zapo píše:Jinak chapu proc se nekomu nelibi cena, samozrejme ze je to na jednu stranu veci M3maniaca, proste musi samo vydelat, ale zase kdyz nekdo hleda auto tak kouka i sam na nabidku a pak vidi ze sou auta priklad uz od 3000Eu a ma pripraveno 6000eu. tak rekne maniacovi aby mu dovezl neco drazsiho slusnejsiho, protoze chce za dovoz preci jen 6000Kc a to je to na co hraje, je to psychologicky efekt.
Jenže to je právě ta chyba v uvažování. Vy byste evidentně byli šťastnější, kdybyste dostali nějakej šrot s oficiální cenovkou 6000 euro, místo aby Vám M3Maniac přivezl pěkný auto s cenovkou 5000 euro. To je prostě od základu chybný přístup. Pokud chci dovézt auto, tak řeknu požadavek na výbavu, rok, stav, kilometry a cenové rozmezí X-Y. Pokud to auto tyhle podmínky splní, tak mi přece může být naprosto jedno, kolik stálo původně. Pokud dovozce našel nějakou superlevnou koupi ve výborném stavu a díky tomu na tom vydělal pěkný prachy, tak je to jen bonus pro něj.
zapo píše:A pro by to meli mazat? Turbo olej nesezralo ale olej se dostal do valcu diky zdeformovani pistu.
Jinak chapu proc se nekomu nelibi cena, samozrejme ze je to na jednu stranu veci M3maniaca, proste musi samo vydelat, ale zase kdyz nekdo hleda auto tak kouka i sam na nabidku a pak vidi ze sou auta priklad uz od 3000Eu a ma pripraveno 6000eu. tak rekne maniacovi aby mu dovezl neco drazsiho slusnejsiho, protoze chce za dovoz preci jen 6000Kc a to je to na co hraje, je to psychologicky efekt.
To M3MANIAC: Stale ste mi neodpovedel na stocene km a puvod, preci znate posledni dva majitele, minimalne posledniho dost dobre, kdyz je to svagr. Vymlouvat se na to ze uz bylo hodne hodin, nebo ze uz je to bezny i v nemecku....
Kdyz uz sme u tech prirovnani, tak to je jako kdyz se v marketech prodavalo shnili maso argumentovat tim, ze uz to preci delaji vsechny markety tak budu proste jist shnili maso. Proste neplatim za to co sem vizualne dostal.
EDIT: A kdyz sem se z toho masa ne po... tak si nebudu stezovat
Hele milý zapo pokud to pohledáš tak jsem Ti na to odpověděl.... auto jsem koupil s těmito km a tak ti ho předal, víc se k tomu nebudu vyjadřovat, velmi dobře znám jen švagra kterýmu to nabídl nějakéj známej. Ikdyž fakt nevím co s tím má švagr společnýho. Zopakuji Ti to tedy naposled ,za tvůj průser z olejem nemůžu měl si peška a nevěděl si co máš v takový situaci dělat v tom lepším případě.V tom druhým podle mě ani nevíš jak se chovat k dieslu a jak s nim jezdit. Protože koupit si po octavii RS diesla jako ještě větší raketu na honění je prostě blbost při zachování stejného jízdního stylu (velmi sportovního) když si mi říkal časy v eReS Praha - ČB už tehdy jsem si říkal co jsi za pilota,taktéž když si do toho auta vlezl poprvé,přiznám se na rovinu měl jsem strach (mám doma rodinu) jel si jak v uvozovkách hovado co to dalo v autě které neznáš a na namrzlé silnici na letních gumách....i toto vypovídá něco o tobě.... Končím tuto debatu s tebou a ještě jednou ti zopakuju způsobil sis to sám,tím jak si jel dál i po té co se rožla kontrolka oleje a pak následně i druhej den. Tvoje velká chyba za kterou si zaplatil.
zapo nepotřebuju aby tu někdo něco mazal jen poslouchat že jsem zmrd nemusím a už vůbec né od rozumbrady já mám v obou těchto případech čisté svědomí a proto je na každém člověku ať si to přebere podle vlastního uvážení je tu v referencích asi 98% lidi co se mnou byli spokojeni a je logické že vždy se najde někdo kdo je břídil a věc otočí k obrazu svému Pro mě to je i tak v této branži a v čr zázrak Přeju Ti hodně štestí a už mi tu nepiš klidně mi zavolej beru telefon všem
Je to hrozne jednoduchy rict ze debatu koncim, faktem ale je ze si upravujete skutecnost, podle toho, jak se Vam to hodi do kramu a delate ze me blbce.
Ze sem jel jako hovado, porad sem jel pomaleji nez Vy a navic motor sem do cervenyho nevytacel, nemel sem ani octavii Rs, mel sem vzdy diesel a s dieselama sem najel uz pres 100tis.km, vim jak se ma clovek k tomu chovat!
Nejvic me ale stve, ze me osocujete ze jezdim jak hovado zrovna clovek, tata od rodiny, co jezdi opravdu jak hovado vesnici, predjizdi na horizontu na plny, na silnici plny aut leti jak blazen, nataci se pro tom na video a jeste to da na internet.
Na me otazky prestavate odpovidat, protoze nemuzete priznat vinu. Moje auto pro vas byla jen rychlovka a odflaknutej kseft.
Můžu poprosit aby někdo z moderátorů vymazal přizpěvky od zapa po té co jsem mu nabídl at mi zavolá pokud má dále potřebu se o tom dohadovat? pokud chce pořád psát to samé? Já mu na všechny dotazy odpověděl tady minimálně 3x a video mě a mých kámošů .které mimochodem všichni dávno znají myslím není předmětem této debaty. Děkuji.
já si upravuju fakta? jakou kuaja nebo jak si říká? Člověk kterej si objednal vůz do limitu 255tis dostal ho o 60tis levněji (dostal navíc služby které řekl že si připlatí a nechtěl jsem to po něm + zimní gumy),bylo v perfektním stavu ale jaksi nepřekousl že z něj nemám jen 6000? nemá to smysl se o tom tady dohadovat a chtěl bych poděkovat tady těm X nezávyslím lidem, které mimochodem ani osobně neznám a máj zdravej a rozumnej názor. Moc jim za to děkuju protože je mi z toho dost blbě.
zapo píše:Je to hrozne jednoduchy rict ze debatu koncim, faktem ale je ze si upravujete skutecnost, podle toho, jak se Vam to hodi do kramu a delate ze me blbce. Ze sem jel jako hovado, porad sem jel pomaleji nez Vy a navic motor sem do cervenyho nevytacel, nemel sem ani octavii Rs, mel sem vzdy diesel a s dieselama sem najel uz pres 100tis.km, vim jak se ma clovek k tomu chovat! Nejvic me ale stve, ze me osocujete ze jezdim jak hovado zrovna clovek, tata od rodiny, co jezdi opravdu jak hovado vesnici, predjizdi na horizontu na plny, na silnici plny aut leti jak blazen, nataci se pro tom na video a jeste to da na internet.
Na me otazky prestavate odpovidat, protoze nemuzete priznat vinu. Moje auto pro vas byla jen rychlovka a odflaknutej kseft.
Ty seš koukám chytrej až na střechu. By mě zajímalo co bys dělal kdyby sis to auto přivezl sám.Volala bys do německa a plakal bys tomu turkovi do telefonu,že ti umřel motor.A turek by se smiloval a zaplatil ti opravu. Takovýhle uplakaný lidi žeru.
zapo píše:Je to hrozne jednoduchy rict ze debatu koncim, faktem ale je ze si upravujete skutecnost, podle toho, jak se Vam to hodi do kramu a delate ze me blbce. Ze sem jel jako hovado, porad sem jel pomaleji nez Vy a navic motor sem do cervenyho nevytacel, nemel sem ani octavii Rs, mel sem vzdy diesel a s dieselama sem najel uz pres 100tis.km, vim jak se ma clovek k tomu chovat! Nejvic me ale stve, ze me osocujete ze jezdim jak hovado zrovna clovek, tata od rodiny, co jezdi opravdu jak hovado vesnici, predjizdi na horizontu na plny, na silnici plny aut leti jak blazen, nataci se pro tom na video a jeste to da na internet.
Ty seš koukám chytrej až na střechu. By mě zajímalo co bys dělal kdyby sis to auto přivezl sám.Volala bys do německa a plakal bys tomu turkovi do telefonu,že ti umřel motor.A turek by se smiloval a zaplatil ti opravu. Takovýhle uplakaný lidi žeru.
neudělal by nic každej by ho poslal k šípku ovšem tady má prostor kopat ,pořád čekám na reakci toho automechanika aby mi vysvětlil,že jsem tupé hovado ,které nepozná jek jede zdravá 530d protože takovou já jsem předával včetně zkušební jízdy ,kde by i ten největší idiot poznal, že uto je přidřené jak tvrdí zapo.
Mistr cenzura?
Nechapu proc by to nekdo mel mazat a jeste na popud uzivatele jako sem ja. Prectete si vety dole pod forem a pravidla!
Jinak Vase odpovedi sou jak odpovedi od 5-ti leteho kloucka co se jen vymlouva a nechce priznat barvu.
Ja vim jak se veci maji. Proste ste to odflaknul, jel ste pro pekny drahy auto a protoze moje poptavka byla nahodou cestou tak ste to vzal at je to co je to aby se snizili naklady. Jeste sem ani nezminil, ze auto v minulosti nekde prokletelo a je cely pomlaceny od spodu, tak jak ty auta teda prohlizite? Jede na vsechny rychlosti, hmm motor tam je tka jedeme domu?
Ze je Vam spatne? Jak bylo asi me kdyz po 1000km a jiz proinvestovanejch 15K mi rekli dalsich 40k a tim to nekoncilo, ted z toho snuzkou lzi udelate moji vinu!
Nevim proc bych mel volat ja ,aby se nikdo nedozvedel jak to opravdu bylo? Nedivim se ze nekdo pise ze to asi bylo jinak nez pisu, kdyz cast jsou Vasi kamaradi a zbytek se proste prida, protoze Vam se tu dlouho verilo a to je duvodo proc dalsi lidi nechteji napsat vic!
M3maniac píše:já si upravuju fakta? jakou kuaja nebo jak si říká? Člověk kterej si objednal vůz do limitu 255tis dostal ho o 60tis levněji (dostal navíc služby které řekl že si připlatí a nechtěl jsem to po něm + zimní gumy),bylo v perfektním stavu ale jaksi nepřekousl že z něj nemám jen 6000? nemá to smysl se o tom tady dohadovat a chtěl bych poděkovat tady těm X nezávyslím lidem, které mimochodem ani osobně neznám a máj zdravej a rozumnej názor. Moc jim za to děkuju protože je mi z toho dost blbě.
m3maniacu - chovej se slušně - to, že jsem chtěl po FL e39 do 255tis. Kč a tys mi sehnal před FL 97 a já řekl, že to beru, tak ty jsi byl tak velkorysej, že jsi si na tom netrhnul 100tisíc Kč???? to mám být jako rád Ty zimní gumy si odvez a udav se s nima - gumy Wan-Li z roku 2002 nebo tak nějak uvádět jako nějakej dárek??? - to jsi akorát nevěděl, kde je vyhodit. A že jsi ty pitomej a nedokážeš poznat slušnýho zákazníka a slušně se k němu chovat - najednou jsme zpátky u těch 6000,- Kč - pořád to tu neopakuj -, tak je příteli tvůj problém jako prodejce a já to tady píšu, aby ostatní věděli, že i když to tvrdíš, tak na autě nemáš 6000,- Kč - člověk se k tobě chová úplně jinak, když si myslí, že jsi kámoš a děláš to pro něj kvůli klubáctví a dalšímu - ty se takový dojem vzbudit snažíš.
Nejsem naivní a nejsme kamarádi - ale když to beru v rámci klubu, tak jsem čekal větší otevřenost. To auto m3mainacu rozhodně není tak bezchybný, jak tady pořád meleš - ty takovýhle svoje auta nemáš, tak nevyskakuj.
A když už jsi tady nadhodil, že já jsem zavistivěj břídil - tak jsi naprosto běžnej pomlouvačnej bazarnickej zmetek, který může hledat v annonci a ne v klubu - oooo.. u tebe mám jistotu, že dovezeš auto, který projde STK.
Jinak ty "ďubky od kamínků" ti vyfotím a ten papír oscanuju, vyfotím ti i ty gumy - a potom mi řekneš, že je to auto v nejlepším stavu, co jsi kdy dovezl
libovka píše: Ty seš koukám chytrej až na střechu. By mě zajímalo co bys dělal kdyby sis to auto přivezl sám.Volala bys do německa a plakal bys tomu turkovi do telefonu,že ti umřel motor.A turek by se smiloval a zaplatil ti opravu. Takovýhle uplakaný lidi žeru.
NO tak predne bych nekupoval auto od turka a rozhodne bych si ho vzal do BMW a zaplatil si prohlidku
Vy porad nechapete ze ja po nem nic nechci!
Napsal sem to aby proste lidi nedali na reference a zaplatili si tui prohlidku klidne taky. Jinak Vas prospevek nema ani cenu komentovat dal...
Nevim kdo tady kope kolem sebe, ja sem napsal jak to bylo a M3maniac zacal kopat kolem sebe a vymyslel dalsi lzi o tom co sem zac.
EDIT: uzivatele Kuaja neznam a nikdy sem ho ani nevidel, takze at si M3maniac necha nejaky nazarky, ze sme snad domluveny nebo co...
m3maniaku - já jen uvádím, že s tím autem jsem poměrně spokojenej a z hlediska techniky jsem kromě uvedeného neměl výhrady - ještě doplním, že o tom rozleštění jsme se bavili a za haupnu jsem neříkal 10.000,- ale říkal jsem cca 3500-4500,- Kč a ty jsi mi sám nabídl, že s tím mám přijet za tebou, že tebe to vyjde na cca 1800,- Kč a já si nebudu mít na co stěžovat – oba víme, že ten návrh je pitomost.
Jinak když už jsme u toho, tak 528i žhavící svíčky nemá a jak jsem napsal, tak s tím, že jsi auto projel nemám problém a nic se nestalo. Na druhou stranu nechápu, proč by mělo být auto na testovací projížďku zahřátý !! – to mi připadne prostě trochu nefér a já jsem ti to výslovně říkal.
O čem jsme se bavili (prosím tě, necituj tady naše telefonáty, protože ani nevíš, o čem jsme mluvili – rozhodně to nebyla kosmetická vada na haupně a tebou uváděný částky zní blbě) a nedělej ze mě pitomce, že si nejsem jistej tou částkou – nejsem si jistej, jestli to bylo 6200,- nebo 6100,- - nejsem lhář a popisuju to objektivně, jak to bylo – jednalo se o to, že cca druhej nebo třetí den jsem ti volal s tím, že mi několikrát při startování nesjel volant, zůstaly svítit kontrolky, neběžel středovej panel.. a když se tak stalo po několikátý, načetla se chyba airbagu (je to téma, co jsem řešil – zřejmě vadná spínačka nebo něco – čas od času to udělá)– vzhledem k tomu, že v e39 je dost elektriky, co neznám, a jen blbá diagnostika stojí 1500,- tak jsem byl dost nešťastnej a tenkrát velmi slušně volal, co s tím mám dělat, jestli mi můžeš doporučit někoho z klubu, kdo by tomu rozuměl, abych to mohl vyřešit, co nejlevnějc – je jasný, že tohle byla vada, kterou vozidlo mělo v okamžiku prodeje. Potom, co jsem zjistil, že za dovoz nemáš 6.000,- Kč (a hlavně ani nějakých 15.000,- Kč – což je tak normální), tak jsem tě požádal o to, aby v případě, že s tím někdo něco udělá (a bavili jsme se konkrétně o tvých kamarádech z BMWklubu – tj. za optimální cenu), jestli byses nepodílel na nákladech opravy (kdo četl nějaký moje rady při uplatňování vad při prodeji, tak ví, že tohle je postup, který radím komukoliv – považuju ho totiž za dost vstřícný). Reakce byla nulová. Slevu jsi mi žádnou nedal ani za haupnu, ani za tuhle vadu elektriky, ani za nefungující kufr (a tvrdils, že to tak e39 mívají, že je to normální !!) ani za to, že auto nemělo sklápěcí sedačky, jak jsme se domluvili a já to ani neřeším a ty peníze od tebe nechci – tak si tady odpusť řeči o tom, že bych to dělal spekulativně.
Za tvojí vstřícnost tě chválím už v první příspěvku - převozky (včetně tvých drahých 1-2 hodin na úřadě), stejně tak jako cestu, jsem ti nabídl, že ti zaplatím a taky jsem ti zaplatil co sis řekl a o žádný milosti jsem se tě neprosil – zadání bylo od začátku, co chceš, to si řekni a já ti to dám, když se mi bude auto líbit.
K těm kolům – sundával jsi letní kola z auta po sezoně v říjnu?? – musíš do něj pokaždé pěkně bouchnout, jak je po sezoně přirezlý, když nejsou podmazaný – všechny čtyři kola v pneu servisu spadly po povolení samy od sebe – i servisák se podivil – jestli byly na autě pár dní. Prodávající může být idiot, ale bazarník kreton není, aby psal na inzerát extra 17“ hliníky. Když pojedeme do Modeny, tak se tý paní asi taky zeptáme, jestli si na auto, který je očividně pěkně opečovaný, dala gumy nějaký šílený starý letní Číny, který jsem při přezouvání vyhodil!
Buď tak hodnej a nedělej ze mě blbce a lháře – a jestli o tom nevíš ty, tak dojeď si to případně vyřídit se svým kontaktem, kterej tě tam ojebává.
A ty fleky na laku – jsou velký cca 2x4 cm a jsou na třech nebo čtyřech místech – kousek od čelního skla, nad tlumičem – viděls někdy „ďubku“ na laku od kamínku??? tak tady netvrď jak jsem netolerantní.
Dohoda byla taková, že mi v německu najdeš auto v bazaru a přivezeš mi ho – já jsem ti řekl, kolik za to chceš a tys řekl pakatel a že víc nechceš – já ti řekl, ať si dáš cenu jakou chceš, hlavně aby to auto bylo dobrý – tys nechtěl a potom jsi mi s tím argumentoval u jednání o případné slevě. Když budu dělat v bance za 200.000,- čistého, tak to nebudu říkat sousedům, ale platícímu zákazníkovi spočítám, kolik ho moje služby stojí.
Při takovýmhle jednání si tam pro to auto dojeď sám bez zálohy a pak ho normálně prodávej – já se na něj dojedu podívat a rozhodnu se a ty sice tvrdíš, že stav byl 100%, ale za tyhle celkové peníze to neodpovídalo.
Nevím, jak ostatní bambulíny typu Nehpo, MrScully, atomem, Generalní Kocour apod. – kdo mě zná, tak ví, že platím včas a bez keců a že naopak patřím mezi lidi, kteří mají rádi podnikání a maržím se nedivím – proto si panové prosím odpusťte Vaše uslintané komentáře, když zřejmě téma mého příspěvku, které je především o morálním jednání v obchodě, přesahuje schopnosti Vašeho vnímání, Nehpo – a když to nechápeš, tak nepoužívej slovo přizdisráč a nejlépe sem vůbec nepiš. Třeba by tohle, co tady píšu opravdu mohlo zajímat někoho, kdo od m3maniaca bude kupovat auto.
Obrátil jsem se na tebe, protože jsem na tebe našel jenom chválu a nejsem žádnej honimír nad autem – jezdím s ním denně a nějaké šrámy neřeším a neřešil jsem je ani při koupi. Na druhou stranu prostě to, co jsi udělal ty, by pro mě udělal každej, kdo tam dojede a dopředu mi řekne, kolik za to chce a nejspíš levnějc. Když už jsou to takový peníze, tak se prostě nezlob, ale podle mě 100% auto vypadá jinak. Při blbý kalkulaci pro mě ztrácí tvoje služba kouzlo, protože to auto tak dokonalý není a když bych ho koupil v horším stavu, tak si za 30000,- Kč bokem ten podvozek apod. nechám taky udělat.
Při pověsti, kterou tady máš, by mě ani nenapadlo, že bys dovezl za tyhle peníze auto, kterýmu nebude fungovat automat, bude sáknout olej, bude reznout nebo cokoliv dalšího, co píšeš, že bych měl ocenit nebo dokonce, že bych s ním měl problémy na STK !!! – to už je snad úplně samozřejmý a nemusíme se o tom bavit – snad jsi se jen upsal. To auto mě vyšlo na 200.000,- Kč – před FL, 97 rok, najeto 150.000 km.
Tohle je závěr a popis situace, jak to vnímám já, jako zákazník, který nemá problém někomu za něco zaplatit, ale vyžaduje otevřené jednání – m3maniac mi přivezl auto, skoro jaký jsem chtěl – dobře se s ním tahá a OK. Jinak proti m3maniacovi nemám vůbec nic osobního.
Vzhledem k uvedenému už ale další auto objednám od někoho jiného.
Zrovna tak m3maniac píše, že ho mrzím já jako zákazník, když mu nejsem vděčnej, takže předpokládám, že mi další auto nebude chtít prodávat.
zapo píše:Mistr cenzura? Nechapu proc by to nekdo mel mazat a jeste na popud uzivatele jako sem ja. Prectete si vety dole pod forem a pravidla! Jinak Vase odpovedi sou jak odpovedi od 5-ti leteho kloucka co se jen vymlouva a nechce priznat barvu. Ja vim jak se veci maji. Proste ste to odflaknul, jel ste pro pekny drahy auto a protoze moje poptavka byla nahodou cestou tak ste to vzal at je to co je to aby se snizili naklady. Jeste sem ani nezminil, ze auto v minulosti nekde prokletelo a je cely pomlaceny od spodu, tak jak ty auta teda prohlizite? Jede na vsechny rychlosti, hmm motor tam je tka jedeme domu? Ze je Vam spatne? Jak bylo asi me kdyz po 1000km a jiz proinvestovanejch 15K mi rekli dalsich 40k a tim to nekoncilo, ted z toho snuzkou lzi udelate moji vinu! Nevim proc bych mel volat ja ,aby se nikdo nedozvedel jak to opravdu bylo? Nedivim se ze nekdo pise ze to asi bylo jinak nez pisu, kdyz cast jsou Vasi kamaradi a zbytek se proste prida, protoze Vam se tu dlouho verilo a to je duvodo proc dalsi lidi nechteji napsat vic!
Takže jinak,měl jsi problém,v kupní smlouvě jsou kilometry aspon myslím,měl jsi volat mi, ne to dávat opravit u někoho koho neznám a proto nemám důvod mu věřit,proto jsem po tobě chtěl číslo na onen servis asi před čtvrt rokem z neznámého důvodu jsi mi ho nedal a už se nikdy neozval. Kdybys mi to auto přivezl na plaťáku a bylo na něm najeto o 1000km víc věc by byla jiná,navrhl bych ti že opravu uděláme půl na půl.Bohužel si postupoval špatně nehledě na to že jsi to stejně uškvařil tím že si jel opakovaně ikdyž si věděl že je problém s olejem!!!!! Jsi 1.člověk kterému se něco takového stalo a kdybych tenkrát s tím autem nejel osobně po ose měl bych pochyby ,ale tak je nemám tečka. Prosímtě můžeš mi dát ten kontakt na toho servisáka? Já bych mu přesto všechno rád zavolal.
M3maniacu -už od začátku jsem to nebral jako něco, čím bych ti chtěl ubližovat a ani jsem kvůli tomu nepsal tenkrát téma.
Tady jsou na tebe prostě uvedené názory a já jsem přidal svůj - situaci si nijak nevymýšlím a popisuju jí, jak byla z mého pohledu - jak to na koho zapůsobí nechme na čtenářích.
Máš tady dost kladných referencí a někdo si holt bude dělat názor sám i na základě mojí zkušenosti.
Chápu, že všechny auta nejsou perfektní, chápej, že všichni nemusí být prostě spokojeni s tím, jak jednáš.
to kuaja: auto nebylo 100%tní? ano ani nemohlo 100% je nové na salónu za v tvém připadě cca 1,6 mega minimálně. Takže za tím si stojím bylo v naprostém pořádku k jeho stáří bych řekl neuvěřitelných 97% stav. Ok nebylo 100% oloupanej lak krycí bezbarvej 2x4cm ,toto jsi viděl při platbě!!! a oprava promáčknutýho čudlíku na kufru říkals 2 minuty ano ja řekl že toto vidávám často,prostě má někdo zamknutý auto centrálem a mačká a mačká. Co se týče otáčkoměru,nedělalo mi to ani při zkušební jízdě v německu ani při zkušební jízdě s tebou. Podle toho co píšeš jsem o tom věděl... Jo a ke kolům, auto které jezdí po slunné itálii a nezažilo sůl hold nemá přirezlé ráfky k náboji Hele kámo,myslím že dokonce najdu fotky jak to auto fotím ještě v německu na place ,ale samozřejmě s originál 16kama na kterých určitě auto vyjelo z fabriky Prostě si mě nepodloženě napadl že jsem ti sundal kola a nebylo tomu tak.Tvá reakce na nedobrou koupí lpí v tom že ty bereš tento perfektní stav za samozřejmost já ale né.Vím co se v čr nabízí.Problém byl v tom ,že ti pár lidi řeklo žes koupil dost draze ovšem už nevidíš že jezdíš podle mě až na ty dvě blbosti absolutně bez investic.Toto není až tak běžné u 11let starého uta. A opakuju když říkám dovoz je to za dovoz (transport). A ještě jednou ti zopakuju že jsem o tom papíru v autě věděl a neměl důvpz ho brát
Kuaja píše:Nevím, jak ostatní bambulíny typu Nehpo, MrScully, atomem, Generalní Kocour apod. – kdo mě zná, tak ví, že platím včas a bez keců a že naopak patřím mezi lidi, kteří mají rádi podnikání a maržím se nedivím – proto si panové prosím odpusťte Vaše uslintané komentáře, když zřejmě téma mého příspěvku, které je především o morálním jednání v obchodě, přesahuje schopnosti Vašeho vnímání, Nehpo – a když to nechápeš, tak nepoužívej slovo přizdisráč a nejlépe sem vůbec nepiš. Třeba by tohle, co tady píšu opravdu mohlo zajímat někoho, kdo od m3maniaca bude kupovat auto.
tak snad uz naposledy -
1, od Reneho auto mam takze mam pravo sem pisat
2, prizdisrac komancsky som tam dal dodatocne pretoze slovo ktore tam bolo predtym bolo vulgarne a mohlo by ta urazit - toto slovo je reakciou na to ze si spokojny len do momentu kym zistis ze Rene zarobil viac ako si si myslel - inak bavili ste sa o tom a kolko ma byt kupna cena auta? alebo ta to v momente objednania auta zaujimalo? podla tejto logiky si pre mna ty ojebavac pretoze pouzivas auto ktore stalo 1,5mio a dal si zan 200tis (toto samozrejme nemyslim vazne)
3,to ze sa marzam nedivis je v absolutnom rozpore s tym co tu pises - vies ake su naklady ktore s dovozom rene ma a ktore s marze musi pokryt?
Tak našel jsem bohužel jen tuto fotku což mě moc mrzí ale je to tvé auto při převzetí kdy jsem fotil audi TT také z itálie a klidně tě vezmu k tomuto němcovi a věřím že těch fotek celého auta najde ve svém kompu víc ale to neva stačí mít pocit a bum proč někoho nenařknout z toho ,že ti kola vzal slušně řečeno