Origo Alpina volant neboli volant z E60 s alpina logem
Tohle auto je pro mě rozporuplné. Volant hroznej, lízátko vepředu, laufy vzadu ale jen 2. Ještě by to mohlo mít přítlačný křídlo Ten nárůst výkonu oproti atmosféře je masakr. Zajímalo by mě jak je na tom B7 oproti V12
Origo Alpina volant neboli volant z E60 s alpina logem
Tohle auto je pro mě rozporuplné. Volant hroznej, lízátko vepředu, laufy vzadu ale jen 2. Ještě by to mohlo mít přítlačný křídlo Ten nárůst výkonu oproti atmosféře je masakr. Zajímalo by mě jak je na tom B7 oproti V12
A mě by zajímalo, jak jsou na tom Alpiny E65/E66 B7 ve srovnání s klasickou E65/E66 z hlediska spolehlivosti, dostupnosti náhradních dílů a pod. A co přestavba na plyn? Nemá někdo zkušenosti?
tomas777 píše:A mě by zajímalo, jak jsou na tom Alpiny E65/E66 B7 ve srovnání s klasickou E65/E66 z hlediska spolehlivosti, dostupnosti náhradních dílů a pod. A co přestavba na plyn? Nemá někdo zkušenosti?
jsem laik, ale čekal bychm že spolehlivost nebude o tolik horší, myslel jsem, že hlavní rozdíl je v tom kompresoru. Udělat ale z 333 koní 500.... to asi není jen tak , takže asi toho bude víc jinak.
Pokud se nepletu tak tady jeden uživatel s B7 v plynu je
Popravdě řečeno proč by měla být prasárna dát B7 do LPG? Když to bude dobře fungovat, tak proč ne. Poslouchám názory, co lidí opovrhuje nad LPG, ale kdyby se dal motor předělat na vodu, tak už to vidím, co lidí by stálo ve frontě před servisem, kde tuto úpravu provádějí. Věřte tomu, že i Formule1 by jezdila na LPG, kdyby ty vlastnosti pohonu byli stejné a náklady poloviční. Nehledě tomu, že má lepší emisní hodnoty.
Jestli tu má někdo B7 nevím ale je tu uživatel co měl tuším e39 540 potom šel e60 545 a chtěl jít do e60 m5 ale nakonec pořídil e60 b5 a celkem si to hodně pochvaloval oproti m5. Kompresor dokáže divy ale určitě trochu zapracovali na motoru jak poladěním tak posílením.
ahoj, co rikate na tohle, uz je v inzerci cca mesic, sice nema vyhrivany volant a sibr, masaze a dvojity skla.. ale jinak je to rozumna vybava..
http://www.cartecgroup.com/bmw-745i/
Nejvic se mi na tom libi ze to je primo z autorizaku.. Ma smysl tahat vlastniho technika (ktereho teda stejne nemam)?
Ten komfort access je nejakej divnej, nevidim stribrny kliky. Nejsou zadni komforty, coz mozna zas tak nevadi u kratke sedmy. Jinak slusnej bordel v aute. Jo a chybi nivo.
je to uživatele Atimen (Ati) z klubu,
par let jsem to auto neviděl ale dřív to byla topovka, chybí pár věcí co bych nepřekousl (zadní idrive, ACC, keyless a nějaká jemná kůže, adaptivní světla) ale jinak hodně zajímavej a slušně vybavenej long, kterej nebude určitě vrak.
cenově si myslím že to prodává zbytečně levně.
levně na česky poměry, u nás ty auta stojí víc protože se nikomu nechce jet do DE, navíc mi předface přijde v některých věcech lepší jak poface a dle mě nemá smysl za auto dát nějaky šileny prachy i když je to novější rok.
to nejde srovnávat, komfort sedmy je uplně jinde než X5, X5 je spíš taková dodávka bez komfortu, která projede všude, dobrá do města, sedma je zase na hltání kilometrů. já mám obě a to je ideální