Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chci si koupit BMW 7 F01
Re: Chci si koupit BMW 7 F01
Taktéž se poohlížím po F01. Naftu nechci, tečka. V benzínech je 50i hrob, takže zbývá 40i, na které jsou docela kladné reference. Moje otázka zní, hlavně na někoho, kdo se v tom servisně pohybuje, jak jsou na tom 60i? Nemůžu na ně najít žádné reference. Spotřebu tak neřeším, jde mi spíš o životnost motoru a náklady na servis, tím nemyslím spotřebák, jako třeba svíčky, ale spíš průsery většího charakteru jako u 50i.
Re: Chci si koupit BMW 7 F01
6litr by měl být vychytaný, já bych se nebal ani toho pětilitru, přece jen jeho poruchovost stlačila ceny a kolikrát sou třeba o víc jak 200k levnější než zbytek, a oprava motoru je cca 150k
pokud neřešíš spotřebu, určitě ber 6ti litr, radosti ti dá nejvíc a když k nečemu dojde, alespon to bude mín bolet než investovat do usmrkanho 6ti hrnku
pokud neřešíš spotřebu, určitě ber 6ti litr, radosti ti dá nejvíc a když k nečemu dojde, alespon to bude mín bolet než investovat do usmrkanho 6ti hrnku