Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

7er vs ostatní prémiové vozy

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

Re: 7er vs ostatní prémiové vozy

#1201 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

10% je to, že sedma nespadla na ceně, že dokonce zdražila?
inspi1981

#1202 Příspěvek od inspi1981 »

Tvl, to budou deprese, no vlastně už začínám mít, z těch tvejch sraček
soukupadam

#1203 Příspěvek od soukupadam »

Jsem si precetl tu Filozofovu predpoved a normalne se bojim vylezt z baraku.
Jaris330D

#1204 Příspěvek od Jaris330D »

Filozofe a ted napis. Ze to byla jen prdel.? :roll: .
Protoze tohle je na nejaky bestsellerovi trhak "filozofova apocalypsa"
Jestli chces, tak ti muzu domluvit celou cisternu benzinu nebo nafty. Mamka dela v Bille, tak ti muzu zajistit kamion zradla.
Stepan1

#1205 Příspěvek od Stepan1 »

Ale já jsem se tě neptal na tvoje předpovědi, já jsem se tě ptal na to, jak si sám před sebou obhájíš, žes posledních X let hauroval, jak koupíš E65 v krizi a když teď krize přišla, jo, minulej čas, nenech se vysmát, tak kňučíš že bdue válka. Protože nevim jak třeba někdo jinej, ale já když si něco sám sobě slíbím a pak to nesplním, tak sem na sebe nasranej a vadí mi to. Tak by mě zajímalo, jestli si třeba nepřijdeš trapnej. Jakoby sám sobě :)
Filozof píše: O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ... stejně by se tu pár lidí ozvalo že je to nesmysl a pár lidí by bylo v depresích ... lepší nevědět.

Řeknu to ve zkratce co bych udělal mít hodně peněz.
Investoval bych do čehokoliv co jsem plánoval kupovat dalších pár let, tak ihned bych to nakoupil

TAK SI KUP TU E66 DOPÍČI UŽ NE :lol: :lol:

a udělal zásoby pro rodinu na 30-60dní jídla a energie alternativní jako jsou kamna tuhá paliva hlavně dřevo/uhlí.

Zejména doporučuju lidem co bydlí v bytech.
A zásoboval se.
Plus zásoby paliv do auta a techniku na zahradu minimálně pár set litrů paliva
Ty vole tak ty se chystáš na válku, nakupuješ žrádlo do zásoby a pak řešíš abys měl posečenou zahradu :lol: :lol: :lol:
benzín/nafta budou výpadky veškerého zboží v ČR i paliv během pár měsíců až 3let. Budou mít problémy fabriky i firmy které se uplně zastaví a některé zkrachují a odejdou pryč.... bude vlna vysoké nezaměstnanosti v průběhu roku 2021 - 2024.
Je listopad roku 2021. Nezaměstnanost je pod přizenou hladinou. Tak snad to v prosinci doženem.
Na ten zbytek už nemám. Každopádně ti můžu poradit, jak to řeší lidi, co mají hodně peněz. Jako reálně, ne z tvých pohádek V baráku trezor, v něm zásoby munice do krátkých palných zbraní a žijou si svůj život. Dokud není průser, není důvod se stresovat. A až bude vopravdovej průser, tak dva plný zásobníky jsou daleko lepší než plot a vovce na zahradě :lol: :lol:
jazet

#1206 Příspěvek od jazet »

Stepan1 píše:Ale já jsem se tě neptal na tvoje předpovědi, já jsem se tě ptal na to, jak si sám před sebou obhájíš, žes posledních X let hauroval, jak koupíš E65 v krizi a když teď krize přišla, jo, minulej čas, nenech se vysmát, tak kňučíš že bdue válka. Protože nevim jak třeba někdo jinej, ale já když si něco sám sobě slíbím a pak to nesplním, tak sem na sebe nasranej a vadí mi to. Tak by mě zajímalo, jestli si třeba nepřijdeš trapnej. Jakoby sám sobě :)
Filozof píše: O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ... stejně by se tu pár lidí ozvalo že je to nesmysl a pár lidí by bylo v depresích ... lepší nevědět.

Investoval bych do čehokoliv co jsem plánoval kupovat dalších pár let, tak ihned bych to nakoupil

TAK SI KUP TU E66 DOPÍČI UŽ NE :lol: :lol:

a udělal zásoby pro rodinu na 30-60dní jídla a energie alternativní jako jsou kamna tuhá paliva hlavně dřevo/uhlí.

Zejména doporučuju lidem co bydlí v bytech.
A zásoboval se.
Plus zásoby paliv do auta a techniku na zahradu minimálně pár set litrů paliva
Ty vole tak ty se chystáš na válku, nakupuješ žrádlo do zásoby a pak řešíš abys měl posečenou zahradu :lol: :lol: :lol:
benzín/nafta budou výpadky veškerého zboží v ČR i paliv během pár měsíců až 3let. Budou mít problémy fabriky i firmy které se uplně zastaví a některé zkrachují a odejdou pryč.... bude vlna vysoké nezaměstnanosti v průběhu roku 2021 - 2024.
Je listopad roku 2021. Nezaměstnanost je pod přizenou hladinou. Tak snad to v prosinci doženem.
Na ten zbytek už nemám. Každopádně ti můžu poradit, jak to řeší lidi, co mají hodně peněz. Jako reálně, ne z tvých pohádek V baráku trezor, v něm zásoby munice do krátkých palných zbraní a žijou si svůj život. Dokud není průser, není důvod se stresovat. A až bude vopravdovej průser, tak dva plný zásobníky jsou daleko lepší než plot a vovce na zahradě :lol: :lol:
Tu poslední větu jsem vždycky říkal bývalému kolegovi z práce, co s manželkou zakopávali konzervy na zahrádce pro případ pruseru, tak snad se mu nezkazily, je to už asi 15 let.

Filozofe nechceš sem na klub přihlásit toho vševědoucího kámoše? Mohla by to být zajímavá diskuze :lol: .
Jinak je mi teda jako asi všem tady líto, že když má přijít tvoje vzyvana krize, tak z toho nákupu nic nebude. Ale v roce 2025 bude líp, tak pak třeba.....
xaler

#1207 Příspěvek od xaler »

LukesE39 píše:Ja ti nevim, taky jsem se bal, jak se ta hnusna 65ka ze necely kilo bude srat.. A jako jo, je to tady, dneska me po cca 3/4 roce asi potreti spadla prevodovka do nouze. Po 3/4 roce jenom tankovani nafty (ano, mam tu fujky naftu), uzivani si pohodli a funkcni vybavy mne to spadlo do nouzaku a vyhodilo chybu DD. Tak jsem holt obetoval tech 621,- vc DPH, (tj. 0,621ká pro fildu) za novej regulator na altik.. jen teda jeste obetovat tu pul hodku casu a vymenit ho..
A jestli se nekdo popere o tu tvoji za 25.. Jako asi jo, ale dokazu si predstavit, co to bude zac ti zajemci.. :D pred tydnem jsem jednu docela nalozenou 745i koupil na dily za 27.. a jede, topi, bagy tomu nesvitej, logic funguje, lednice chladi, dokonce i CA funguje (ale jenom na jednech zadnich dverich).. jen teda vypada jak typickej ciganwagen. To ja jen, aby sis zbytecne s tema 25 moc nefandil a pak se nevztekal, jak ten hroznej kram ani nejde kloudne prodat, kdyz ho tak debilne vyrobili, zejo
Do nedávna jsme soutěžili kdo má dražší auto než xaler a teď se to zlomilo na kdo má levnější auto než xaler. Sežral bych ti, že jsi za to auto dal třeba 60, ale to co píšeš je hovadina. Co bude dál 760Li za 17 tisíc, plně pojízdná a ještě ti jí hodí do zásilkovny? To bys mi ten zesilovač mohl prodat tak za dvacet se zárukou 10 minut na vyzkoušení, pak ještě STVL za 7 a máš auto zadara.
Jarisi pravda tě sere co? Tak napiš v čem hrkáš do práce ty odborníku na BMW.
Filozofe, to je asi legrace dražší X5 s dvojnásobným nájezedem a s mrtvým automatem. V čem je teda lepší? Já ti moc nerozumím. Jel jsem se dvěma X5 a rozhodně nejsou horší než E65. Jedinej problém byl automat. Marně v paměti pátrám k čemu bych E65 mohl přirovnat.
ettore

#1208 Příspěvek od ettore »

Xalere, kdybys nebyl líný, tak si nejprve najdeš v historii lukeho příspěvky, abys zjistil, že nekecá. 8-)
xaler

#1209 Příspěvek od xaler »

Od doby co ten krám mám tak visím kvůli dílům v inzerci a nikde v Evropě se takový auto neprodávalo.
Michal595

#1210 Příspěvek od Michal595 »

Filozof odporucam nase stranka badatel..:zem a vek…a podobne budu sa ti pacit:))))odpadol som nechcel to pisat co nas caka aby neboli deprese…a drrrrb a4 hrozostraneho scenaru:))))
James745

#1211 Příspěvek od James745 »

Začnu nakupovat jídlo, dělat si zásoby, kokem baráku vykopu příkop a narvu ho krokoušema.. k tomu si přibalím nějakou Ar-15 a Glocka G43x ( " doporučuji ") ..možná i mossberga, když dojde na rabování a já to můžu pustit skrz dveře :D...

no to už bude příběh z nějakého postapokaliptického filmu... chce to zachovat chladnou hlavu a nemagořit. Hlavně nevěřit všemu co se píše na netu.. Já si třeba nic takového nečtu a jsem v pohodě ;)
James745

#1212 Příspěvek od James745 »

Zrovna jsem si vzpomněl si na rok 2012, kde se předpovídal konc světa. Vím, že jsem si na PČR přihlašoval Glock 17 a stál tam maňas s velkou sportovní taškou narvanou zbraněma. Měl tam Daniel defence, dvě brokovnice, CZ858 Tactical, nějaký ten Glock a revolver .357 a spouuuusty munice.. dokonce mě zval na chatu v horách, že se tam můžu ukrýt se svojí rodinou až to přijde.. Prý už měl domluveno více i lídí, kterým nabídl útočiště :D

Zde jde vidět, jak někteří blázní a čeho jsou schopni. Jen se prostě nekdo chytí
horan

#1213 Příspěvek od horan »

Filozof píše:Xalere něco po servisu spíše když už tu tvrdou X5.
Kdyby byla aspon měkká a pohodlná na to jak je velká ale já jel jednou na sraz BMW někde nad prahu už je to pár let a 4,4 V8 M62 motor v X5 a strašně mě ta první generace zklamala jak je to tvrdé auto.

Sice prej nejede ale motor stojí pár korun a servis je za pakatel toho motoru.
https://auto.bazos.cz/inzerat/142455162 ... 0i-lpg.php

Když už vybíráš auto raději pár korun připlat za slušnej stav a servis. Nevybírej to nejlevnější.

O předpovědi na další roky raději nebudu mluvit ... stejně by se tu pár lidí ozvalo že je to nesmysl a pár lidí by bylo v depresích ... lepší nevědět.

Investoval bych do čehokoliv co jsem plánoval kupovat dalších pár let, tak ihned bych to nakoupil a udělal zásoby pro rodinu na 30-60dní jídla a energie alternativní jako jsou kamna tuhá paliva hlavně dřevo/uhlí.
A zásoboval se.
Plus zásoby paliv do auta a techniku na zahradu minimálně pár set litrů paliva benzín/nafta budou výpadky veškerého zboží v ČR i paliv během pár měsíců až 3let. Budou mít problémy fabriky i firmy které se uplně zastaví a některé zkrachují a odejdou pryč.... bude vlna vysoké nezaměstnanosti v průběhu roku 2021 - 2024.
A at si šetří duchodci budou výpadky duchodů a plateb státu...
A bude vysoká umrtnost v ČR ... daleko vyšší než byla dosud 2022-2024.
Bude vysoká migrace našich lidí pryč z ČR která bude závislá na pomoci z venčí....
Bude vysoká rozvodovost v rodinách a rozpad tradiční rodiny...
Padne burza... a znehodnocení měny.
Výprodeje nemovitostí a méně nakupování a odchod studovaných lidí z čr za prací a životem ....atd.
Bude zde nové náboženství a nový lidé z jiných zemí ...

Pozitivní zlom přijde v 2025 kdy se začneme trochu oklepávat ale země bude uplně jiná jako dnes.
Střední třída extrémně schudne a život bude vypadat jinak.

Víc raději psát nebudu není to moc pěkné čtení. A není to z mé hlavy.
Nechci lidem dělat deprese...navíc vždy je možno že se to naplní jen z 50procent....
A je to předpověď kterou někdo dělal v 2017 na roky 2020 - 25 a roky 20-21 se naplnila z 90procent.
Proto se od toho distancuji ikdyž s těmi daty pracuji a přemýšlím co stím...

Ale jako jednotlivec bez velkého kapitálu toho moc nezmohu. :)

Kež by to nebyla pravda a bylo to jak v roce ještě 2000-2005.... a my si žili klidně... :)
Já si to tu jen ocituju pro příští generace. Aby se to nevytratilo.
martty

#1214 Příspěvek od martty »

Potřeboval bych nastřelit vývoj cen ocele, dřeva a cementu na další roky. Chodí nám poptávky na zakázky na ty roky zkázy a já nevím co s tím.. tady se evidentně vím, prosím o radu :lol:

Asi si z toho výběru potencionálních aut budu muset vybrat BMW, abych měl důvod sem chodit a dozvědět se opravdovou pravdu o fungování světa :lol:
horan

#1215 Příspěvek od horan »

Když jsme u toho, tak se přimlouvám za ceny stav. materiálu. Chci stavět garáž. Mám pozemek, povolení a i peníze, ale nemám cihly. A ani nedokážu dostat ceny od prodejců.
Jaris330D

#1216 Příspěvek od Jaris330D »

Xalere: jaka pravda ty debile. Jezdim Octavii 2 v kombiku, protoze do ni narvu stafle a mraky materialu. E66tku mam moc peknou na to, abych ji kurvil na stavbu a vozil tam stafle a material, ktery se tam nevejde. Na to neni urcena. Se sedmou jezdim kazdy den po praci do mesta, fitka, nakupy a delsi trasy. Mam ji 6 roku a je to jedine auto, ktere me nenutilo to zmenit. Kazdy auto je urcene na neco jineho.
To tvoje asertivni chovani a presvedcovat, ze je neco na hovno bez poradne argumentace . To ze jsi koupil nejvetsi pelech na planete ti nedava pravo se tu ani vyjadrovat. Tady nemas pravo ani dychat :lol:. Ja byt tebou, tak si zasiju prdel a jsem zticha, protoze ty tvoje sracky co tu meles nejsou ke cteni.
Nejsem zadny odbornik, ale jsem tu uz asi 10 roku a mam tak trochu prehled. Navic me hodne o X5tce vypravel Jarax a je tam daleko vic veci, co se muze posrat. Napis mu e-mail a rad ti odpovi.
xaler

#1217 Příspěvek od xaler »

Tak to je fajn, že se občas svezeš ve starým báwu. To ti dává právo mi tu nadávat a školit mě. Pokud chceš vytahovat kdo je tu dýl tak taky neuspěješ. Škutka je dobrá, máš tam sedačky, nebo tam jsou takový ty lavice co byly v motoráku? To jsi docela povýšil z dojetý fábie až na dvojkovou oktávku.
Jaraxe se ptát na X5 nemusím, ani jsi nepochopil ten příspěvek Až mi Jarax, nebo Snejk napíšou, že jsem největší debil tak se nad tím zamyslím. Od tebe to prostě nemá váhu, to snad pochopíš.
Je zbytečné se hádat, já nevěřím vám a vy mě. Na tom se nedá nic změnit.
Jaris330D

#1218 Příspěvek od Jaris330D »

A jako co, kdyz si koupim novejsi F, tak se svezu lip? Na Gckovou generaci fakt nemam. Tvoje urazky jsou fakt mimo. Jako kdyz to pise blb s IQ pod 80. Jarax ti to nenapise, protoze je az moc slusny. Ta Fabie neni vubec dojeta, ona bude jezdit v pohode dal, koupil si ji jiny remeslnik. Nestydim se za Octavii a akorat se ztrapnujes. Ja mam E66tku 6 roku a predtim jsem mel E46tku. U E66 si peclive vedu servisku a proste tam tyhle zavady, co mas ty neresim. Pred tim ji mel Klimmson a Don a ani jeden krom zesilovacu neresil hovna co ty. To auto ma najeto 245 000 km, ale ve skutecnosti asi 2* tolik a nic hroznyho se tam zatim nedeje. Same spotrebni veci. Motor pretesnen pred 9 lety a nikde ani kapka. Takze mam pravo se ke spolehlivosti k E66 vyjadrovat, ale ty fakt ne. Tu tvoji jebku bys neprodal ani za 20 000 kc, nenapada me, co by tam melo mit cenu ani na dily, kdyz tam nic neni a nic nefunguje.
LukesE39

#1219 Příspěvek od LukesE39 »

xaler píše: Do nedávna jsme soutěžili kdo má dražší auto než xaler a teď se to zlomilo na kdo má levnější auto než xaler. Sežral bych ti, že jsi za to auto dal třeba 60, ale to co píšeš je hovadina. Co bude dál 760Li za 17 tisíc, plně pojízdná a ještě ti jí hodí do zásilkovny? To bys mi ten zesilovač mohl prodat tak za dvacet se zárukou 10 minut na vyzkoušení, pak ještě STVL za 7 a máš auto zadara.
Jarisi pravda tě sere co? Tak napiš v čem hrkáš do práce ty odborníku na BMW.
Filozofe, to je asi legrace dražší X5 s dvojnásobným nájezedem a s mrtvým automatem. V čem je teda lepší? Já ti moc nerozumím. Jel jsem se dvěma X5 a rozhodně nejsou horší než E65. Jedinej problém byl automat. Marně v paměti pátrám k čemu bych E65 mohl přirovnat.
Tohle neni soutez, to ti jen osvetluju to, co tys asi doted nepochopil.. Nafta do kila neni nic svetobornyho, tech se vali vsude spoustu, to, ze je na predfl naftu dost vybavena je prijemnej bonus, ze bude takhle dlouho fungovat je i pro me trochu prekvapeni, ale prece jen, jel jsem to koupit osobne a aspon si to prohlidl.. A zapomnel jsem dodat, ze uz pri koupi nefungoval ASK. Nakrmil jsem nekoho triapullitrem a od ty doby to hraje bez problemu.. Ta 745i neni hovadina, nevim proc bych si to mel vymejslet, to auto je fakt hnusny, kdyz jsem s tim jezdil, abych vedel jak funguje a nefunguje, tak jsem se v tom docela i stydel.. Ale nebal se ze nedojedu :D a nainzerovana nebyla, kupoval jsem ji kousek za Prahou. Do konce prosince ma platnou STK, pak pujde pod kudlu. Ale klidne ti ten zesilovac prodam uz ted, a abys nerekl, ze jsem zid, dam ti ho klidne treba za desitku. Beres? STVL dostanes k nemu dostanes gratis, abys nerekl ze jsme na tebe vsichni osklivi.. Kdyby te jeste neco napadlo, dej vedet, 745ky mam dve.. ta druha je ale vybavove hodne o hovne, ale funguje taky cela. (stala 25, ale tomu neveris, vid?) ;)
Stepan1

#1220 Příspěvek od Stepan1 »

horan píše:Když jsme u toho, tak se přimlouvám za ceny stav. materiálu. Chci stavět garáž. Mám pozemek, povolení a i peníze, ale nemám cihly. A ani nedokážu dostat ceny od prodejců.
Ač jdu sám proti sobě, tak dle mých informací cihly nejsou problém v DEKu. Kutnar si namrdal předobjednávky jako kráva, protože to omezení výroby předpovídal a jeho konkurence (a její dodavatelé) teď reje držkou v zemi, protože co si budem povídat, když už někdo bere cihly, tak tam vezme i ten zbytek...

Obecně, ač to nerad uznávám, tak Kutnar hraje oproti ostatním ve svým oboru úplně jinou ligu. Lidi na prodejnách má absolutně vycvičený (a taky dobře relativně dobře zaplacený), jeho procurement se teda už bohužel chová úměrně tržní pozici, před pár lety už se pustili i do velkoobchodu, kterej jim díky jejich výtlaku slušně šlape, teď ten BEST... Imo nás v týhle branži čeká postupná "amazonizace" :?
Odpovědět