Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
7er vs ostatní prémiové vozy
Re: 7er vs ostatní prémiové vozy
Hosi, to je uplne jedno, pretoze na nic nema prachy...
To jsou pěkný nesmysly 3,0TDI je pěknej krám a na vrakovišti prakticky nedostupný motor. Pokud ho mají tak stojí nesmysl. Naproti tomu V10 nikdo nechce a neopravuje, na vrakáči se dá sehnat za pár korun. Stejně tak většina dílů.Itchythefirst píše:Spotreba je u takovych aut uplne jedno.xaler píše:Ty si myslíš, že 3,0 TDI dosahuje nějaký nižší spotřeby...Ano, samozrejme. Servis 5.0 TDi je asi 3-5x drazsi nez u 3.0TDi. Nehlede na dostupnost ND...xaler píše:...nebo nedej bože servisních nákladů?
- Itchythefirst
Jojo, vsechna vrakoviste pretekaji V10 TDi, ale V6 3.0TDi aby clovek pohledal

Tak jen v rychlosti ebay:
3,035 results for 3.0tdi
170 results for 5.0tdi
Tech dilu na 5.0TDi je jen 17x mene, ale urcite tady v CR je specificky trh a vsechno na ten motor se bude za par Korun valet na vrakovistich
Marne premyslim, jestli jen trolis, nebo jestli si na necem ujizdis

Tak jen v rychlosti ebay:
3,035 results for 3.0tdi
170 results for 5.0tdi
Tech dilu na 5.0TDi je jen 17x mene, ale urcite tady v CR je specificky trh a vsechno na ten motor se bude za par Korun valet na vrakovistich

Marne premyslim, jestli jen trolis, nebo jestli si na necem ujizdis

-
- Člen Klubu
čim víc wálec, tim víc adidas
pak v tom zarachtá jak ve šrotovníku a je vykydáno 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:30, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Klubu
hele , já Tě nechci zrazovat od skvělého nápadu ani nebudu nadávat, páč lidi, který neznám osobně nesoudím....možná si rejpnu škodolibě , ale nikomu nic špatnýho nepřeju ....přej a bude Ti přáno ....jen mě napadlo , nezapomeň k tý V-10 si někde pořídit i špagátxaler píše:Ty si myslíš, že 3,0 TDI dosahuje nějaký nižší spotřeby, nebo nedej bože servisních nákladů?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Co říkáte na Chrysler V8 5.7 hemi
Například zede jeden pro xalera ideální povoz
https://auto.bazos.cz/inzerat/137642644 ... -340hp.php
Například zede jeden pro xalera ideální povoz

https://auto.bazos.cz/inzerat/137642644 ... -340hp.php
Ten motor je na tom to nejlepší,jinak celkově to auto jedno velký zklamání

BMW E34 540iA

- soukupadam
Fuj ty vole to je hnus a jeste to prekvapko v kufru s nadorem na zadnim blatniku, dobra prace. Tam ma navic nulu ne?
Po týpkovi co si nalepí tuhle píčovinu na masku a do inzerátu vypisuje píčoviny o tom, jak bitches jedou na 15 let starej krám, no to bych fakt chtěl 

-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:31, celkem upraveno 1 x.
Nejhorší na tom bojleru vzadu je, že máš pak kufr jak ve favoritovi (a vim o čem mluvím mám obě auta
). A když sklopíš sedačky tak se ti tam stejně vejde hovno, proto ta kráva je tak velká, že ani nad ní nic nedáš. NIC. Tuhle jsem vezl vzorky podlah z Hornbachu a tou mezerou co tam je se neprotáhla.
Navíc by prej tyhle motory měli mít plyn s přimazáváním (což většina vůbec nemá, ani moje), takže stejně jezdím na benzín. Pokud si to někdo chce spočítat, tak spotřebu mám teď 14,5l/100km.

Navíc by prej tyhle motory měli mít plyn s přimazáváním (což většina vůbec nemá, ani moje), takže stejně jezdím na benzín. Pokud si to někdo chce spočítat, tak spotřebu mám teď 14,5l/100km.
Kouknul sem na posledních pár stránek diskuzí Filozof + pan Xaler a myslim, že je čas, abych se zapojil do diskuze i zde.
Tohle téma vzniklo z živý (samozřejmě dost bezpředmětný) debaty někdy na podzim 2019 v jinym tématu, kde Filozof rozebíral jaký stejně suprový auto by šlo koupit za ještě míň peněz než nejlevnější 745i vrak po slevě a začal řešit Lexus a jiný filozofopíčoviny. Když jsem tohle nové téma viděl tak jsem si řekl, že tomu dám 100 stránek, než se Filozof vykecá o své oblíbené "2014 AUDI A8 W12 za 4,5M po slevě" svého šéfa a než sem naklopí 14x omletý bajky. JaraXovo plivání na Bentley mě utvrdilo, že musim dát tomuto tématu čas, než se vytříbí názory, abych to tu neplevelil obvyklými diskuzemi, které už znáte, případně abych tu nemusel na každý stránce dávat filozofovi bídu, prostě aby tu nebylo překureftíno.
Čekal jsem 100 stránek, abych sem napsal že nejlepší prémiový auto je stejně Škoda Superb Exclusive, ale bohužel to ani nemůže bejt vtipný, když se tu řeší zeblitý c300 přehozený na bentley se zástrčkou na vysavač nebo co to je.
Hodně smutnej inzerát.
Jdu si dočíst jak to dopadlo s tou es klasse co si Pesa koupil asi 40 stránek zpět, to mě fakt bavilo.
Tohle téma vzniklo z živý (samozřejmě dost bezpředmětný) debaty někdy na podzim 2019 v jinym tématu, kde Filozof rozebíral jaký stejně suprový auto by šlo koupit za ještě míň peněz než nejlevnější 745i vrak po slevě a začal řešit Lexus a jiný filozofopíčoviny. Když jsem tohle nové téma viděl tak jsem si řekl, že tomu dám 100 stránek, než se Filozof vykecá o své oblíbené "2014 AUDI A8 W12 za 4,5M po slevě" svého šéfa a než sem naklopí 14x omletý bajky. JaraXovo plivání na Bentley mě utvrdilo, že musim dát tomuto tématu čas, než se vytříbí názory, abych to tu neplevelil obvyklými diskuzemi, které už znáte, případně abych tu nemusel na každý stránce dávat filozofovi bídu, prostě aby tu nebylo překureftíno.
Čekal jsem 100 stránek, abych sem napsal že nejlepší prémiový auto je stejně Škoda Superb Exclusive, ale bohužel to ani nemůže bejt vtipný, když se tu řeší zeblitý c300 přehozený na bentley se zástrčkou na vysavač nebo co to je.

Jdu si dočíst jak to dopadlo s tou es klasse co si Pesa koupil asi 40 stránek zpět, to mě fakt bavilo.
Znal??!!! Znal si Satase jo? Takže znáš Satase a přirovnáš ho ke Snejkovi? Hodně dobrý.Jaris330D píše:Ono jich moc nebude. Na Audiklubu jsem znal jen Satase a Lumpiqa. Satas neco jako Jarax a Snejk a Lumpiq (Falcon)

-
Kurevtore spíše by jsi měl dát pář řádků proč je taková brutální inflace ve stavitelství ? Pár lidí co staví baráky si škubou vlasy protože ty ceny astronomicky rostou ... co se jako děje tak extrémního ? Jen inflace nebo si velcí ještěři hrají na pány ?
V našem brlohu je stále klid.
Jinak Chrysler hemičko má krásnej zvuk.
I tohle je pěkné ale chápu že sportovnost BMW to mít nebude. Nejel jsem v tom ale slyšel zvuk a ten je velice pěknej.
https://auto.bazos.cz/inzerat/135519800 ... -rt-57.php
A tady rodinnej kombík
https://auto.bazos.cz/inzerat/135103666 ... utomat.php
docela bych to i vyzkoušel na jeden den ale vubec ty auta neznám. Spíše je to zajimavá premiovka z US co umí jezdit na LPG.
Dá se to s toroidem ? Nebo tam musí bejt bomba co zabije kufr ?
Jinak cenově se to pohybuje většinou jako 750i e65/e66. Chápu že ty auta jsou podobné snad výkon motoru ale jízda bude uplně jiná.
V našem brlohu je stále klid.

Jinak Chrysler hemičko má krásnej zvuk.

I tohle je pěkné ale chápu že sportovnost BMW to mít nebude. Nejel jsem v tom ale slyšel zvuk a ten je velice pěknej.
https://auto.bazos.cz/inzerat/135519800 ... -rt-57.php
A tady rodinnej kombík

https://auto.bazos.cz/inzerat/135103666 ... utomat.php
docela bych to i vyzkoušel na jeden den ale vubec ty auta neznám. Spíše je to zajimavá premiovka z US co umí jezdit na LPG.
Dá se to s toroidem ? Nebo tam musí bejt bomba co zabije kufr ?
Jinak cenově se to pohybuje většinou jako 750i e65/e66. Chápu že ty auta jsou podobné snad výkon motoru ale jízda bude uplně jiná.
Hele blazne, naco zas chces nieco skusat, ked nikdy nic nekupis...

-
PetoK - táhni do dílny a neotravuj. Nepochopil jsi že se zde diskutuje o autech ?
Kdo co kupuje je každého soukromá věc ... mě taky nezajímá co si koupíš nebo ne.
Cheater - jasně to každé auto chce vstupní servis. Já jen že mi je sympatickej zvuk ale podle mě sportovnost amerik je prostě o ničem...
Servisně vubec netuším co takové auto chce ale jistě bude mít své problémy jako má každé auto. A nikoho v okolí neznám kdo by stím jezdil.

Kdo co kupuje je každého soukromá věc ... mě taky nezajímá co si koupíš nebo ne.
Cheater - jasně to každé auto chce vstupní servis. Já jen že mi je sympatickej zvuk ale podle mě sportovnost amerik je prostě o ničem...
Servisně vubec netuším co takové auto chce ale jistě bude mít své problémy jako má každé auto. A nikoho v okolí neznám kdo by stím jezdil.