Tak je tu asi prvni problem s motorem (po 230 000km)
motor jde nepravidelne - asi ne na vsechny valce. Vibrace jsou citit hodne. Zacalo to cca 50km po natankovani (Shell)...mam divny pocit jestli to nemuze souviset. Nemel jsem moc cas to resit, tak jsem do nadrze nalil velfobin - cestou domu zadne zlepseni. Cim zacit ?
Mamce se něco podobného stalo u golfa 1.6 FSI. Přijela ke krámu, chcipla a už neodjela. Nepravidelný chod na 3 válce. Vzal jsem diagnostiku a ejhle cívka. Člen pGb mě dal radu, ať si koupim jednu náhradní civku, aby mě nevypekla, jako jeho.
Tak to já nevím, to jsou informace, které mně nikdo neřekl. Vím jenom, že Petr dával nové svíčky . Cívku jsem náhradní ještě nekoupil, jsem pořád v práci a nebyl čas. Jen teď protože jsem marod . Ale dik za info.
Byl jsem jaraxem varován ohledně cívek, tak jsem si je nakoupil. Leželi mi půl roku ve skříni a pak mi 26.12. jedna odešla a radost byla na světě. Jarax mě asi týden nato zachránil, když jel kolem a vyměnil tu správnou. Děkuji
Kdyz odejde uplne tak to poznas i bez diag vytahovanim kabelu. Jinak nevim, proc bych nedojel na 7 valcu. RJ odpoji palivo do spatneho valce, takze ani katum se nic nestane.
Přesně tak, na 7 nedojedeš nikam....tedy pokud ti nevadi že to mlátí jak stará pračka a nejede to... RJ by sice mela odpojit vstrikování což moná udělá, ale aut o to zcela evidentně nesvědčí a pokud ho mám rád tak s ním moc daleko nepojedu a budu se snažit to vyřešit.
Ano můžeš i odpojovat kabely ale to je asi jedno, sedma mi diagnostiku v notebooku uveze i s kabelem, tedy si ji radeji vozim a hned vim na čem jsem. Nehledě k tomu že je to pracovní notebook a stejně bez něj nikam nejezdím
Jo a ještě poznatek, nevím po jake době odpojí RJ vstřik, ale já takhle dojíždě cca 8km k domovu co se mi to stalo, jel jsem tedy krokem a bylo cítět fest nespáleného benzínu. na Idrive psalo "zajeď do BMW nebo oddělaáč katalyzátor". Ale to můžu brát jako informační hlášku... je mi jasné že tam musí napsat co mám dělat...