Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kupujeme e65
asi tak. Snejk také nemusí naftu, ale naftáky dělá. Dokonce opravuje všechny BMW i 5er... Prostě je to práce.
Mě se taky nelíbí Nette mrdka a Drupal shit, ale protože to klient platí májí v tom weby. JaraX je na tom asi hodně dobře, když si může vybírá ;-)
Mě se taky nelíbí Nette mrdka a Drupal shit, ale protože to klient platí májí v tom weby. JaraX je na tom asi hodně dobře, když si může vybírá ;-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
dneska jsem to se Snejkem srovna řešil, u něj zase lidi brečí na termíny, ale vezme to, já to radši odmítnu a budu mít lepší termín, už tak máme do konce května full
tesil zajimalo by mě jak to v tom brně dělají že stíhaj.
jak řekl dneska Snejk,
odmítneš zákazníka = je nasranej,
řekneš mu že naftová pětka je nahovno = je nasranej
čeká 2 měsíce = je nasranej,
lidem je těžký se zavděčit, já nevím co bych pro ty zákazníky měla dělat víc, vlastněmec by mohl vyprávět (jeho žena se mi stará o zdraví), jaký to je dělat denně 14-18hodin
jak řekl dneska Snejk,
lidem je těžký se zavděčit, já nevím co bych pro ty zákazníky měla dělat víc, vlastněmec by mohl vyprávět (jeho žena se mi stará o zdraví), jaký to je dělat denně 14-18hodin
- vlastnemec
hurvajs77 píše:asi tak. Snejk také nemusí naftu, ale naftáky dělá. Dokonce opravuje všechny BMW i 5er... Prostě je to práce.
Mě se taky nelíbí Nette mrdka a Drupal shit, ale protože to klient platí májí v tom weby. JaraX je na tom asi hodně dobře, když si může vybírá
A jaká je čekačka u Snejka? Pokud jsem zavalený prací, tak nebudu slibovat, něco co nemůžu splnit, klobouk dolů za odmítnutí, jiní by Ti budou slibovat hory dolly a ještě servisák který nemá do čeho píchnout a veme Tě hned aniž by Tě už znal je hodně podezřelej, ti dobří jsou zavalení prací a toto platí u všech profesí.
Mozna by neskodilo trochu ucty k tem, co forum udrzuji a znalostne posouvaji dal. Pouziti slova "prosim", kdyz neco chci, taky neni zakazane, namisto stekani pozadavku a kecy typu jak to, ze na me nemas cas, kdyz na jine ano.
Kdybych delal servis, tak bych ani zdaleka nemel s nekterymi tolik trpelivosti a z fleku bych je poslal do....BMW servisu, aby je pruvan v penezence vylecil.
Kdybych delal servis, tak bych ani zdaleka nemel s nekterymi tolik trpelivosti a z fleku bych je poslal do....BMW servisu, aby je pruvan v penezence vylecil.
tesil píše:U Jaraxe je zajimavy, ze je tak zavalenej praci, ale na forum ma cas psat porad. Treba muj mechos, kdyz mu zminim forum, tak jen odpovi, ze na takovy picoviny nema cas.
pro Tvé info, chodím do dílny denně v 6:00, ted je 18:18, sedím v F11 kterou mám napichlou na diag a čekám až mi dojede test a mám houby co dělat, za 10min to bude hotovy, nudím se tady, kolega už šel davno dom, ja si nemam s kym povídat, tak odpovídam na maily, sz, dotazy na foru, todle se mi stane několikrát denně, odejít nemužu, ale nic dělat taky ne.
není vůbec zač,
možná to vyzní že jsem zlej, že někomu přeju poruchy, problémy apod, ale to není pravda, BMW je můj život, obětoval jsem těm autům vše, ale jsem rád za svůj život ve jménu BMW, lidem se snažím pomoct, né je naštvávat, nebo zrazovat od něčeho dobrýho, chci aby lidem ty auta sloužily, aby ty majitel hýčkali, aby se všichni vraceli s usměvěm od ucha k uchu, né aby to museli ti lidi pořád spravovat. vzhledem k marži na dílěch apod se na naftových pětkách dá vydělat nejvíc penez, ten kdo dělá jen tydle auta bude mít jiný zisky než mi co se tady hrabem v sedmičkách,ale o penězích todle není, je to o srdci.
a jsem rád za každýho hurvazje který dostanu od nafty k benzínu (LPG) a on řekne je to super, spoustu lidí jsem dostal z pětek na sedmičky a spousta lidí si chrochtá a určitě to nedělám kvuli servisu, ja chci at jste kluci spokojení.
možná to vyzní že jsem zlej, že někomu přeju poruchy, problémy apod, ale to není pravda, BMW je můj život, obětoval jsem těm autům vše, ale jsem rád za svůj život ve jménu BMW, lidem se snažím pomoct, né je naštvávat, nebo zrazovat od něčeho dobrýho, chci aby lidem ty auta sloužily, aby ty majitel hýčkali, aby se všichni vraceli s usměvěm od ucha k uchu, né aby to museli ti lidi pořád spravovat. vzhledem k marži na dílěch apod se na naftových pětkách dá vydělat nejvíc penez, ten kdo dělá jen tydle auta bude mít jiný zisky než mi co se tady hrabem v sedmičkách,ale o penězích todle není, je to o srdci.
a jsem rád za každýho hurvazje který dostanu od nafty k benzínu (LPG) a on řekne je to super, spoustu lidí jsem dostal z pětek na sedmičky a spousta lidí si chrochtá a určitě to nedělám kvuli servisu, ja chci at jste kluci spokojení.
Za mě čekačka v podstatě není :-) Domluvím se Snejkem, přijedu a je.vlastnemec píše:A jaká je čekačka u Snejka? Pokud jsem zavalený prací, tak nebudu slibovat, něco co nemůžu splnit, klobouk dolů za odmítnutí, jiní by Ti budou slibovat hory dolly a ještě servisák který nemá do čeho píchnout a veme Tě hned aniž by Tě už znal je hodně podezřelej, ti dobří jsou zavalení prací a toto platí u všech profesí.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Nikdy jsem neřekl, že LPG je super. I teď jsem proti LPG a v autě bych ho nejraději neměl. Prostě tam nepatří - pokud není z výroby. Jediné co mluví pro LPG je cena na 1km. Teď jezdím podle Spritminotoru.de za cca 50% ceny v benzínu. Jo, a neber si moje jméno do huby... :-DJaraX píše:a jsem rád za každýho hurvazje který dostanu od nafty k benzínu (LPG) a on řekne je to super
Je samozřejmě dobře, že je tu učitá osvěta, ale promiň JaraXi, někdy mi přijdeš jak malej kluk, kterýmu ukradli bábovičky na pískovošti. Naft. motory jsou podle tebe mrdky všechny, 5er v podstatě taky. Každý má své preference, já bych nejraději psal weby v .NET, ale musím je pro určité klienty psát v PHP Drupalu a rozhodně je za to nesoudím. Sice si vybrali jednu z největších sraček na trhu, ale je to jejich volba.
Ještě jsem zapoměl, další auto bych rád opět benzín, ale 760Li a ne proto, že to je benzín nebo nafta, ale protože V12 je prostě krasný zvuk a osobně ho považuji za krále motorů (ikdyž to nebude už klasická atmosféra). Pokud by se dělal V12 v naftě, možná bych o ní uvažoval - nemám žádnou špatnou zkušenost s naftou

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
JaraX píše:dneska jsem to se Snejkem srovna řešil, u něj zase lidi brečí na termíny, ale vezme to, já to radši odmítnu a budu mít lepší termín, už tak máme do konce května full
jak řekl dneska Snejk,
Odmítnutí zákazníka - pokud je nasranej za odmítnutí má nabídnout prachy a přeplatit někoho jinýho ve frontě

Řeči o tom jak je naftová pětka na hovno - sorry, ale proč tohle musíš všem cpát? Sám vidíš, že to hodně lidí sere, ne? Proč tedy furt všem vnucovat svoje preference? Většina lidí jezdí v horším autě než je naftová pětka... Já v tom jel a vůbec by mi nevadilo to mít. To, že víš o bramborácích první poslední přece neznamená, že to musíš furt hanit, ne? Kdybych k tobě jezdil s 530d na servis (kdybych měl pětku a kdybys servisoval pětky a kdybys servisoval nafty

Čekání 2 měsíce - sorry, ale dva měsíce čekání je prostě moc... Jasně, ne každá oprava je na pár hodin, ale pokud 2 měsíce auto stojí v servisu tak je něco špatně. Nemusí to být nutně chyba servismana (čeká na díl, nemoc, vykradená dílna nebo nevim co apod.), ale 2 měsíce čekání podle mě nejsou snadno akceptovatelné, to se nezlob. Resp. 2 měsíce jsou akceptovatelné, ale musí to zákazník vědět předem, protože pak prostě musí mít pocit, že na něho ten servis kašle a to není dobře.
Mír.
hurvajs77 píše:Za mě čekačka v podstatě nenívlastnemec píše:A jaká je čekačka u Snejka? Pokud jsem zavalený prací, tak nebudu slibovat, něco co nemůžu splnit, klobouk dolů za odmítnutí, jiní by Ti budou slibovat hory dolly a ještě servisák který nemá do čeho píchnout a veme Tě hned aniž by Tě už znal je hodně podezřelej, ti dobří jsou zavalení prací a toto platí u všech profesí.Domluvím se Snejkem, přijedu a je.
za mě čekačka taky není - dojedu pěkně na hulváta bez ohlášení, vidim zavřený vrata a zhasnuto a jedu do píči

Hurvajsi, nechceš udělat Snejkovi web, kde bude kalendář a člověk se bude moci objednat (jako to co má třeba autopupik..)?? Mělo by to pro tebe jednu výhodu - mohlo by to být v .NET