Vopred sa ospravedlňujem za dlhý post, ale trochu som sa rozpísal a už som to potom nechcel mazať.
Pôvodne som chcel E38 (740i alebo 750i), ale po prečítaní všetkých vlákien som nadobudol presvedčenie, že E65 by mohla byť ešte lepšia voľba. Pri pohľade na ceny E38 vs. E65 a ich stave bol víťaz jasný, kašlem na "pradeda", chcem už "deda".
Keď som sa chcel uistiť o správnosti výberu, využil som ponuku JaraXa. Niekoľkokrát na fóre písal, že je možné prísť a E65 si "ohmatať". Tak som sa zastavil, majstri zrovna dokončovali 760Li a keďže sa menili brzdové kotúče a doštičky, bolo ich treba "zapiecť". Skúšobná jazda teda bola ostrejšia, ale aspoň som lepšie videl chovanie auta. Prehodili sme pár slov, sadol som si ešte do nepojazdnej 745i, vypočul aj V8 a šiel domov hľadať. Dlhšiu dobu sa mi nič nepozdávalo až jedna 750Li v Lotyšsku. Už som bol s JaraXom dohodnutý na výlete, že v Rige ešte nebol

V hlbinách internetu som ale zistil, že nesedia kilometre (o 100kkm) a na lotyšských stránkach to auto majiteľ predával o 1500€ lacnejšie, tak som to nakoniec odpískal.
Prešiel rok až mi padla do oka krásna (na fotkách) 750Li individual, cena síce cez môj psychický limit, ale pôvod ešte horší

Hneď ma napadlo, že JaraX má síce zjavne rád dobrodružstvá, ale do Rumunska pre sedmu asi nepôjde

Pár telefonátov s majiteľom, pár s JaraXom a nakoniec že to skúsime. Stále som si neni istý, či tam išiel kvôli sedmičke alebo sa viac tešil na Transfagarašan
Na kup sme Išli netradične 6er. JaraX sa celú cestu nevedel dobre naštelovať a nadával na sedačky, ja si hovorím aké su fajn... Dorazili sme v podvečer a išli sme rovno na obhliadku. JaraX presne vedel kam a ako pozrieť a aj za zhoršených svetelných podmienok. Tak sme všetko čo išlo pomačkali, posedeli, vypočuli L7 a ofuky sedačiek

Kontrola na diagnostike, najskôr neorigo, potom aj originál BMW. Najviac sa mi páčila kontrola gufier. JaraX sedel v aute, rýchlo pridal, bleskurýchle vyskočil z auta a už nasával dym z výfuku

Nasledovala krátka jazda. JaraX sekane zabrzdil, zpredu sa ozval škrípavý zvuk a vysvetluje, že treba vymeniť predné veľké ramená. Po jazde si nahlas hovorím, že sme mohli skúsiť ACC, JaraX na to že skúšal a fungoval. Hm OK, a čo FLA...? Tiež skúšal. No, nechápal som kedy to stihol, kedže sme sa celý čas bavili... Mali sme čas na premyslenie do druhého dňa, takže som JaraXa celý večer otravoval s otázkami, ale všetko rád vysvetlil. Všetky veci čo sme našli spísal a povedal koľko by to stálo. Schválne nehovorí svoj názor, či to kúpiť alebo nie. Necháva to na vás. Ráno začalo vyjednávanie a keď už to vyzeralo, že pôjdem domov naprázdno, tak majiteľ povolil. Až keď sme si potriasli tak sa JaraX vyjadril, že to bol dobrý kup. To ma konečne trochu upokojilo, dovtedy bol tajomný ako hrad v Karpatoch

Na druhú stranu sa mi to páči, nemaže zbytočne med okolo huby.
Potom už len pískanie gúm na točkách na Transfagarašane (mimochodom parádny zážitok, za to fakt ďakujem

JaraX šestku nešetril a išiel hranu

) a cesta domov. Vysielačka v aute a už som ladil sedačku s Logicom. Komfort oproti 6er je sakra veľký rozdiel, až sa tomu ťažko verí. Keď som sa pýtal, či sa o auto treba nejak extra starať, tak odpovedal, aby som hlavne jazdil, užíval si auto a o ostatné sa postará keď prídem na prehliadku. Super prístup, to som chcel počuť

Autíčko už sa nevie dočkať, kedy sa do neho JaraX pustí.
Toľko z nákupu. Nemám absolútne žiadnu výčitku čo sa týka nákupu. Vidno že ho to baví a je sám rád keď niekomu pomôže doviezť pekné auto. Z odbornosti JaraXa bol zaskočený aj majiteľ auta a že nabudúce už bude kupovať auto len s ním

Férové jednanie, ako sme sa dohodli na začiatku, tak to aj platilo aj napriek zmenám. Veľmi si vážim aj to, že kvôli mne (cudziemu človeku) nebol v nedeľu doma s rodinou, ale na diaľnici niekam preč. Zvlášť keď má tak málo času.
Takže JaraXovi veľké ďakujem, bez neho by som si E66 asi nikdy nekúpil.
Odkaz na blog s opačnej strany:
http://blog.jarax.net/index.php/12-pres ... iu-pro-e66