Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
750Li - nazor na ni, prosim?
Psal jsem jim uz vcera, zatim bez odpovedi, tak uvidime co z toho vyleze.
Bila barva mi nevadi, mel jsem bila auta a je to az prekvapive prakticka barva, takze coby ne.
Me se to auto hodne libi vybavou a barvou interieru - prakticky je to temer presne to, co bych si predstavoval, idealne tedy mladsi rocnik. Smrdi mi starsi fotky a vami zminovana dlouha doba prodeje.
Bila barva mi nevadi, mel jsem bila auta a je to az prekvapive prakticka barva, takze coby ne.
Me se to auto hodne libi vybavou a barvou interieru - prakticky je to temer presne to, co bych si predstavoval, idealne tedy mladsi rocnik. Smrdi mi starsi fotky a vami zminovana dlouha doba prodeje.
Ahoj,
kolega chce koupit 7er. Neznáte náhodou někdo tohle auto? A co si myslíte o výbavě, mě to přijde jak standart. Až tedy na ten adapt. tempomat. Cena je myslím docela zajímavá.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
kolega chce koupit 7er. Neznáte náhodou někdo tohle auto? A co si myslíte o výbavě, mě to přijde jak standart. Až tedy na ten adapt. tempomat. Cena je myslím docela zajímavá.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
ale hovno, těm motorum je to uplně jedno, mě jezdí celkem dost E65 ktery maj 500kkm+ a všechny motor ok, jedna ma dokonce 800k, každý rok to auto najezdí 120kkm, ted bude na prodej, předpokladam že ju někdo stočí na 200k a jelikož je udržovaná tak se o nu lidi poperou, s 800k by to asi ani nikdo nekoupil. jedine co na tom autě trpí sou všemožny těsnění, ktery ale trpí spíš rokama, takže se mi libi lidi ktery daj 500k za E65 najeto 80k a pak hned dělame gufera a další těsněníjozin7 píše:proc resis km v CZ kde se jako prvni vec co se dela se staci tachometr...Jinak 300+km je moc i na V8,nesel bych do toho.

ale ta bílá sedma strašně smrdí
- starý fotky
- celolak do jiné barvy
- dodělaný facelift
- nizká cena
prostě podle mě nema smysl se vůbec zajímat.
sere se kazde auto,V8 neni vyjimka.auto co ma pul mega je srot uz.Nesel bych do toho.Navic do tech aut mr.da kazdy jakoby mechanik,proto to tak vypada potom.Lidi nemaji na opravy,tak inprovizuji atd.Kazdy chce sedmu FULL,pak se vysere nejake cidlo,a uz zjisti ze to vubec nepotrebuje a necha to tak,protoze stoji x tisic.Sa, jsem uz dal do sedmy x tisic tak vim o cem mluvim.
No s tema km teda nevim,kazdej tady co ma sedmu napr. E 65, tj,deset let stary auto min.,no a kdyz si to spocitam rocni najezd v prumeru 50tis,tak malokdo bude mit pod 300, pod petset tis.najeto... no a je s tim naky problem?ja myslim ze ne.
Je uplna hovadina koukat na km,klidne bych auto s 500 tis km koupil,kdyz bude slapat jak ma,tak proc ne,aspon mam jistotu ze neni stoceny,a bude stat i min penez, a ne kupovat protoze to ma 200, proste debilni cesi koukaj na km,ale ze je to vrak s 50 tisicema,to je jedno,hlavne ze malo km...,tak proc by to vsichni nestacely,kdyz se ty vraky pak pekne prodaj...
Je uplna hovadina koukat na km,klidne bych auto s 500 tis km koupil,kdyz bude slapat jak ma,tak proc ne,aspon mam jistotu ze neni stoceny,a bude stat i min penez, a ne kupovat protoze to ma 200, proste debilni cesi koukaj na km,ale ze je to vrak s 50 tisicema,to je jedno,hlavne ze malo km...,tak proc by to vsichni nestacely,kdyz se ty vraky pak pekne prodaj...
Tuhle náhodou někdo neviděl? http://auto.bazos.cz/inzerat/53954072/B ... vidual.php
-
OK, diky za info.Esguterjunge píše:Ta bílá sedma je šrot Koukal jsem na ní naživo a prodává ji Arab. Všechny auta co tam má jsou jak nový na fotkách, reálně když tam k tomu baráku dojedeš tak jsi akorát nasranej že jsis projel prachy. Jinak arab neumí ani moc německy takže přibrat nějakýho překladatele
Ja jsem mu zkusmo psal o nejake blizsi informace a o VIN - stale bez odpovedi, takze asi neni moc co resit.
Je z Hannovru.Pochazi od berlina,takze vychod,uplne na hovno teda...Podle tebe aspon.Majitel chlap 76let..Zadnou dia jsem nedelal,lehl pod to nic neteklo,nic jsem nevidel aspon,pojezdil po meste pul hodky nic nerachotilo,zaplatil a jel domu..Ja to nejak moc nedramatizuji,skoumat x let stare auto a poukazovat na vse co je spatne,to taky nemusis nikdy nic.Pro me je podstatne ze interier je jak novy,motor jede.Prodaval jsem kdysi passata a akovych znalcu s notasama u me bylo asi tucet,co chteli mit z pasika stareho deset let nove auto...za par korun.
cemu se mam divit?ja jsem spokojen,me vse funguje v podstate..pred tim sem kouknul v nasich bazarech na dve sedmy,obe s napisem FULLLna okne malem jsem se poblil jak jsem videl ten stav,tu vybavu full ktera spocivala v tom ze auto melo klimu a jel domu radeji..puvodne jsem jel do D pro 760iL,ale long by nevlezl do garaze,uz tak jsem musel vysekat do steny drazku
.Nekdy toho lituji,V12 je vzdy vic nez V8,ale me se ta prodlouzena verze nelibi,ani to nepotrebuji.