Nejlepší jsou babičky loučící se s dcerkou při nedělní návštěvě ... bum prásk křách ...

Až pak někoho zabiješ, tím svím EGEM, tak budeš čumět, jak ti ta elektronika pomohla. Tohle já neuznávám, ona není všemocná a na ledovce ti je úplně k ničemu. Ono stačí, když potkáš nějakého blbce na letních a vlítne ti do cesty. Pak si budeš říkat, proč jsem nejel 60 km/h mohlo to dopadnout jinak. Dělal jsem ve věznici a tam takových machrů sedělo dost. Jeden dokonce autem zabil svého souseda. Rodiče se museli odstěhovat z vesnice a měli skažený celý život.Sweden píše:Dneska menší výlet a pecka, vánice jako blázen, všichni jeli 40 já 130![]()
to muselo být keců
![]()
, 7er skvěle drží na sněhu, elektronika vše dokonale hlídá
![]()
Dnes jsem nahodil zdravé kolena a boxy od Snejka místo těch mojich rozpadlých, jediný co mě při práci kolem motoru sere jsou pístnice od kapoty, vcelku nepříjemně tam zavazí.
Zivot te nauci sam. Ja v zime jezdit neumim, takze nenaucim. Ja jen videl lidi, kteri si mysleli, ze umej taky ridit. Rict, ze umis jezdit je uz velka odvaha.Sweden píše:Neuč mě jezdit ju, děkuji.