Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno - okruh
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, zrovna na te fotce od Pavla je videt jak Maniaca bere ta bila fabie...
Ja mam dobrych 5 mm na P7 Pirelli a Michellin vzadu taktez a klouzalo to jak svine.Ale na rovince jsem sklidnym svedomym mohl dat za tri plnej...
A jsem rad, ze se mi povedlo vzit M3 vnejskem zatacky, budu se tim chlubit do konce zivota ,o tom ze to bylo pri prudkem desti a ze M3 jela na slickach rikat nebudu.
Ja mam dobrych 5 mm na P7 Pirelli a Michellin vzadu taktez a klouzalo to jak svine.Ale na rovince jsem sklidnym svedomym mohl dat za tri plnej...
A jsem rad, ze se mi povedlo vzit M3 vnejskem zatacky, budu se tim chlubit do konce zivota ,o tom ze to bylo pri prudkem desti a ze M3 jela na slickach rikat nebudu.

Sandy píše:Zave_M50 píše:Jawak píše:No tak mě se to líbilo, až na ty neradostné "karambóly"... Však jsem jeden podobný (ale horší) zažil i já (ta bouda)
Fota a videa budou, někdy...
Takze nikdy...
Musí být
Video bude určitě brzy, LOPOLO si dává záležet aby to vypadalo, tak to ještě asi chvilku bude trvat.
LOPOLO: že mám pravdu

M3maniac: to jsem viděl jak jsi měl hlad, ještě že ti donesli dvojitou porci

-
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Sandy píše:Zave_M50 píše:[quote="Jawak"]No tak mě se to líbilo, až na ty neradostné "karambóly"... Však jsem jeden podobný (ale horší) zažil i já (ta bouda)
Takze nikdy...
Musí být
Video bude určitě brzy, LOPOLO si dává záležet aby to vypadalo, tak to ještě asi chvilku bude trvat.

Filozof:Alespoň neumře hlady a má se dobře

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Sandy píše:Filozof píše:Sandy píše:[quote="Zave_M50"][quote="Jawak"]No tak mě se to líbilo, až na ty neradostné "karambóly"... Však jsem jeden podobný (ale horší) zažil i já (ta bouda)
Takze nikdy...
Musí být

Filozof:Alespoň neumře hlady a má se dobře

Jojo, kdo si počká ten se dočká

-
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Mě zase nasralo to že jsme vjeli na okruh a zatahlo se a začlo lít jak sviňa.
A taky to že při vjezdu i výjezdu nám nikdo nekontroloval lístek takže tam vlasně mohl vjet kdokoliv.
M3maniak: Ta tvoje M3 je fakt nářez a hlavně ten zvuk to je peklo![]()
Rád bych se i někdy svezl v M3 ale bojím se toho, že bych už nevylez![]()
A pokud jo tak bych ještě dlouho nespal....
Filozofe jsem rád, že jsme se na okruhu poznaly. Mohl jsi klidně spát po menší projížďce v mé káře?
Mad Max píše:Filozof píše:Mě zase nasralo to že jsme vjeli na okruh a zatahlo se a začlo lít jak sviňa.
A taky to že při vjezdu i výjezdu nám nikdo nekontroloval lístek takže tam vlasně mohl vjet kdokoliv.
M3maniak: Ta tvoje M3 je fakt nářez a hlavně ten zvuk to je peklo![]()
Rád bych se i někdy svezl v M3 ale bojím se toho, že bych už nevylez![]()
A pokud jo tak bych ještě dlouho nespal....
Filozofe jsem rád, že jsme se na okruhu poznaly. Mohl jsi klidně spát po menší projížďce v mé káře?
Jsem taky potěšen, že jsem Tě poznal. Abych pravdu přiznal, moc jsem spát nemohl. Opravdu mě ta Tvoje V8 dostala

Teď pořád přemýšlím, jaký by byl rozdíl mezi 525i a 540i (540iA).
Ještě mi vrtá hlavou ten šestikvalt, co se do toho dával.
PS: Jinak díky moc za svezení, byla to paráda