Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Březůvky 2

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
darmon
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od darmon »

notyvole co to mas za psychadelickou ikonu, lopolo ?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#142 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:notyvole co to mas za psychadelickou ikonu, lopolo ?

kvakavouckou :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od darmon »

a jedem, a diskuzi uplne offtopic, at se zejtra ti co to sjizdej rano z prace pekne vyvztekaj, ze to musi cist
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#144 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

darmon píše:
Lukas H. píše:
LOPOLO píše:[quote="darmon"][quote="Lukas H."][quote="darmon"]mrdat stary baby do chlupaty prdele, jedu na voba dny.

Dost casto pouzivas slovo mrdat, delas to nebo vo tom jen kecas? :lol:
chapu kam tim smerujes, neboj se zeptat narovinu ze s tim potrebujes poradit. Prijed do Prezuvek, proberem to nejdriv teoreticky abys vedel jak na to a kdyztak se slozime na bordel aby sis to vyzkousel i v praxi. Kazdej s tim jednou zacne a vek na to uz mas 8)

LOOOOOOOOOOOOOOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Jj :lol: :lol: :lol: Darmon kdyz se zhuli tak je snim i sranda... :D[/quote]Tak se taky nekdy zhul, treba bude konecne i sranda s tebou 8)[/quote]

On je rozdil mit srandu z nekoho a z neceho... 8)
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#145 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No ty woe,to zas bude hustý .... už se těším na to jak mě Lopolo nazve komunistou,já ,kterému ve škole dávali poznámky za to že propaguju západní německo a ameriku :mrgreen:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od darmon »

Obrázek
Obrázek
Martinéz

#147 Příspěvek od Martinéz »

kurva, takovej zkurovaci vejkend se nabizi a ja zatahuju do nesmyslu.. :oops:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#148 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

:oops:
Přílohy
zilina2.jpg
zilina2.jpg (61.89 KiB) Zobrazeno 791 x
Jani
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Jani »

..tak tady je to mazec :woot: :lol: 8O :lol:
(co slovo to perla, obzvláš? tady pan darmon :lol: :lol: )
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

darmon píše:a jeste bych moh navigovat jako minule a dojeli by jsme nekam az do olomouce a ja jak byl zhulenej tak sem to furt svadel na Jawaka kterej za to nemoh, chudak jeden

Chudák je jen ten, co se nemůže vysrat, voe :wink:
Ještě bych tě chtěl zažít jako zhulenýho řidiče, to by jsi dojel tak akorát do řiti :D
Martinéz

#151 Příspěvek od Martinéz »

Jawak píše:
darmon píše:a jeste bych moh navigovat jako minule a dojeli by jsme nekam az do olomouce a ja jak byl zhulenej tak sem to furt svadel na Jawaka kterej za to nemoh, chudak jeden

Ještě bych tě chtěl zažít jako zhulenýho řidiče, to by jsi dojel tak akorát do řiti :D

ja jezdim jako buh a neni to zridka.. 8)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od darmon »

Jawak píše:

no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od Leni Čestný člen »

darmon píše:no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu

a co to hulis za modely? :lol: me se vetsinou ridi v pohode az na to ze nekdy najednou zjistim ze jedu desne opatrne az temer stojim :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od darmon »

Jani píše:..tak tady je to mazec :woot: :lol: 8O :lol:
(co slovo to perla, obzvláš? tady pan darmon :lol: :lol: )
:thumbsup: :bigups: 8) :sigh: :tongue: :tongue: :rockedover:

to je ale krasnoucky obrazkovity vzkazicek, heeby heeb
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

darmon píše:a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu

To si dokážu živě představit, jak tam bludí nějaká 32ka a točí se pořád na jednom místě :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od darmon »

Leni píše:
darmon píše:no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu

a co to hulis za modely? :lol: me se vetsinou ridi v pohode az na to ze nekdy najednou zjistim ze jedu desne opatrne az temer stojim :lol:
to je jednoduchy, prijed trochu spalit a uvidis jak se ti pojede domu
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od Leni Čestný člen »

darmon píše:
Leni píše:

ok to beru :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od darmon »

Jawak píše:
darmon píše:a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu

To si dokážu živě představit, jak tam bludí nějaká 32ka a točí se pořád na jednom místě :lol:
jel jsem firemnim pezotem takze jsem musel radit, :evil: nehlede na to ze se to rozjede na 190, (ono to teda umi vic ale uz se to nebezpecne houpe, takze jediny misto kde se da jet pres dveste z brna do prahy je na sedesatymsestym kde je dlouha rovinka z kopce. s tim to vsude trva pomalu :evil: a objizdel jsem drazdany a hledal unikovou cestu, fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. Po trech hodinach v tomhle odpolednim provozu kde jeli lidi z prace bydlet do tech prdeli jsem videl pristavat letadla docela blizko a jel smerem k nim ze tam bude letiste a z nej cesta a cedule. Vsechny ostatni cedule totiz byly na naky bezvyznamny prdele, jo nemel jsem mapu, takze jsem nevedel kam jet, ani v ktery casti drazdan mam tu krizovatku ocekavat, nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal....holt tu pripravu jsem podcenil.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od darmon »

Leni píše:
darmon píše:
Leni píše:[quote="darmon"]no to zazit nechtej, jako minule kdyz jsem byl v nemecku jsem si pred cestou zahulil aby mi to lip utikalo precejen to je az na par kilaku po nemecku hodne moc po dalnici z prahy do hannoveru a bloudil jsem nekolik hodin v drazdanech a byl jsem uplne v pici a nedokazal z toho mesta odjet na spravnou stranu

ok to beru :D[/quote]tak se seber a prijed a pohni sebou dokud je co kourit hehehe
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Leni Čestný člen »

darmon píše:objizdel jsem drazdany a hledal unikovou cestu, fakt jsem se motal po takovejch vilovejch ctvrtich a ruznych prdelich a kazda cesta ven z mesta byla typu do naky posrany vesnice, rozhodne tim smerem to nevypadalo ze by bylo krizeni dalnic do berlina a lipska. Po trech hodinach v tomhle odpolednim provozu kde jeli lidi z prace bydlet do tech prdeli jsem videl pristavat letadla docela blizko a jel smerem k nim ze tam bude letiste a z nej cesta a cedule. Vsechny ostatni cedule totiz byly na naky bezvyznamny prdele, jo nemel jsem mapu, takze jsem nevedel kam jet, ani v ktery casti drazdan mam tu krizovatku ocekavat, nezap sem si roaming na telefonu tak jsem se nemoh ani nikomu dovolat o pomoc, a kdyz jsem se lamanou nemcinou doptal na cestu tak mi bylo receno ze jsem tak beznadejne daleko ze mne rekli zhruba cestu a v tech mistech at se doptam dal....holt tu pripravu jsem podcenil.

to zase muze rict malokdo ze ma objety cely drazdany :lol:
Odpovědět