Půjdu rovnou k věci. Již delší dobu přemýšlím nad koupí E32, jakožto auta, které by sloužilo jako typická víkendovka. Jenže problém je, že jsem nikdy ve funkční E32 neseděl. Mám spoustu věcí načteno z internetu, shlédnutých spoustu videí z YT, ale v praxi jsem E32 nikdy neviděl. Našel by se tady prosím někdo, kdo má E32, byl by ochoten mne svézt a pobavit se o tom autě? Nejlépe takový člověk, kdo si auto i sám servisuje. Jinak moje představa o E32, kterou bych chtěl koupit by byla následující: Rozhodně manuál a motorizace 3.0 (ten asi nejméně), 3.5 (taky mi přijde trochu zastaralý), asi nejvíc mě láká 3.0 V8, ale jaká je realita netuším, proto jsem se za vámi přišel poradit. Motorizace 4.0 V8 a V12 pro mne nemá smysl. Se svým současným youngtimerem si užívám hlavně dlouhé cestování na Balkán, kam rád jezdím, tak bych rád nějakého vhodného nástupce a E32 mě prostě bere. Jinak jsem zatím ve fázi šetření, ale příští rok už bych to chtěl prubnout, ale chtěl bych už konečně reálný zážitek, ne jenom o tom pořád číst a čumět na YT