Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SMAZAT
-
Tak to je pozitivní
Našel jsem inzerát na 296 na bazoši za docela OK cenu, s majitelem jsem mluvil a zítra zkusíme doladit detaily. Bych to už konečně doťuknul. Sice to jsou 296 a já chci primárně 326, takže budu hledat dál, ale už budu aspoň moct konečně nasadit M4 brzdy a rovnou obout novej zadek, pač současnej je už KO. (Dnes v servisu: "Ty jsou zadky mám už asi sjetý.." "Blbost, dávali jsme Vám v dubnu nový, ty nemůžou být sjetý...Ty vole, oni jsou fakt úplně v prdeli."
) )

Našel jsem inzerát na 296 na bazoši za docela OK cenu, s majitelem jsem mluvil a zítra zkusíme doladit detaily. Bych to už konečně doťuknul. Sice to jsou 296 a já chci primárně 326, takže budu hledat dál, ale už budu aspoň moct konečně nasadit M4 brzdy a rovnou obout novej zadek, pač současnej je už KO. (Dnes v servisu: "Ty jsou zadky mám už asi sjetý.." "Blbost, dávali jsme Vám v dubnu nový, ty nemůžou být sjetý...Ty vole, oni jsou fakt úplně v prdeli."

St.326 ///M 19" na SK klubu,myslím že i celkem fajn cenovka
http://www.bmwklub.sk/predaj-disky-bmw/ ... 09865.html

http://www.bmwklub.sk/predaj-disky-bmw/ ... 09865.html
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Problem muzes mit max na technicke... Pojistovna by musela prokazat, ze ta kola byla duvodem ci se podilela na duvodu, proc k nehode doslo. Neni to jako u alkoholu, ze kdyz mas vypito, ses automaticky vinik nehody
Stalo se to priteli me sestry. Pojistovna mela problem hlavne s vysi plneni za kola na fabii, ktera tam nemela co delat. Bodejt by se necukali, kdyz ta kola byla na aute 14 dni a cena 60k (vybartroval za webdesign). Nakonec dostal plneni v plne vysi.
Jinak tam muzes jeste holt nacpat podlozky a vytahnout to naopak o 3mm ven, to bys mel tim padem +2 a ne -1 proti stavajicimu stavu. Vetsi ti nenavrhuju, kdyz vidim, jaky mas problem s ETckem
Ty 3 mm neudelaji zadnou poznatelnou zmenu, Je to spis fakt jenom na kompenzaci ET.

Stalo se to priteli me sestry. Pojistovna mela problem hlavne s vysi plneni za kola na fabii, ktera tam nemela co delat. Bodejt by se necukali, kdyz ta kola byla na aute 14 dni a cena 60k (vybartroval za webdesign). Nakonec dostal plneni v plne vysi.
Jinak tam muzes jeste holt nacpat podlozky a vytahnout to naopak o 3mm ven, to bys mel tim padem +2 a ne -1 proti stavajicimu stavu. Vetsi ti nenavrhuju, kdyz vidim, jaky mas problem s ETckem

E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Re: K: 19" Styling 326 nebo 313
Vyřešeno mým klasickým způsobem - nakonec mám sady 18" 293, 19" 296 a 19" 326 :-/
Každopádně poptávka už není aktuální, díky za tipy.
Každopádně poptávka už není aktuální, díky za tipy.