Je tam tlačítko, kterym se přepíná jestli chceš přehrávat hudbu z CD changeru a nebo z Densionu.Takže přes spojovací kabel napojíš to i to a pak to podle přepnutí hraje. Co sem zatim vyzjistil, tak zadek to nepodporuje ale podle mě by měla existovat nějaká redukce nebo spojovací kabel.
vlastnemec píše:Aha takže video to umí nebo může, funguje to v idrive....
tenkrát jsem to rozebíral s výrobcem a ani on nebyl schopen odvědět na pár mých dotazů. Takže jsem od toho upustil
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
normalne to v idrive jede, ma to menu skoro jako ten ipod adapter. takovej mix mezi cd changerem a ipod adapterem. ale jen u poFL to pise nazvy skladeb, u predfl to pise jen cisla...
kdyby to chroupalo flac tak je to supr ale to se da zkousnout. mit všechno na jedny 64gb flashce je proste k nezaplaceni...
Našel sem na youtube i instruktážní video, jak to namontovat do e65, takže nikam nemusim ani jezdit.Neni to nic složitýho. Ještě se zeptám, když mám changer na mp3, musim něco ještě kodovat na diagnostice a nebo to zapojim a hraje to. To ve videu bohužel neni.