleček, který by se měli hodit raději ze skály. Najít zachovalou a opečovávanou E65 s výbavou, je nelehký úkol. Jezdí i plno holomám...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ahoj, ja mam e66 745Li asi mesic a mohu potrvdit, ze svezeni je super. Kohokoliv jsem svezl, tak byl uneseny. I kamarad, co ma novejsiho Merga C za 800 000 kc, byl prekvapen. Sice nemam takovou vybavu, co kazdy popisuje, protoze na takhle vybavene auto se treba ceka i rok
a pred facelift s nigth vision, individual, adaptivnim tempomatem, zadnim idrive se tu uz dlouho neobjevil. No a dalsi vec, co tu nikdo nezminil je cena auta
, kolik jsi ochoten investovat. Ja mel strop 250 000 kc.

hurvajs77 píše:tak to chválím. Já měl E61 a teď ať mi majitelé 5er prominou, ale v porovnání s 7er je to je čínskej zmrd. Bohužel, kdo neřídil 7er a nemá možnost s ní jezdit, tak to nepochopí. E61 byla tenkrát 3 roky staré auto a i tak to bylo v porovnání s 7er utrpení.
No, právě, jakože e60 miluju, ale je fakt, že je v tom autě za takový prachy příliš moc plastu na muj vkus, v sedmě nic takovýho neuvidim, tam je ten rozdíl v interiéru opravdu mazec. Pokud bych měl zapomenout, že sedmy jsou taky o moc lépěji vybavený a já bych takový větraný sedačky, comfort access nebo softclose moc moc moc

Samozřejmě pokud něco podobnýho budu kupovat, tak si rád zaplatim někoho z fóra na posouzení stavu, protože třebaže mam o těch autech celkem slušný povědomí, co všechno by se mělo zkontrolovat, tak na palubě je taková elektrárna, že o tom v podstatě vim pytel a sám bych si to koupit nelajsnul nikdy. To si každej kasá, jakej je to top stav a pak se ukáže, že je to vlastně vylítaná mrdečka

tak já mám třeba skoro vše, ke štestí už mi chybí jen nightvision a dodělat FLA, jinak už snad nic dodělat nejde, takže to auto asi prodám jak nebude co dodělávat
no a ten nightivison je super, občas jezdím s autama s NV a párkrát jsem viděl srnku přes keř, jen mám na MMI pořád daný radio a bojím se že tam prostě nebudu pouštět NV, chtělo by to třetí display mezi budíky a MMI

no a ten nightivison je super, občas jezdím s autama s NV a párkrát jsem viděl srnku přes keř, jen mám na MMI pořád daný radio a bojím se že tam prostě nebudu pouštět NV, chtělo by to třetí display mezi budíky a MMI

Když jsem kupoval 750, tak pořádný F02 byly min. za 850tis. Nehledě na to, že F01/2 je docela mrdka. Takže raději ne a počkám si až na G12

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:tak já mám třeba skoro vše, ke štestí už mi chybí jen nightvision a dodělat FLA, jinak už snad nic dodělat nejde, takže to auto asi prodám jak nebude co dodělávat![]()
no a ten nightivison je super, občas jezdím s autama s NV a párkrát jsem viděl srnku přes keř, jen mám na MMI pořád daný radio a bojím se že tam prostě nebudu pouštět NV, chtělo by to třetí display mezi budíky a MMI![]()
No jo, zavidim. Malo kdy se povede