Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 745i zvysena spotreba
Ahoj, sedmu mam odstavenou, beru vzdy jednou za 3-4 mesice na tyden jezdeni. Vse je v pohode, jede to jako zpraku akorat mam pocit ze posledni dobou vic zere. V podstate se nedostanu pod 14l a to na to nijak neslapu, proste drive v tomto rezimu jezdila za 12,5. Tusi nekdo ? (vzduchovy filtr+naplne meneny)
Jestli s ní jezdíš jeden týden za 3-4měsíce tak to vychází na teplé období,lehce zvýšenou spotřebu může způsobovat zima,déle se zahřívá,možná to necháš přirozeně déle ohřát na volnoběh než vyrazíš.
Termostat / teplota okruhu ca.103st ? Koukni do skrytého menu.
Edit:jedna otázka mimo,proč necháváš 7er ca.čtvrt roku stát? Není to tak trochu škoda?
Termostat / teplota okruhu ca.103st ? Koukni do skrytého menu.
Edit:jedna otázka mimo,proč necháváš 7er ca.čtvrt roku stát? Není to tak trochu škoda?
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Zimou to nebude - to uz beru v uvahu. Ty svicky mi prijdou hodne zvlastni, ale kdyz nad tim tak premyslim tak to mozna casove odpovida - co tam ale mam netusim.
Teplotu overim.
A proc s ni jezdim tak malo ? ...protoze je stara, nic ji neni, funguje super a prodavat ji za par korun mi prijde skoda. Tak ji mam jako "zalozni" auto.
Teplotu overim.
A proc s ni jezdim tak malo ? ...protoze je stara, nic ji neni, funguje super a prodavat ji za par korun mi prijde skoda. Tak ji mam jako "zalozni" auto.
pises mi z duse..nez to prodat za par korun,at si stim baba pojezdi v klidu.Zeny si nepotrebujou honit ego v levem pruhu a mackat vecne dookola ty kokotiny co tam jsou berou auto jinak nez chlap.at to topi a hraje.kolik to ma valcu neresi.me to udelali svicky sto pero,jiny zasah tam nebyl.ja sam uz jezdim necim jinym nez je e65
FilM píše:Ahoj, sedmu mam odstavenou, beru vzdy jednou za 3-4 mesice na tyden jezdeni. Vse je v pohode, jede to jako zpraku akorat mam pocit ze posledni dobou vic zere. V podstate se nedostanu pod 14l a to na to nijak neslapu, proste drive v tomto rezimu jezdila za 12,5. Tusi nekdo ? (vzduchovy filtr+naplne meneny)
Mě to začalo také z ničeho nic jezdit za 14l/100km. Nechal jsem vyměnit svíčky a stále jsem jezdil i po výměně za 14l/100km. Pomohla až výměna gufer ventilů a spotřeba spadla na 12l/100km. Nevím čím to bylo, ale nyní naprostá spokojenost....