Osobně jsem u něj byl pro 2 auta kamarádům a oba jsou dodnes spokojení a par lidem jsem už na něj kontakt dal a pochvalovali si jednani. Ja osobně mohu doporučit a doporučuji všem, kdo hledaji BMW.
Akorat v hajzlu, že bydli v takovy prdeli přes celou republiku
Taky potvrzuju spokojenost (auto nebylo zrovna zadarmo, ale zase je to vonavka s peknou vybavickou). Je videt, ze ma dobry kontakty Kdybych za par let shanel bawo, tak se na nej klidne obratim znovu.
Kamarad chce koupit auto a rozmysli se nad dovozcem. Dostal sem doporuceni na m3maniaca, tak se ptam. Neni to mysleno nijak zle a pokud to tak vyznelo, omlouvam se. Jsem rad, ze jsou v klubu takto ferovi lide.
Přidávám pozitivní zkušenost. I když musím přiznat, že když jsem ho viděl prvně a daval mu tuším 30.000,- zálohu na auto, uplně v klidu jsem nebyl Ale když mi zavolal po cca. 24 hodinách, že už je na cestě zpět do ČR, byl jsem nadšen. Jednání i výsledek super
Kdyz jsem ho neznal, tak jsem nebyl zrovna nadsenej z jeho prispevku na foru, mel jsem dojem, ze ma vsechno na haku a jebe ty, kteri autum tolik nerozumi Ale osobni jednani to vynahradilo, je to v pohode chlapek a i tu zalohu jsem mu sveroval s cistym svedomim
zero píše:Přidávám pozitivní zkušenost. I když musím přiznat, že když jsem ho viděl prvně a daval mu tuším 30.000,- zálohu na auto, uplně v klidu jsem nebyl Ale když mi zavolal po cca. 24 hodinách, že už je na cestě zpět do ČR, byl jsem nadšen. Jednání i výsledek super