koupit káru za 600-1mega to není problém ale kupovat do toho kvalitní oleje a kapaliny to už problém je jak vidím ...
Kdyby lidi nešetřili na nesprávných místech tak by neměli problémy ...
Já mám starou e38 a dávám do ní vše co jde z kvalitních náplní a přes polovinu věcí origo BMW. Nechápu stále lidi co mají hromady peněz a tady řeší drobné za kapalinu.
Blackie : Co máš za auto ? Jsi první majitel ? Pokud nemáš ostřikovače tak by mě to tedy zajímalo proč k tomu dochází. To je pak hodně divné, žeby sul v zimě byla tak agresivní ? Nebo myčka kde to umýváš každej týden používala methanol jako jednu z látek v mycím procesu ?
Fko a nejsou tam ostřikovače ? co to je za výbavu ?
Jedná se o Volvo V50,jedno světlo je O.K. a druhé popraskané. Sem druhý majitel,prvního znám a ten to myl leda deštěm Jen proto se ptám a není to jen na mém,ale už sem si všiml u více aut,tak jestli to s tou vodou do ostřikovačů trochu nepřeháníte když to mají auta bez ostřiků...
Prostě si narovinu přiznejme že to sou světla z materiálu na píču a hazíte to na vodu do ostřikovačů
Neházíme to na vodu z ostřikovačů. pokud čteš časopisy mohl jsis všimnout že nejednom článku psali o špatné vodě s methanolem která likviduje plasty na světlech ale i ničí kapotu pomalu a jistě. Takže toto není z mé hlavy ale věřím tomu že to ničí a poškozuje.
Podívej se na jiné auta.
Navíc pokud se používá agresivní sůl na dálnicích vubec bych se nedivil pokud to někdo celou zimu nemyje že to likviduje i ty světla. Ale toto nevím na stoprocent je to spíše domněnka.
cituji: Methanol jako chemická látka je také velmi dobrým rozpouštědlem různých materiálů. U automobilů tak mohou být napadány pryže, laky i plasty - především polykarbonátové kryty světlometů jsou na tuto látku velmi citlivé a může dojít k samovolnému praskání, zmatnění či mléčnému zákalu těchto částí vozu.