Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MORDSESSION 2007 - o akci
Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobre

Fish_ píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
I kdyz to tak mozna nevypadalo tak z hlavni vyhry mam obrovskou radost, ale zpivani pred lidma je moje nocni mura![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobre.
to bych dal Andreo, .. schovej to .. pouziju to do mordvidea
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fish_ píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
Leni, keby si nahodou mala naladu sa na to pozriet este raz, mam to zvecnene na videjku sice na fotaku,ale zvuk to zachytilo dost dobre.
To by se mělo zveřejnit..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:Fish_ píše:Leni píše:Paradni akcicka... diky moc Rizkovi a vsem organizatorum, bylo to super!!!![]()
![]()
Ach jo to je ostuda
To by se mělo zveřejnit..![]()
Né mělo ale MUSÍ!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:Malda píše:SpookyKT píše:A propo,vlastne Malda hajil nasi "cest" alespon u obsluhy.
Tak doufam ze na 1 s*![]()
Nejak se zapomel pochlubit
Ja myslim, ze bych to nerozebiral... Ale cest jsem uhajil...
byla dobrá
Mno polkla, když pršelo

...ale já u toho nebyl

- Přílohy
-
- IMG_4813.JPG (71.27 KiB) Zobrazeno 847 x
GeorgosAc píše:No... k jidlu.. opravdu se potvrdilo 100 lidi 100chuti.....
kazdopadne bych poprosil at jsou vsichni obektivni a obzvlaste Rene , jak jsi psal , ze parky byly hnusne ( mel jsem je take a po prvnim kousnuti jsem je odevzdal ) , ze napr. VITKOV ktery jsi organizoval tak to ,,jidlo,, co bylo tam byl pro me opravdu HNUS ! ale drzel jsem hubu , nebot jsem cenil snahu tebe ze jsi zaridil sraz v campu a ne jidlo , ktere tam bylo !!!
a to nemluvim o spani.... ale nechci nikdy nikoho spinit , jen chci aby se kazdy dival obektivne na vec , ze proste se posraly parky napr. ale za to nemuzeme nikdo.. jen tenm kdo je varil....
pro me osobne svet na parkach z pylin nestoji .......
Sele nejim od mala a jehne ktere jsem mel mi chutnalo.......
naopak svickova byla pro me naprosto famoznim pochutnanim......
Nevím kde jsi vyčetl slovo hnusné....jen jsem napsal svůj názor,slušně poděkoval za vaši práci a snahu (organizátorů)a napsal super akce tak nevím proč tady ty tvé řádky....

tady tato věta se tě tak dotkla?

Taky dík organizátorům za snahu a všem za účast ,myslím že byla velmi slušná.Až na sele na rožni a dietní párky ( byly snad s pilin ) super akce.
M3maniac píše:GeorgosAc píše:Rene ja bych to neresil![]()
a diky za podekovani a uzij si dovolenou... taky se tesim az vypadnu
No já to právě vůbec neřešilto jsi začal Ty
a taky díky snad ten aeroplan nespadne
vypadnout už potřebuju,bo mi už jebe...dneska benal natankovat do dieslu nebyl problém
no proto ze jsem te slysel mluvit o jidle....... a na tom aby jste tam byli spokojeni mi zalezelo a resil jsem to s majitelem to si bud jisty......
PEZZ