Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW servis JaraX - Olomoucko

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
nojze

#121 Příspěvek od nojze »

je vidno ze Jarax ma toho vic nez hodne, ale pomohol mi v ramci pred kupy, par veci so mnou konzultoval a som rad, ze som na neho narazil
do buducna rad vyuzijem jeho sluzby pri dovoze auta, dufam, ze sa dostane do poradovniku :)
MiKas004

#122 Příspěvek od MiKas004 »

díky moc JaraXi za ochotnou, rychlou a bezvadnou pomoc s mým autem a také za luxusní předváděčku tvé e66ky :-)
co jiný nakódovat nedokázal, ty po malém zápasení ano
ještě jednou díky !!!
vlastnemec

#123 Příspěvek od vlastnemec »

Tak JaraX se opět vytáhl, tentokrát né opravy ale:

Byli jsme nějaký čas domluveni na dodělání webasta, podle manuálu na retrofit to vypadalo v pohodě, ale smekám před prací a vědomostmi co jak a kam a jelikož mám CAS 02 tak JaraX dodělal i nezávislou klimošku. No a aby toho nebylo málo tak jsem mu jako překvapení dovezl k tomu všemu ještě ACC a další retrofit splněn :D

Přitom všem ještě vyřešeny drobnosti v podobě vyčištění kanálků, facelift LM II (časem se počítá s FLA) a jeho nakódování i welcomelights,...

Díky moc
TANN3R

#124 Příspěvek od TANN3R »

Dik za tvuj cas a detailni predvadecku e65. Zrejme budes budes muset zplynovat dalsi N62, jen otazka v jake kastli:)
TT-SIMIK

#125 Příspěvek od TT-SIMIK »

Dík Jaro za poradenie ohladne Standklimy na E66 FL......
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Matt_CZE »

Ještě jednou bych touto cestou chtěl JaraXovi poděkovat za velkou ochotu.
S jeho pomocí a neuvěřitelnou znalostí řady 7 jsem se stal hrdým majitelem vozu BMW a splnil si dětský sen.
Velmi kvalitní práce, vozy zná skutečně DOKONALE!
Rozhodně doporučuji, mám to k němu přes 70km, ale rozhodně se to vyplatí.

Ještě jednou díky :wink:
Velpa

#127 Příspěvek od Velpa »

STK BMW 745i proběhla bez ztráty desítky. Prostě 0 závad.

Jinými slovy, děkuji JaraXovi a spol,
nejen za fakticky perfektně odvedenou práci, ale i takový lidský, přátelský přístup. Mám to na Hanou sice přes 100 km, ale je to fakt všechno o něčem jiném a vždy se na návtěvu těším jako malý Jarda.
Kdo servisuje u JaraXe, dobře ví .

Až tu černou rakev prodám, nevím kam se budu těšit jezdit.

Děkuji
P.F.
vlastnemec

Re: BMW servis JaraX - Olomoucko

#128 Příspěvek od vlastnemec »

Opět perfekt rychlý servis, řešilo se jen ložisko na stodole (chudák žena má už neslyšela rádio a na moji radu musíš pořád zatáčet doleva když jedeš do práce nepomohla) tak před JaraXovou dovčou tel: Plánuji Kubovi prácu u které nemusím být, chceš ložisko? Příjezd výměna pokec a hurá domů. Díky moc.

Pro Velpa: Neboj už jsme našli nástupce, tak se neboj, bude kam jezdit :D
Freezop

#129 Příspěvek od Freezop »

Dobrý den, jak se mohu domluvit s panem JaraXem na servis mého automobilu? Zprávu mu napsat nemůžu, jelikož jsem tu registrovaný jen pár dní. Stal jsem se totiž majitelem BMW teprve před měsícem. Pan JaraX je někde z Olomoucka? Snad si toho pan JaraX všimne a třeba mi napíše :) Potřeboval bych demontovat zařízení Webasto a opětovně zapojit hadice tak jako, kdyby tam Webasto nikdy nebylo. Četl jsem Vaše reference pane JaraX a myslím, že jste jednička. Děkuji za odpověď.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od JaraX »

zavolejte 721 772 364
laik

#131 Příspěvek od laik »

Tak já se musím také přidat a poděkovat ještě jednou tady.
Dlouho jsem vybíral něco s V8. Napřed na foru teoreticky, až začalo přihořívat, tak i do SZ a nakonec jsem skončil v JaraXově, kde mě svezl
s jeho 7er a pak s X5 a nakonec jsem i řídil, abych se utvrdil, než koupím. Věnoval se mi přes 3 hodiny a probírali problematiku obou vozů.
Pak mě odvezl do Rakouska, kde vše vyřídil,projel auto a nakonec zdiagnostikoval. S takovou ochotou a férovým jednáním se člověk
moc často nesetká. I teď po koupi reaguje na moje blbé otázky a na rovinu řekne,co si můžu udělat sám a co ne.
Samozřejmě jsem se u něj objednal na zaplynování a výměnu oleje v automatu, protože jsem viděl na místě že umí, ikyž to mám k němu něco
do 150km. Je to člověk, který má vztah k BMW.
Za sebe vřele doporučuji a pochybuji,že by odmítl,pokud není v časové tísni.
Také jsem měl trochu obavy,jestli si na mě udělá čas. No a X5 je doma a ještě mě uhádal nezanedbatelnou slevu.
JaraXi, ještě jednou moooc díky a těším se na další spolupráci. :thumbsup:
pGb

#132 Příspěvek od pGb »

Nově předělán výfuk na jarax mod. Je to decentní, žádné hulvátství se nekoná a člověk už konečně slyší, že má V8. Neobtěžuje to vůbec při normální jízdě (žádná dunící plechovka). Díky. :potlesk: :potlesk:
laik

#133 Příspěvek od laik »

Opět pochvala, po "vstupním" servisu namontován LPG. Nic necuká, vůbec o něm nevím, takže co dodat? Čekačka na montáž LPG 2 - 3 měsíce, rád jsem počkal a rád počkám i příště.
Vedro

#134 Příspěvek od Vedro »

Musím se přidat ke spokojeným zákazníkům. S Jarou jsme vyjeli do Mnichova omrknout a případně koupit X3. Od Jary jsem dostal naprosto profesionální přístup - dovoz pohodlnou 7er, kompletní diagnostika a kontrola auta X3 na místě, vyjednání veškerých záležitostí a papírování u obchodníka a následný doprovod při převozu vozu zpátky do ČR.

Sečteno podrženo, stálo to za to, jsem klidnější protože auto odborně zkontroloval a mohu jen doporučit, prozatím má X3 šlape dobře a jsem velmi spokojen!
pGb

#135 Příspěvek od pGb »

servis převodovky, velké zlepšení + další opravy vyřešeny k mé spokojenosti
m1na

#136 Příspěvek od m1na »

Jarax se stará nejen o ta největší BMW, ale i o ta nejmenší. V Z4 zlobilo elektrické řízení, dle BMW na kompletní výměnu za 70 000 Kč. Nakonec na záchranu stačilo trocha pájení. Díky.
kawaman

#137 Příspěvek od kawaman »

Musím se připojit s pochvalou Jaraxe. Dopoledne jsem mu zavolal, že mám problém s altíkem, po telefonu mě navedl, co mám vyzkoušet a světe div se, chyběl asi kilometr a dojel bych až k němu na dílnu (cca 140km). No a ještě ten den kolem oběda mi byl altík vyměněn za jiný, co měl na dílně a já můžu směle dá hltat kilometry.
Obrovské dík, Jaraxi!
scoupe

#138 Příspěvek od scoupe »

Zdravím, tak taky musím pochválit přístup JaraXe při domluvě obhlídky vozidla. V sobotu jsem mu poslal inzerát a v pondělí jsme se jeli odpoledne na autíčko podívat. A už ho mám doma. Je opravdu vidět, že ty auto velice dobře zná. A má přehled o jejich neduzích.
Misanek

#139 Příspěvek od Misanek »

Tak taky musím přihrát jednu velikou pochvalu a zároveň poděkování jaraxovi za jeho ochotu řešit se mnou večer v devět po telefonu jeden zádrhel. A hlavně mě překvapila jeho ochota se o problému bavit a pomoci i v takovouhle dobu.
Nakonec to fakt byla naštěstí jenom cívka Jardo. Kdybych správně věděl, jak jsou číslované válce a nepopletl si banky, tak tě ani otravovat nemusím. Holt zkušenost jenom se šestiválcema, tam něni v tohle směru co posrat :lol:

Je to prostě dobré kořeň, i když mě některé ty jeho kecy tady někdy serou :twisted:

Ještě jednou díky moc Jardo! :wink:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od JaraX »

neboj, jednou budeš taky tak zkušenej že budeš taky srát spoustu lidí :D :D :D
Odpovědět