Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze k eshopu

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#141 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.

.

jasny , to vi kazdy kdo si precte uvodni stranku... ale klubak dela neco pro klubaka , ne pro verejnost.. ale to mas fuk , ja mam na todle svuj nazor a nikdy v zivote mi jej nikdo nevyvrati , pro me tim , ze si to muze koupit kde kdo kdo neni clenem o.s. ... to absolutne ztratilo jakoukoli hodnotu...
jurasis

#142 Příspěvek od jurasis »

Speedy píše:Na tohle já osobně mám zcela jinej názor, BMW KLUB není jen občanský sdružení, ale klub majitelů a příznivců BMW.

No nevím, na trikách je logo o.s., ne BMW...

Edit: Proto si myslím, že by to mělo souviset jen s o.s.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od matal Moderátor »

jurasis píše:

No nevím, na trikách je logo o.s., ne BMW...

Edit: Proto si myslím, že by to mělo souviset jen s o.s.

V poslední době jsem stejného názoru.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Tuning

#144 Příspěvek od Tuning »

s tím oblečením to je slušný výkon...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#145 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tuning píše:s tím oblečením to je slušný výkon...

to teda jo na dnesni moznosti..... souhlasim
Tuning

#146 Příspěvek od Tuning »

no, nevím jak ostatní, já na to seru, buď mi pošlete peníze na účet nebo oblečení!!!! Ale to už je moc... teď jsem objednával klukům do práce cca 250 ks oblečení s vyšíváním loga firmy a trvalo to necelé 2 měsíce..
100RM

#147 Příspěvek od 100RM »

Tuning píše:no, nevím jak ostatní, já na to seru, buď mi pošlete peníze na účet nebo oblečení!!!! Ale to už je moc... teď jsem objednával klukům do práce cca 250 ks oblečení s vyšíváním loga firmy a trvalo to necelé 2 měsíce..

Oblecenie sa uz rozosielalo. Tebe to nedoslo ? Daj vediet matalovi.
7er. True definition of luxury. Yours.
Tuning

#148 Příspěvek od Tuning »

přehazujete si mě (nás) jak horký brambor, jeden tvrdí, že už se to rozeslalo, druhý "posílalo se jen kde byla komplet objednávka. komu něco chybělo-mikiny, tak to obstarává Speedy..
Kde to vázne nevím..
Matal" a třetí Speedy, radši ani nenapsal....takže v poho!!!
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#149 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal :roll:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od globusman »

Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal :roll:

Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#151 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

globusman píše:
Speedy píše:Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal :roll:

Nechápu, proč se Tuning tak ptá, když jsi všechny, kterých se to týká, informoval mailem...

Nevím, je klidně možné, že mu to nedošlo.
Tuning

#152 Příspěvek od Tuning »

tak to máte pravdu, že mi nic nedošlo!!!!!!!! :?: jinak bych nedělal tlaky :idea:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od matal Moderátor »

Speedy píše:
globusman píše:

Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
globusman
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od globusman »

matal píše:
Speedy píše:
globusman píše:[quote="Speedy"]Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal :roll:

Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám.. :wink:[/quote]

Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#155 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

globusman píše:
matal píše:
Speedy píše:[quote="globusman"][quote="Speedy"]Mikiny jsem byl dneska vyzvednout, takže to budu teď posílat. Bohužel se tu vyjadřují lidi, kteří si napamatují, co jsem už několikratá psal a říkal :roll:

Nedošlo mu nic proto,že jsem mu nic neposílal, kdybych mu posílal, tak bych označil v admin-eshopu odesláno a přišel by mu mail, aspoň to předpokládám.. :wink:[/quote]

Speedy měl na mysli, že mu nedošel ten mail, co posílal všem kvůli zdržení mikin...[/quote]

Přesně tak, radši to pošlu ještě jednou.
Bzuker

#156 Příspěvek od Bzuker »

jak je to se zásobami těch doplňků? jsou nějak omezené nebo když si něco objednám tak to může být hned odesláno?
azapoff

#157 Příspěvek od azapoff »

jak to vypadá s těma trikam jsou nejsou
100RM

#158 Příspěvek od 100RM »

trika si presvihol :-) Par poslednych kusov mam doma ja, nejake posielam na reklamaciu. Si z P4, tak sa vecer klido zastav (Michle) a mozes si nejake vybrat.
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět