Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW servis JaraX - Olomoucko
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, Jarda byl ten co mě přesvědčil na sedmu , pujčil mě na týden svoji a okamžitě jsem zjistil , že to auto chci
Pomohl mě překonat i počáteční závady jako výměna benzinovýho čerpadla.....Jarda přijel v obleku (doslova) a pomohl mě před barákem vyměnit benzinový čerpado . Krom toho jsem u jeho asistence a pomoci natahal komplet audio kabeláž, komplet montáž dvojtých skel , zapojení Magicaru , zapojení zadního výhřevu, dokódoval mě BC atd.... 

musim přidat pozitivní zkušenost...
minulý víkend jsem se rozhodl, že udělám upgrade výbavy a vyrazim za JaraXem na dodělání hydrokufru...bohužel sme minule zjistili, že nám chybí víc dílů, které bohužel ani ze svých zásob JaraX nedá dohromady, auto jsem tam nechal a jel domu vlakem...
v týdnu přišly potřebné díly a v pátek sme se tam se Snejkem stavili auto vyzvednout, bohužel neměl JaraX přes týden tolik volného času se tomu věnovat...v pátek se to klukům nepodařilo rozhejbat...a tak sme na sraz do Malacek odjížděli Snejkovym autem asi kolem půl třetí ráno...
JaraX se do toho zakousnul...a v sobotu odpoledne mi psal SMSku, že se to podařilo zprovoznit
Takže až budete někdo chtít dodělat hydrokufr...radši než se v tom patlat...zajeďte za JaraXem
btw. bral jsem předtím i nějaký díly na sedmu a vpohodě
minulý víkend jsem se rozhodl, že udělám upgrade výbavy a vyrazim za JaraXem na dodělání hydrokufru...bohužel sme minule zjistili, že nám chybí víc dílů, které bohužel ani ze svých zásob JaraX nedá dohromady, auto jsem tam nechal a jel domu vlakem...
v týdnu přišly potřebné díly a v pátek sme se tam se Snejkem stavili auto vyzvednout, bohužel neměl JaraX přes týden tolik volného času se tomu věnovat...v pátek se to klukům nepodařilo rozhejbat...a tak sme na sraz do Malacek odjížděli Snejkovym autem asi kolem půl třetí ráno...
JaraX se do toho zakousnul...a v sobotu odpoledne mi psal SMSku, že se to podařilo zprovoznit

Takže až budete někdo chtít dodělat hydrokufr...radši než se v tom patlat...zajeďte za JaraXem

btw. bral jsem předtím i nějaký díly na sedmu a vpohodě

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
na http://www.jarax.net nabídka toho co se ted dá.