Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

750Li - nazor na ni, prosim?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Teddy

#181 Příspěvek od Teddy »

Snaží se ti tu vysvětlit, že jsi pravděpodobně měl z prdele kliku. :wink:
Taky se ti mohlo stát, že bys bez diagnostiky a odborný prohlídky koupil sice na pohled leštěnku, ale pouze navenek. V reálu děsnou kasičku pouze "dobře" připravenou k prodeji.
Funkčnost hromady systémů si neověříš při půlhodinový zkušební jízdě.
jozin7

#182 Příspěvek od jozin7 »

teddy-hloupemu stesti preje....zda je auto vrak poznam i ja,a to jsem obycejny mezikus,to ze ti mrdne trubka chlazeni jak to dovezes domu,ta v bloku co je,to nijak neovlivnis muzes mit dve dia sebou...tak stejne jak mi ted odesel hlavni brzdovy valec za x tisic,po peti letech provozu.ty bys to poznal s dia ze je nacnuty?nepoznal bys nic.jen jsem poznal frajera co mi ho vyreklamoval,po x letech,nemec se vyprdnul na svolavaci akci,tak mi ho ted vymenily zadara..
Teddy

#183 Příspěvek od Teddy »

Asi to holt poznáš. To máš super. Ušetříš hromadu peněz za zbytečnou diagnostiku.

A já blbec jezdil na diagnostiku ke snejkovi. Jsem spíš měl dojet k tobě. Ty bys na to kouknul z okna a hned bys řekl co tomu chybí. :)
kurevtor

#184 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:otázka spíš jeslti jsi v tom Německu dělal diagnostiku, jeslti jsi prošel všechny bolístky toho auta, zkontroloval uniky oleju apod, prostě dukladné prověření na místě, to je u toho auta základ, to že to auto pochází z Německa a nedej bože z východního ještě neznamená že je dobrý
nevim no, je samozřejmě dobrý kontrolu auta nepodcenit a třeba vzít někoho s diagnostikou, ale na druhou stranu... je potřeba to taky mít trochu v píííí...... :lol:

já koupil svou sedmu bez diagnostiky (resp. nechal jsem to projet diagnostikou v autorizovanym servisu a doporučili auto nekoupit, ale oni tomu nerozumí), navíc svítila kontrolka motoru :-D, a ani jsem auto nekontroloval zespodu... Řekl jsem si, že když se něco posere tak to prostě nechám spravit nebo to hodim ze skály.

Kdo si kupuje starou V8 asi nemůže čekat, že všecho bude 100% OK a bezúdržbový...
kurevtor

#185 Příspěvek od kurevtor »

jozin7: :pivo:
jozin7

#186 Příspěvek od jozin7 »

teddy-a co jsi teda koupil za raketu,povidej prehanj...l.at vim co vse je spatne.ja jen 745i,nelong,bez webasta,bez dvojitych oken,bez lednice vzadu,bez idrive vzadu...Ale kupodivu mi vse funguje,pokud te to moc stve je mi te lito..Kurvertor-mam na to stejny pohled,je to jen auto,letite,co se vysere,opravit necham a hotovo.Takovy ti co jezdi trema kuframa koupi x let kulove,protoze treba jen cerna je malo cerna...
Teddy

#187 Příspěvek od Teddy »

Ale to jsi to špatně pochopil. Já neříkám, že bez diagnostiky to nutně musí bejt špatná koupě. Spíš jde o to že čím složitější auto, tím víc kostlivců se tam může skrývat, aniž bys na ně bez diagnostiky přišel. No ale sedma přece není složitý auto že? :D Diagnostika není samospásná, ale pomáhá snižovat riziko, že pak utopíš majlant v opravách.

P.S. Proč ta tvoje osobní invektiva? Zbytečně pak vypadáš jako idiot, když neumíš věcně diskutovat.
jozin7

#188 Příspěvek od jozin7 »

asi si nerozumime.ale to je jedno.ja nikdy nerekl ze to je jednoduche,naopak je to slozite auto.je tam plno blbin co vubec nepotrebuji a muzou se taky vysrat.vyhrivany volant,sedacky ,soft,bych ozelil...jak pises,stalo se,stesti se usmalo na me a koupil jsem normalni kus,zadny vrak.za ty prachy,v te dobe,14 000e,jsem to aj predpokladal.dnes to ma zlomkovou hodnotu,ale mam ho rad a slechtim si ho.
kurevtor

#189 Příspěvek od kurevtor »

Jozin7: jaktoze nemas dvojita skla? 8O ja myslel, ze tohle mela sedma v zakladu... :(

Teddy: s tema kostlivcema se holt musi pocitat :lol:
jozin7

#190 Příspěvek od jozin7 »

protoze nemam ani zdaleka full,jak se tady tim kazdy druhy ohani.Ty okna me celkem mrzi to ano,bufik nepotrebuji stoji to v garazi stejne furt.
Teddy

#191 Příspěvek od Teddy »

kurevtor píše: Teddy: s tema kostlivcema se holt musi pocitat :lol:
U vylítaný plečky určitě. Ale kupovat připlácet si za top stav a pak časem zjistit, že hromada věcí je ošulených jen aby to kupující okem nepoznal.

Já nevim, tahle diskuze mi přijde úplně zcestná. Snažíte se mě přesvědčit, že diagnostika je při koupi auta zbytečná, protože vám stačí zkušební jízda a holt co neodhalíte to pak opravíte OK. Je to váš názor. Klidně si auta kupujte jak ožralí milionáři. Je to prostě váš způsob.

Mě při koupi auta zajímá celková cena. Celková cena je samozřejmě kupní cena + cena uvedení do 100% stavu.
kurevtor

#192 Příspěvek od kurevtor »

Teddy: nevim no, nesnažim se tě přesvědčit, že diagnostika je zbytečná, jasně, že tě to může zachránit od koupě nějaký pasti. Ale bavíme se o sedmičkách, když chceš koupit E65 ve skvělý výbavě tak je možný, že jí nenajdeš při prvním hledání na netu, že. :) A když se pak po pár měsících hledání objeví dobře vybavená vrána tak máš dvě možnosti: buď budeš čekat dál až se něco objeví zase příště a nebo to koupíš a hotovo. Stejně to budeš muset servisovat, tak jako tak.
Teddy

#193 Příspěvek od Teddy »

V tom máš pravdu. Nicméně v rámci nějakých limitů. Určitě bys za "standardní cenu" nekoupil sice vybavený auto, ale v kterym většina věcí nefunguje a kde by opravy stály majlant. To mi přijde lepší si ještě počkat.

Ale to už je coby kdyby. Jsem rád, že jsme se shodli na tom, že poctivá diagnostika by při nákupu měla bejt. :) Minimálně člověk ví do čeho jde a může se líp rozhodnout.
kurevtor

#194 Příspěvek od kurevtor »

ano souhlasim, taky je určitě dobrý vědět co na autě zkusit a jak... jenže ve finále...... je to individual přesně podle tvých představ? => Raději to koupit i s mouchama :-)
jozin7

#195 Příspěvek od jozin7 »

Dnes mi shorel altik seknul se,rozerval remen,atd...Mit dia pred sesti lety sebou,nekoupim to...
vlastnemec

#196 Příspěvek od vlastnemec »

jozin7 píše:Dnes mi shorel altik seknul se,rozerval remen,atd...Mit dia pred sesti lety sebou,nekoupim to...
Ty jsi demagog. To zase bude nešťastných lidí co si to přečtou a pojedou sami bez ničeho a koupí první mrdku.
jozin7

#197 Příspěvek od jozin7 »

jj ta mrdka jak pises jezdila x let v poho.Je to jen auto,beru to tak
Teddy

#198 Příspěvek od Teddy »

vlastnemec píše:
jozin7 píše:Dnes mi shorel altik seknul se,rozerval remen,atd...Mit dia pred sesti lety sebou,nekoupim to...
Ty jsi demagog. To zase bude nešťastných lidí co si to přečtou a pojedou sami bez ničeho a koupí první mrdku.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od JaraX »

mě by spíš zajimalo kolik mechaniku ten altík zkontrolovalo za tu dobu co tu sedmu máš? kolik lidí ti zkontrolovalo vodní pumpu? a když ti ted někdo řešil ten altík, zkontroloval ti pumpu?
dogeatdog

#200 Příspěvek od dogeatdog »

Dotaz na JaraXe - 745 tady z fora v nabidce, udajne servisovana u tebe?
Docela se mi libi, potreboval bych prosim nejake info o aute stran celkove kondice, kdyz tak i do PM.
Koukal jsem, ze nema webasto - je mozne jej kdyz tak dodelat?
Pripadny odhad, co je treba udelat k uvedeni do A1 stavu?

http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=148053
Odpovědět