Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno - okruh
M3maniac píše:adam píše:Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...
Jestli chceš tak u mě je jedno místo
Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel

Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu

adam píše:M3maniac píše:adam píše:Mohl bych se pridat k nekomu do auta? Vlastni bmw zatim neni ale chtel bych to zazitTeda zalezi jak budu mit skolu...
Jestli chceš tak u mě je jedno místo
Joj, tak takovou nabidku nemuzu odmitnout!! Budu ale v brne (od 27. na kolejich), takze se jeste domluvime ok? Nebo se na okruh svezu s nekym z brna a ty me povozis na okruhu... hehe, v M3 jsem jeste nejel![]()
Ja myslel ze to bude dopoledne nebo tak, ale kdyz to je vecer, tak tam na 95% muzu... to uz skolu snad mit nebudu
No já myslel že pojedeš tady z těšína,z Brna tě může vzít milión lidí