Ahoj, jestli koukám dobře, případně ať mě chytřejší opraví, tak dle vinu to nemá zadní komforty, bez adaptivího tempomatu (za mě žiju bez) a majitel byl kuřák. Má to dynamic drive, ale jestli to má edc netuším. Ale v dekoderu jsem to možná přehlédl.
socka, nema ACC, nema zadní idrive, komforty vzadu, nema DVD changer, nema keyless, a ještě spoustu dalších věcí,
navíc je to američan (bez mlhovky a par věci jinych)
a k tomu šedej interer
= ani se o to nezajimej, jelikož takovy auta sou prakticky neprodejny, a hlavně to EDC tam chybí, to je v sedmě zaklad.
Auto znám.. A je opravdu jako nové .. Majitel opravdu puntičkář a o auto se hodně dobře staral.. Výbava je taková jaká je noo.. Tento kus je hlavně o stavu.
To "popupinkovane" ovladani sedacek uz jsem nekde videl. Jestli to neni bezna vec, tak se tento kus v nedavne dobe prodaval. Ja bych teda tu plisen pred focenim alespon otrel.
E65DRIVER píše:Majitel má auto delší dobu.. a myslím že stojí se na něj jet podívat
Ano přesně když se koupí E65 ve špatném stavu-- je to pěkná pokladna
nemyslím si že má smysl na takové auto jezdit, i kdyby s ním byl novej majitel spokojenej, vždycky bude mít obrovskej problém takovy auto prodat a nevím proč si kupovat demoverzi sedmičky
Jaris330D píše:No, jak to tu čtu, tak i já budu mít problém v budoucnu prodat své auto. Nemám ACC, keyless a ani zadní i-drive. To jsem zvědav, co budu dělat
nemyslím si, máš jinak skoro vše, hlavně plně vybavenej podvozek, komforty 4x atd, tvoje auto je ted prodejny někde lehce přes 250, 260, celkem rychle a myslím si že si tu cenu dlouho podrží, ale ty "all inclusive auta" sou ještě o 50k a víc dražší.
Tohle Li smrdi v inzerci uz snad rok, to jen abych potvrdil reci o neprodejnosti zacinal na 279 tisicich, nedavno sundal 229k. Najezd super, stav muze byt taky, ale to je tak vsechno. USA verze jsou na vybavu o dost chudsi + sedy interier.