Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e65 vs e60 - rádce při koupi
Ja som bol minule s kamaratom kupovat 525 e60, konecne som sa na tom viezol, a teda to je oproti sedme ako fabia, interier uplne hnusne plasty presne ako v 1tkovej fabii, hrozne su tie dverove tapacire, a bol to interier bez drevodekoru a vyzeralo to podla mna hrozne, dalsia vec co sa mi nepacila paka automatu na klasickom mieste, uplna zbytocnost, sedma to ma super urobene, vdaka tomu ze volic je za volantom je tam vela miesta na ine veci. Dalsia vec priestor vzadu fakt maly (mam 190cm). Ked som sadol za volant citil som sa oproti sedme tak stiesnene, vsetko sa mi zdalo take natlacene na seba. Kamarat co ju kupoval tiez skonstatoval ze to je uplne ina liga.
Ako nevravim ze 5ka je zle auto, je to dobre auto ale v porovnani s octaviou alebo passatom, ale nie v porovnani so sedmou, ked stoji navyse rovnako penazi, tak nevidim dovod ist do 5ky vobec, este ked aj motory aj prevodovku su rovnake, takze aj servis je rovnaky.
Ako nevravim ze 5ka je zle auto, je to dobre auto ale v porovnani s octaviou alebo passatom, ale nie v porovnani so sedmou, ked stoji navyse rovnako penazi, tak nevidim dovod ist do 5ky vobec, este ked aj motory aj prevodovku su rovnake, takze aj servis je rovnaky.
Cusik panove, onehda mi tu nekdo neveril ucet z cartecu za umyti auta a ja dotycnemu slibil fotku faktury... Vzdycky jsem si na to vzpomnel, kdyz jsem nebyl a tak jsem to doted neposlal... Mam ted v ruce novou fakturu a je to tam samozrejme znova.... Priznejte se, kdo chtel dukaz misto slibu?
nejsem si jist, ale myslim, ze to mohl byt uzivatel matiz?? Tak ci tak, at mi dotycny pinkne sz s emailem a ja tu fotku poslu 
Omlouvam se za OT

Omlouvam se za OT

- vlastnemec
Na strankach LPG Vanek jsem narazil na toto foto montaze LPG, kde to vypada, ze nivo kompresor se vejde vedle LPG nadrze a nemusi tedy prekazet v kufru? Je to mozny, takhle namontovat?
pokud bys dal 680/270-73L tak by to šlo ale myslím že 30l stojí za to mít kompresor v rohu kufru nebo u jednotek v kapse, další možnost co jsme dělali je na spodek plata, tak jsme to ted dělali jednomu zakaznikovi, tak pak dodam foto.zzeli píše:Na strankach LPG Vanek jsem narazil na toto foto montaze LPG, kde to vypada, ze nivo kompresor se vejde vedle LPG nadrze a nemusi tedy prekazet v kufru? Je to mozny, takhle namontovat?
http://www.lpg-vanek.cz/fotogalerie/ind ... /E65-750i/
Pise tam 80l nadrz a jestli je v tom rohu kompresor (asi jo, pac k tomu vede svazek), tak tech 80l neni zase tak malo (ted funguju u e38 s 85l a pri vyssi spotrebe nez by byla u N62). Samozrejme rozumim vyhode u 103l nadrze. Ale ani tento zpusob se mi nezda uplne spatny. Servis baterie bude lepsi nez u 103 nadrze a kompresor bude skoro na puvodnim miste a nebude tak slyset. Na spodu plata se bojim, ze bude "kecat" Logicu do prace. Na fotky rad kouknu.
Pise tam 80l nadrz a jestli je v tom rohu kompresor (asi jo, pac k tomu vede svazek), tak tech 80l neni zase tak malo (ted funguju u e38 s 85l a pri vyssi spotrebe nez by byla u N62). Samozrejme rozumim vyhode u 103l nadrze. Ale ani tento zpusob se mi nezda uplne spatny. Servis baterie bude lepsi nez u 103 nadrze a kompresor bude skoro na puvodnim miste a nebude tak slyset. Na spodu plata se bojim, ze bude "kecat" Logicu do prace. Na fotky rad kouknu.
- vlastnemec
Ja toho Vanka uvadim jen kvuli umisteni kompresoru, protoze me to zaujalo a ani jsem si nebyl jisty, jestli to kompresor je. A nechci ten kompresor mit umisteny tak, jak jsem zatim videl, protoze chci vozit i rezervu, takze abych dal pak do kufru aspon igelitku s rohlikama
Az teda vubec poridim to auto 

to je jasné přeci místo kola jde použít cokoliv třeba větev
Tak se pak nedivte až potkáte majitele Fka a místo rezervy bude mít toto.
https://www.stream.cz/chybamaseclovekuc ... ijte-vetev
no ono se není co divit když není rezerva vymýšlejí někteří pěkné věci.
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-prah ... simne.html

Tak se pak nedivte až potkáte majitele Fka a místo rezervy bude mít toto.

https://www.stream.cz/chybamaseclovekuc ... ijte-vetev
no ono se není co divit když není rezerva vymýšlejí někteří pěkné věci.
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-prah ... simne.html
Tak si myslím že jsou 3 možnosti a i Fko nabízí rezervu a člověk si muže vybrat.
Bud má RUN FLAT pneumatiky a dojede v pohodě do cíle i s dírou jako ementál. Nebo má pojištění jak zminoval JARAX asistenci.
Případně mít v autě lepící sadu a v případě velkých problémů, že to nepomůže věří, že bude v dosahu servis kterej mu nějaké kolo či pneu prodá nebo půjčí. To se většinou stává jednou za x let že by byla díra opravdu veliká.
Bud má RUN FLAT pneumatiky a dojede v pohodě do cíle i s dírou jako ementál. Nebo má pojištění jak zminoval JARAX asistenci.
Případně mít v autě lepící sadu a v případě velkých problémů, že to nepomůže věří, že bude v dosahu servis kterej mu nějaké kolo či pneu prodá nebo půjčí. To se většinou stává jednou za x let že by byla díra opravdu veliká.