Tak se připojím s mýma zkušenostma.
760i mám 4měsíce. Chtěl jsem si udělat radost, splnit si sen.
Najeto 7000km, průměrná spotřeba 17. Jezdím tak 50/50 město dálnice.
Náklady na opravy zatím:
10000 zimní kola s gumama (příští rok koupím nové gumy)
1300 kabinové filtry
800 vzduchové filtry
1900 regulátory podtlaku na hlavách (nemusel jsem je měnit)
2300 svíčky (plus tři hodiny práce)
2500 olej v motoru s filtrem
7000 chip (spíš jen pro odblokování maximální rychlosti)
10200 kompletní výměna oleje v automatu s poplachem
9000 oprava ASK a Logic7 - výměna všech koncáků
1200 termostat
7200 nový píst hydrokufru (je dodávaný s olejem a novýma šroubama i olejem na dolití nádržky.)
čeká mi 10000 za lambda sondy.
Myslím, že mě spotřeba trochu klesne, neb ten termostat zůstával pořád otevřený, teplota motoru maximálně 75. A mě bylo divné, že se občas rozsvítí budíky.

Někdo se na něj už díval, ale dal ho tam zpět, ani těsnění nevyměnil, jen to oplácal červeným silikonem.
Při výměně kabinových filtrů jsem zjistil ulomené západky, někdo nevěděl, jak to sundat, tak to ulomil.
Při výměně svíček, co šroub to originál, takže jsem to všude sjednotil na původní. Jedna svíčka Bosch 11 svíček NGK, netuším proč.
Teď mi čeká přehrát sw v navigaci, nenajede a diagnostika mi hlásí chybný FW navigace.
Občas vypadává zvuk i po opravě, zkusil jsem jiné ASK a to fungovalo. Tak zatím to neřeším. Zkusil jsem i "vyzkratovat" optiku jiných jednotek, abych vyloučil právě je, takže vím, že je to ASK.
Mám popraskaný plast na středovém tunelu, jenže je to tmavé - piano lak, nikde jsem to zatím neviděl, taky budu řešit později.
Vypadává ACC, podle diagnostiky vyhřívání sensoru a někdy menší napětí sensoru, takže asi konektor zoxidovaný, vydrží do jara.

No a občas mi teď dělá to, že za jízdy hodí hlášku o sníženém výkonu motoru a jede jak na půl válců. Někdy stačí vypnout a znovu nastartovat. Ale většinou se znovu nastartovat nepovede a potřebuje nechat půl hodiny v klidu, pak jde normálně. Musím si připojit diagnostiku, udělá to jednou za 500 - 700 km. A je jedno, jestli jede dlouho, nebo chvíli, je studený či zahřátý.
Ještě to má mít údajně komfortní přístup (jen vzít za kliku), ale zatím se mě to nepovedlo nastavit. Na to musím mít chvilku čas, zatím jsem se nastavil jen "blbosti".
Jinak mám to co jsem chtěl a těším se na léto. Užívám si dálnice i město, je to úplně pohodové auto. S úžasným výkonem. Nic jiného nechci.

Maximálka v DE, tři dospělé osoby dle navigace 274km/h. Ale na zimních 18 gumách, proto se těším na léto a zkusím na letních 20.