Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e65 vs e60 - rádce při koupi

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
RomanM3

#1421 Příspěvek od RomanM3 »

Nejsem z toho moudrý o jaké auto jde.
Ale tři isofixy jsem taky ještě neviděl....možná v nějakém mpv typu galaxy nebo podobně....Ale to než něco takového to raději ten R-kovy mergl
Jaris330D

#1422 Příspěvek od Jaris330D »

Tři sedačky těžko. Bratr má s těma výstuhama a tři se tam nevejdou. Spíš bych volil jiné auto. Osobně Mercedes R nebo Galaxy, S-max, Transportér. Nic jiného mě nenapadá. Sedma je široká, ale na tři sedačky to není. Jediné, co je dobré, tak když jedeme 4 dospělí s jedním cvrčkem, tak uprostřed sedí prcek v sedačce a po stranách dospělí.
Filozof

#1423 Příspěvek od Filozof »

zajimavé do 1er vlezou v pohodě 3 děti dozadu ...a do 7er nevlezou ???

tak je o pul metra více místa přeci.
:lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1424 Příspěvek od JaraX »

tak jde o to jakou máš sedačku, pokud máš nějakou za litr tak dáš asi 3 vedle sebe, ale já na sedačce nešetřil, mám nějakej Cybex za 8k a ani nesklopim loketku
Filozof

#1425 Příspěvek od Filozof »

nene ROMER a ne já ale kolega s BMW 1er co mi posílal fotky sám jsem tomu nevěřil ale vlezou tam na pásy 3kusy jak do 1er tak do 5er e61.

Takže vlezou jen vědět jak to tam dát to je vše.
Přílohy
3x sedačka
3x sedačka
3.JPG (95.11 KiB) Zobrazeno 530 x
Filozof

#1426 Příspěvek od Filozof »

tady z jineho uhlu 3x autosedačka :D
Přílohy
3x sedačky BMW.JPG
3x sedačky BMW.JPG (105.86 KiB) Zobrazeno 654 x
Pilsner

#1427 Příspěvek od Pilsner »

Tri deti bych do sedmi nerval,poridil bych nakej van...
RomanM3

#1428 Příspěvek od RomanM3 »

Jenže já nechci van protože to má šílený jízdní vlastnosti. To raději suv kde se dobře jízdní vlastnosti ani neočekávají. Nebo znáte někdo van s dobrými jízdními vlastnostmi? Co se chová trochu normálně na cestě?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1429 Příspěvek od JaraX »

u vysokých aut aby to mělo rozumný jizdní vlastnosti tak potřebuješ aktivní stabilizatory, u BMW dynamic drive, u mercedesu ABC,
Rklasse ale ABC nemá, u BMW má DD X5 E70, s tím se pak svezeš, ale to je tak investice 4kil za takové auto, E53 má naprd jizdní vlasnosti.
no už ted vidím že nechci víc jak dvě děti :)
Jaris330D

#1430 Příspěvek od Jaris330D »

S Galaxy se nejezdí špatně. Ono je to normální rodinné auto. Bratr má sedačky s bočníma airbagama od Römera a ty bys tam nedal. Já když jedu v sedmě s prckem, tak jezdím normální jízdou. Žádné blbnutí a krouhání zatáček. Mně by Galaxy stačilo, podvozkově je to povedené auto. Ford obecně má po BMW nejlepší podvozky.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#1431 Příspěvek od JaraX »

to nevím teda :D
něco jsem s fordama najel a podvozek je spíš želé, hlavně žadný EDC, žadnej DD
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#1432 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Tak tam je to daný koncepcí. Poslední zadokolka byla Sierra. Já najel s Mondeama I a II přes 400 tis. km a z předokolek v té době to bylo jedno z těch nejlepších
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jaris330D

#1433 Příspěvek od Jaris330D »

JaraX píše:to nevím teda :D
něco jsem s fordama najel a podvozek je spíš želé, hlavně žadný EDC, žadnej DD

EDC a DD to nemá, ale co se týče surového podvozku, tak je povedený. Ford Focus byl srovnáván i s podvozkem trojkového BMW. Prostě tohle se jim povedlo. Mám to od kluků, co jezdí rally. Ten kluk měl BMW M3, Focus ST, Audi RS4 - 6, Mondeo ST. Není to žádný amater a vyhrál hodně závodů. Takže když srovnával E46tku a Focuse, tak říkal, že to není zas tak velký rozdíl. Jedno z nejlepších. Zajímalo by mě, jak by dopadl závod Focus ST vs sedma s dd a EDC. Tam půjde spíš o hmotnost.
Filozof

#1434 Příspěvek od Filozof »

Focus ST a BMW 7 je srovnávání jabka s hruškama.

Focus ST možná s 330Ci a podobně ale jistě ne vlajkovou loď BMW 7.

1.3tunové auto vs 2.3tunové auto no nevím po rovince 7er ujede ale zatáčky budou vyrovnané nebo focus ujede mírně ... muj tip ale srovnávat auta uplně jiné kategorie není moc košér.
Pilsner

#1435 Příspěvek od Pilsner »

kua to všichni musite mit v autech edc a podobný sracky... to je jak kdyby ste jinak neumeli ridit... dřív nic takového nebylo a nikdy sem nemel s jezdením problémy... at uz v zime ci v lete.

s detma stejne zavodit nebudes,takze bych spise koukal třeba na spotřebu, spolehlivost, prostor v aute. fordy nemam rad, ale galaxyho bych se nebal, rencek espace, jsou sity motory, svezení super, ale chce to az novejsi motor , ty první padaly...

vybiral bych něco takového

nebo něco v kombi.

P.
RomanM3

#1436 Příspěvek od RomanM3 »

ano s detma nezávodíš, s detma jezdís pijánko...to souhlasím....s detma jezdím rychle max na dálnici kde je prostor, když je prostor. s detma na to slapnu jen když potřebuju rychle predjet ale do zatáček se to pak musí nabrzdit už a zas jedeš pijánko protože jinak jsou velký účty za čištění interieru od ruzných tělních tekutin a zbytků nestrávené stravy!
ALE: s detma nejezdím přeci pořád :twisted:
vlastnemec

#1437 Příspěvek od vlastnemec »

Pilsner píše:kua to všichni musite mit v autech edc a podobný sracky... to je jak kdyby ste jinak neumeli ridit... dřív nic takového nebylo a nikdy sem nemel s jezdením problémy... at uz v zime ci v lete.P.

No asi toho o EDC moc nevíš, auto Ti nedrncá jelikož si spočítá po jaké silnici jedeš a podle toho se naladí tvrdost DD náklony v zatáčkách plus nerovnosti v přímé jízdě, děti a jejich žaludky a následně tapece tyto funkce dost ocení :D
Jaris330D

#1438 Příspěvek od Jaris330D »

Teď jsem zkoušel projet pár zatáčet a na tak těžké auto to šlo. Spíš jsem byl omezen zimníma pneumatikama. Ta hmotnost auta je znát. S letníma to vyzkouším v létě :).
RomanM3

#1439 Příspěvek od RomanM3 »

Většinou jezdím v klidu. Z nějakého závodění jsem už vyrostl. Dyť mám e39 na comfortnim podvozku.mám tam sice nové šachty tlumiče a i nějaký polyuretan se najde na podvozku ale kdo jste to auto měli víte ze žádná zavodnicka to není.myslím ze e65 s dd bude sedět možná i líp.
Jde spíš o to mít výkon na bezpečné predjeti a na rychle přesuny na dálnici. Ale jinak je to spíš o pohodlí svezení. Hlavně když vezu rodinu sebou
Pilsner

#1440 Příspěvek od Pilsner »

vlastnemec píše:
Pilsner píše:kua to všichni musite mit v autech edc a podobný sracky... to je jak kdyby ste jinak neumeli ridit... dřív nic takového nebylo a nikdy sem nemel s jezdením problémy... at uz v zime ci v lete.P.
No asi toho o EDC moc nevíš, auto Ti nedrncá jelikož si spočítá po jaké silnici jedeš a podle toho se naladí tvrdost DD náklony v zatáčkách plus nerovnosti v přímé jízdě, děti a jejich žaludky a následně tapece tyto funkce dost ocení :D

myslel sem to trochu s nadsázkou... jasne ze je to fajn tyhle kokotiny...mysleno tak ze dřív tohle nebylo tak rozsirene a nikdy se mi spatne nejezdilo...

u rodinyho auta bych asi resil jiny věci.¨

ja ted momentalne resim stejny problém. auto na decko pro ženskou. van se mi taky moc nelibi,hlavne není pro me vyber. rencka nesnasim, forda nemusim a o VW se nebudu vyjadřovat :lol: , no ato mi moc moznosti uz nezbyva.
takze nejspíše poridim AR v kombi, sportovni, na silnici drzi perfektne, kocar se vejde,atd. AR sem mel a byl sem s tim vždy spokojen.

P.
Odpovědět