co se týče Davčosové tak u mě servisováná nebyla, oni se ti všichni ohrazují po tom co přijedou jednou na olej dělali se dva větší servisy a LPG, jinak nic.
žádná výloženě vonavka to není, a hlavně nemá základní výbavu, to auto má podle mě hodnotu do 200tkč
JaraX píše:co se týče Davčosové tak u mě servisováná nebyla, oni se ti všichni ohrazují po tom co přijedou jednou na olej dělali se dva větší servisy a LPG, jinak nic.
žádná výloženě vonavka to není, a hlavně nemá základní výbavu, to auto má podle mě hodnotu do 200tkč
fishmaker> dik za zkraceni, ja nevim jak zkratit odkaz z mobile...
Kratka mi vyhovuje, longa uplne nechci... a ta seda kuze mi prave pripada docela zajimava, ackoli jsem ujetej na bezovy vnitrky
na fotkach pusobi docela hezky
ad vymena kuze - to musi byt docela palka udelat kompletni vymenu interieru do jine barvy, ne?
Taky jsem na ní koukal, ne že bych jí kupoval, ale mám stejnou barvu a lákají mě adaptivní xenony. By mně zajímalo na kolik taková sranda vyjde. 20 000 kč? Jinak je pěkně vybavená a u šedého inteiéru jde o vkus. Já mám zelenkavej a taky to nevypadá zle. Ve skutečnosti je taková svěží a v autě není tak tmavo.
vypadá velmi dobře a je velmi dobře vybavená.... ale ten šedivej interiér bych nesnesl. Co se týče změny barvy interiéru - zbytečná pakárna
Jinak ty koberečky nevypadají úplně origo
chystám se podívat na tuhle sedmu, otazka na odborníky, jak se jeví dle inzerátu? a pomuže to napichnout na diagnostiku delphi nebo je to uplně bezpředmětny. díky
Cili podle me to nema smysl resit. Sedma z roku 2002 a bez EDC+DD neni dobra koupe.
cena je pro mě konečná, auto zustane hlašeno mimo čr, jen hledam nahradu za moji 545 a tohle na mě dnes vykouklo,
a je krom toho co jsi psal jediná ktera je slušně vybavená za takovéto peníze, takže nejspiš budu muset vyčkat
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
67801 píše:chystám se podívat na tuhle sedmu, otazka na odborníky, jak se jeví dle inzerátu? a pomuže to napichnout na diagnostiku delphi nebo je to uplně bezpředmětny. díky